Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Εξασφαλίστε τη χαμηλότερη τιμή από αυτούς τους ιστότοπους
Booking.com
Travelocity145 $
Vio.com140 $
eDreams131 $
Προβολή και των 14 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 18 Ιουλίου 2021

Τόσο για επαγγελματική επίσκεψη στην Σίφνο, όσο & για διακοπές το ξενοδοχείο διαθέτει επιλογές για κάθε γολυστο!! Ευχάριστη διαμονή, υπέροχη εξυπηρέτηση, ευγενέστατο προσωπικό, θέση εξαιρετική, θέα απέραντη. Θα το συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, NikolaosG47
Ο/η ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΟΥΛΛΟΣ, Ιδιοκτήτης του Petali Village Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 19 Ιουλίου 2021

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που διαθέσατε χρόνο να μοιραστείτε την εμπειρία σας από το ξενοδοχείο μας καθώς επίσης και για τα ευγενικά σας σχόλια προς το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες μας. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας ξανα έχουμε σύντομα κοντά μας.
Με εκτίμηση

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 18 Ιουλίου 2021

Πολύ όμορφο ξενοδοχείο!Τα δωμάτια ολοκάθαρα.Μείναμε ένα βράδυ και πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε πολύ!Το service φοβερό. Το εστιατόριο εξαιρετικό και το προσωπικό πανέμορφο ευγενέστατο και πρόθυμο να βοηθήσει. Θα το ξανά επισκεφτούμε.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, nikolasz804

Σας ευχαριστούμε θερμά που διαθέσατε χρόνο να μοιραστείτε την εμπειρία σας σχετικα με την πρόσφατη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας και είμαστε ευγνώμονες για τα ευγενικά σας σχόλια. Ελπίζουμε να σας ξανα έχουμε σύντομα κοντά μας.
Με εκτίμηση

Η κριτική έγινε: 3 Οκτωβρίου 2018

Ένα υπέροχο ξενοδοχείο σε μια υπέροχη τοποθεσία! Πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον!Ευρύχωρα και πεντακάθαρα δωμάτια και εξαιρετικό προσωπικό!Η θέα είναι ΜΑΓΙΚΗ!Εξαιρετικές παροχές και πρωινό με θέα!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Ευχαριστούμε, 061087
Ο/η Georgios T, Ιδιοκτήτης του Petali Village Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 11 Μαΐου 2019

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα σχόλια που συνόδευσαν την εμπειρία σας στο ξενοδοχείο μας.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον!

Η κριτική έγινε: 23 Μαΐου 2018

Τα δωμάτια ευρύχωρα και πεντακάθαρα με υπέροχη θέα. Οι κοινόχρηστοι χώροι πολύ προσεγμένοι και το προσωπικό χαμογελαστό και φιλικό. Περίπου 5 λεπτά με τα πόδια η κατάβαση για το χωριό, η ανάβαση λίγο περισσότερο φυσικά! Το πρωινό είχε μεγάλη ποικιλία και σερβίρεται σε πολύ ωραίο εξωτερικό χώρο. Θα το ξαναπροτιμήσουμε σίγουρα!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Αξία
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, despina11
Ο/η Georgios T, Ιδιοκτήτης του Petali Village Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 25 Μαΐου 2018

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την τόσο θερμή κριτική σας.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας.
Ανυπομονούμε για την επόμενη επίσκεψή σας στο ξενοδοχείο μας!!!

Η κριτική έγινε: 5 Σεπτεμβρίου 2017

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όλες τις απόψεις. Από άποψη τοποθεσίας, είναι εξαρετικά βολικό (άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης από το ξενοδοχείο, δε χρειάζεσαι και αυτοκίνητο). Η θέα είναι ειδυλλιακή. Το πρωινό έχει μεγάλη ποικιλία, πολύ ικανοποιητικό, η εξυπηρέτηση άριστη και το δωμάτιο πεντακάθαρο. Με χαρά θα ξαναπηγαίναμε!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, de2324
Ο/η Georgios T, Ιδιοκτήτης του Petali Village Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2017

Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ενθουσιώδη κριτική σας και τα καλά σας λόγια! Θα είναι και για εμάς, επίσης, μεγάλη χαρά να ξαναέρθετε!