Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Σε μαγευτική τοποθεσία,όπου ο ουρανός γίνεται ένα με την θάλασσα και το πράσινο της φύσης έρχεται να συμπληρώσει το τοπίο το Amanzoe. Ένα κόσμημα της Ελλάδας. Εξαιρετική εμπειρια, όλο το προσωπικό ήταν δίπλα μας με απόλυτη διακριτικότητα και ηρεμία στις κινήσεις και στην εξυπηρέτηση!! Αξιζει έστω μια φορά να χαρίσετε στον εαυτό σας αυτή την πολυτέλεια!
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 11 Αυγ 2023
Αγαπητη Κυρια Σταυρουλαρ695,
Σας ευχαριστούμε που γράψατε για την εμπειρία σας στο Amanzoe, και χαίρομαι ιδιαίτερα που απολαύσατε την ησυχία και την ομορφιά του τοπίου.
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε και πάλι κοντά μας και σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου.
Με φιλικούς χαιρετισμούς από όλη την ομάδα του Amanzoe,
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Η απόλυτη ηρεμία, απόλαυση χώρου και χρόνου σε ένα απλά, όμορφα, καταπληκτικό μέρος, σαν στο σπίτι σου,σαν να είσαι στο δικό σου χώρο! Τέλειο το μπαλκόνι ανάμεσα σε μπάρ και εστιατόριο,για ένα ποτό,πριν το βραδινό,με θέα το ηλιοβασίλεμα
Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ρωτήστε το χρήστη kotsarikos2018 για το Amanzoe
Ευχαριστούμε, kotsarikos2018
Ο/η Christos Triantafyllopoulos, Other του Amanzoe, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2022
Κυριε Κωτσαρικε,
Θα θελαμε να σας ευχαριστησουμε για τα καλα σας λογια και ελπιζουμε να σας καλωσορισουμε και παλι συντομα στο Αμανζοε.
Με εκτιμιση,
Χρηστος Τριανταφυλλοπουλος Υποδιευθηντης Αμανζοε
Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστηςΕυχαριστούμε. Εκτιμούμε τη συμβολή σας.
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Μαζί με το Costa Navarino, το Amanzoe είναι από τα 2 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και κατ' επέκταση στην Ευρώπη. Παρά τις περισσότερες επισκέψεις μου στο 1ο, το Amanzoe για μένα υπερισχύει σε όλους τους τομείς καθώς είναι πανέμορφο, με απίστευτο προσωπικό και ο ιδανικός παράδεισος για διακοπές. Η ατμόσφαιρα του είναι αδιανόητη αν δεν την ζήσεις.
Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ρωτήστε το χρήστη jangel3 για το Amanzoe
1 Ευχαριστούμε, jangel3
Ο/η Christos Triantafyllopoulos, Other του Amanzoe, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 3 Ιουνίου 2022
Αγαπητε Κυριε Angel,
Με φιλικούς χαιρετισμούς από όλη την ομάδα του Amanzoe,
Απλά παράδεισος!!!! 🔝🔝🔝 και με διαφορά! Respect. Η τελειότητα σε όλα!!! Μοναδικοί χώροι... Υπέροχο φαγητό... Πολύ έμπειρο και ευγενέστατο προσωπικό!!! Δεν έχω λόγια! ♥♥ Εννοείται πως θα πήγαινα ξανά και ξανά!!!!
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ρωτήστε το χρήστη ilianaa81 για το Amanzoe
Ευχαριστούμε, ilianaa81
Laura S
Καλαμάτα, Ελλάδα
Η κριτική έγινε: 8 Σεπτεμβρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτή την ομορφιά. Εξαιρετικό service, άριστο εκπαιδευμένο προσωπικό, υπέροχα εστιατόρια με ιδιαίτερα πιάτα, εξαιρετικά ποτά και κοκτέιλ. Όλα ήταν υπέροχα μια αξέχαστη εμπειρία!
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ρωτήστε το χρήστη Laura S για το Amanzoe
1 Ευχαριστούμε, Laura S
Ο/η EAM_at_Amanzoe, Executive Assistant Manager του Amanzoe, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2019
Αγαπητή Isotiropoulou,
Σας ευχαριστούμε που γράψατε για την εμπειρία σας στην ΑΜΑΝ και χαίρομαι ιδιαίτερα που απολαύσατε την ησυχία και την ομορφιά του τοπίου. Πράγματι, το σέρβις και η κουζίνα μας είναι γνωστά για την εξαιρετικού επιπέδου ποιότητα που προσφέρουν.
Με φιλικούς χαιρετισμούς από όλη την ομάδα του Amanzoe,
Ο σύντροφος μου και εγώ γοητευτήκαμε από αυτό το υπέρ πολυτελές ξενοδοχείο. Το εκπληκτικό αρχιτεκτονικό σχέδιο και ιδιαίτεροι κρυφοί φωτισμοί παντού μας γοήτευσαν. Τα φυτά, τα λουλούδια, οι ελιές σε συνδυασμό με τους πέτρινους τοίχους εξωτερικά μας έκαναν να νομίζουμε είμαστε σε ένα παράδεισο.
Συμβουλή για το δωμάτιο: είναι πολύ όμορφα όλα
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι