Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Tati M
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Μια μοναδική εμπειρία!

5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 9 Ιαν 2025μέσω κινητής συσκευής
Βρεθήκαμε στο συγκεκριμένο κατάλυμα μετά από πρόταση φίλου. Μας είχε πει τα καλύτερα και δεν είχε άδικο! Η φιλοξενία ήταν απερίγραπτη! Από την ώρα που φτάσαμε μέχρι και την ώρα που φύγαμε η εξυπηρέτηση ήταν υπέροχη! Το προσωπικό ευγενέστατο, η ατμόσφαιρα μοναδική!
Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα... Εις το επανιδείν!!! 🙂
Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2025
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Poolside
Κριτικές (553)
553 αποτελέσματα
1 - 6 από 553 κριτικές
Η κριτική έγινε: 14 Αυγούστου 2024

Απίστευτη εξυπηρέτηση, το προσωπικό πολύ φιλικό και πάντα έτοιμο να βοηθήσει σε οτιδήποτε ζητούσαμε.
Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του ξενοδοχείου είναι η απίστευτη παραλία του με τα καταγάλανα νερά της. Η κουζίνα επίσης μαγευτική με πολλές γαστρονομικές επιλογές για όλα τα γούστα.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Χάρης Π
Ο/η Aggeliki Vlachou, Guest Services / Front Office του Domes Of Corfu, Autograph Collection, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Αυγούστου 2024

Αγαπητέ 18988ΝP,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα θερμά σας λόγια! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που απολαύσατε την εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, την υπέροχη παραλία με τα καταγάλανα νερά, καθώς και την γαστρονομική μας ποικιλία.

Η ικανοποίηση των επισκεπτών μας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς και χαιρόμαστε που κάναμε την επίσκεψή σας αξέχαστη.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο μέλλον!

Assistant Guest Relations Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 20 Ιουνίου 2024

Τέλειο περιβάλλον άνετο και πολυτελές δωμάτιο πεντανόστιμο φαγητό και πάνω απ όλα καταπληκτικό σέρβις και υποδοχή με χαμόγελο και εξαίρετη εξυπηρέτηση!!!!! Με κλειστά μάτια ξαναπάω!!! Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη εμπειρία μου!!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, litsa s
Ο/η Aggeliki Vlachou, Guest Services / Front Office του Domes Of Corfu, Autograph Collection, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Ιουνίου 2024

Αγαπητή 552litsas,

Χαίρομαι πολύ που απολαύσατε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας και ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα σας λόγια!
Είναι μεγάλη μας χαρά που φύγατε με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον με την ίδια ζεστασιά και εξαιρετική φιλοξενία!

Assistant Guest Relations Manager

Η κριτική έγινε: 17 Μαΐου 2024

Επανήλθαμε και φέτος στο ιδιο ξενοδοχείο και δεν μας απογοήτευσε !!!!Τρομερες εγκαταστάσεις, ευγενικό προσωπικο, ιδανικό για οικογένειες !!!Ολα ηταν τελεια!!!Θα ξαναέρθουμε το καλοκαιρι για περισσότερες μερες!!Σας Ευχαριστουμε για ολα!

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Efthimis G
Ο/η Aggeliki Vlachou, Guest Services / Front Office του Domes Of Corfu, Autograph Collection, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 17 Μαΐου 2024
Μετάφραση Google

Dear efthimisg,

Thank you for the excellent review!

We are thrilled your time with us was so amazing and we appreciate your nice comments.

Looking forward to your next visit to Corfu!

Kindest regards,
Aggeliki Vlachou

Η κριτική έγινε: 16 Μαΐου 2024

Αποφασισαμε με την οικογενεια μ να περασουμε το πασχα στην Κερκυρα κ η επιλογη του εν λογω ξενοδοχειου μας δικαιωσε απολυτα!εξαιρετικη τοποθεσια,υπεροχο κτισμα ,αριστη εξυπηρετηση κ το δωματιο ηταν οτι καλυτερο!κατι παραπανω απο ενα 5 αστερο!!!παραδεισος!!!ανυπομονω να επιστρεψουμε καποια στιγμη!

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, alexchatzi85
Μετάφραση Google

Dear alexchatzi85,

Thank you for sharing such a wonderful review!

We put customer experience and satisfaction as our priority, and your review reaffirms the hard work we put in every day.

So thanks for your kind words and we look forward to seeing you again soon.

Kindest regards,
Aggeliki Vlachou

Η κριτική έγινε: 16 Μαΐου 2024

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ωραία τοποθεσία το προσωπικό ευγενεστατο και να λύσει κάθε απορία.το πρωινό πολύ καλό με αρκετές επιλογές καθαριότητα παντού και τα δωμάτια πολύ ωραία και η θέα στη θάλασσα καταπληκτική.θα το επισκεφτώ στο μέλλον ξανά.ειμαι ενθουσιασμένη.Μπραβο σε όλους!

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Sotiria M
Ο/η Aggeliki Vlachou, Guest Services / Front Office του Domes Of Corfu, Autograph Collection, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Μαΐου 2024

Dear sotiriam408,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας του Domes of Corfu, για την πολύ ωραία κτιτική σας.

Τα θετικά σας σχόλια μας δίνουν παρακινούν να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καύτερό μας εαυτό, έχοντας πάντα πρωτεραιότητα τον πελάτη μας.

Θα χαρούμε να μας επισκευθείτε ξανά στο μέλλον!