Εξαιρετική τοποθεσία με καταπληκτική θέα! Τέλεια εμπειρία διαμονής σε προσφάτως ανακαινισμένα άνετα, καθαρά κ περιποιημένα δωμάτια. Η φιλοξενία ήταν μοναδική κ η εξυπηρέτηση άψογη! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
- Δωρεάν Ίντερνετ
Πολύ ωραίο ξενοδοχείο με πολύ ωραία θέα και πολύ ωραία διακόσμηση και το μσε κοντινή απόσταση από το κέντρο του νησιού με θέα το κάστρο και το φεγγάρι που βγαίνει πίσω απο αυτό ,αξίζει μπράβο σας !!!!
Πολυ καλή επιλογή, το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Η διαμονή μας όλες τις ημέρες ήταν πολύ καλή και η φιλοξενία της Ειρήνης και της κυρα Μαρίας ...άψογη!!!!τα δωμάτια ήταν καθαρά και με καταπληκτικη θεα!!!⭐⭐⭐⭐⭐⭐
"Το Μάρω" είναι ένα υπέροχο κατάλυμα που βρίσκεται κοντά στο Κάστρο...η θέα του είναι υπέροχη...τα δωμάτια είναι εξαιρετικά, ευρύχωρα και καθαρά...Η ιδιοκτήτρια η κ.Μαρω είναι υπέροχη οικοδέσποινα και αξίζει να δοκιμάσετε τα τοπικά προϊόντα παραγωγής τής...όλα ήταν τέλεια!!!
Εκπληκτική θεα !! Τα δωμάτια πολυ μεγάλα και η καθαριότητα τους άψογη . Οι άνθρωποι εκεί φιλόξενοι και πρόθυμοι . Τα δωμάτια βρίσκονται σε φοβερή τοποθεσια με την ρομαντική θεα του κάστρου !! Ιδανικό για κάθε τύπο επισκέπτη !! Το συστήνω ανεπιφύλακτα .
Μόλις φτάσαμε στο Μαρω μας υποδέχτηκε η Ειρήνη μας κέρασε γλυκάκι και μας έδειξε σε ένα χαρτι όλα αυτά που έπρεπε να επισκεφτούμε στη Σίφνο! Το δωμάτιο ήταν καθαρό με υπέροχη θέα! Πριν φύγουμε φάγαμε υπέροχα ρεβίθια μαγειρεμένα στο ξυλοφουρνο απ τη κυρια Μαρία! Αξέχαστες διακοπές και φιλοξενία! Αξίζει!!