Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Η κριτική έγινε: 23 Απριλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Αξαιρετικο κατάλυμα με καταπληκτική θέα το Κάστρο και τη χώρα της Σίφνου. Ευγενία, φιλοξενία και άμεση εξυπηρέτηση χαρακτηρίζει την ιδιοκτήτρια. Δοκιμάστε τα τοπικά και χειροποίητα προϊόντα και θα με θυμηθείτε. Ένας προορισμός που συνδυάζει τα πάντα!!!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Θ
Η κριτική έγινε: 22 Απριλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Το περιβάλλον ήταν πολύ ζεστό κ τα δωμάτια αρκετά ευρύχωρα καιπικύ καθαρά. Το προσωπκό υπήρξε φιλικό κ φιλόξενο! Μας έδωσαν οδηγίες και συστάσεις για κάθε είδους διασκέδασης του νησιού καθώς και αρκετές πληροφορίες για την ιστορία του τόπου. Η τοποθεσία είναι θαυμάσια με θέα που σε ταξιδεύει!

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2018
Ευχαριστούμε, Ήρμα Π
Η κριτική έγινε: 22 Απριλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Επισκέφτηκα την Σίφνο και το Μαρω φέτος το καλοκαίρι.Τα δωμάτια πεντακάθαρα με θέα το Κάστρο Και το ατέλειωτο γαλάζιο της θάλασσας απλά μαγευτικο τοπίο που δεν το ξεχνάς ποτέ.Σε ότι και αν χρειαστηκαμε το Μάρω και η Ειρήνη η κόρη της ήταν εκεί για να μας βοηθήσουν.Σίγουρα θα ξαναερθουμε!!

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Κωνσταντίνα Δ
Η κριτική έγινε: 22 Απριλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ήρθα για Πάσχα με το φίλο μου Κ θα μας μινει αξέχαστο!!Γιατί το μαρω Κ το ρινιο μας "φιλοξένησαν " στον υπέροχο χορό τους Κ νιώσαμε σαν το σπίτι μας!! Φανταστική θέα,δωμάτια καθαρά Κ διακοσμημένα με μεράκι .ιδανικη επιλογή για όλες τις εποχες

Ευχαριστούμε, gogog266
Η κριτική έγινε: 30 Σεπτεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Επισκεφτήκαμε την Σιφνο και το Μαρω φέτος το καλοκαιρι και οι εντυπώσεις μας ειναι οι καλυτερες!!!Η θέα ειναι αντικειμενικά η καλύτερη απ όλο το νησί,απέναντι σου συναντάς το Κάστρο και το απέραντο γαλάζιο επισης η καθαριότητα και το περιβάλλον ειναι κάτι που το χαρακτηρίζει και σε προκαλεί να το επισκεφτείς ξανά!Οσο για την κ.Μαρια δεν υπάρχουν λόγια,δραστήρια,τέλεια μαγείρισσα,φοβερή αγρότισσα αλλα πάνω απ'όλα ωραίος άνθρωπος βέβαια και το Ρηνιω δε πάει παραπίσω,τέτοιους ανθρώπους δε συναντάς συχνά στη ζωή σου!!!Με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθουμε ξανά στο νησί σίγουρα θα σας ξανά τιμήσουμε !!!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2017
Ευχαριστούμε, Tania D