Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Chemistry_96
Αθήνα, Ελλάδα

Μια μοναδική οικογενειακή απόδραση!!

Κριτική για: Agroktima Tithorea
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 3 Μαΐ 2016
Μόλις επιστρέψαμε απο τις πασχαλινές μας διακοπές και ηθελα απλα να βρω λιγο χρόνο να ανεβάσω την κριτική μου για αυτο το μέρος και κυρίως γι αυτούς τους ανθρώπους... Γιατί; Γιατί σπάνια συναντάς ανθρώπους που αγαπάνε και δίνονται σε αυτο που κάνουν. Ο κος Γιάννης (ο άνθρωπος με τα χαμογελαστά μάτια) και η κα Ολγα (η τρυφερή ΜΑΜΑ) έχουν χτίσει μια φωλίτσα με 6 κουκλίστικα σπιτάκια μέσα σε ενα αγρόκτημα που φιλοξενεί δυο άλογα, γαϊδουράκι, σκυλακια, γατούλες κατσικάκια και έχει υπέροχη θέα το βουνό. Τα παιδιά μου έκαναν βόλτα με την Αλίκη (άλογο) αλλα και τη Χαρουλα (γαϊδουράκι) τάισαν τα κατσικάκια, σκαρφάλωσαν στην καρυδια και απόλαυσαν πολλές ξέγνοιαστες βόλτες χωρίς μη και πρεπει... Ο κος Γιάννης έκανε τα παντα για να μας ευχαριστήσει και παντα διακριτικά. Θυμήθηκα τις διακοπές που έκανα κάποτε στο δικό μου χωριό και γι αυτο τους ευχαριστω. Δε με νοιάζει ο δύσκολος χωματόδρομος ... Επιλέγω την ομορφιά του τοπίου και κυρίως των ανθρώπων.
Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2016
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Hotels.com
20.5 χλμ. από Agroktima Tithorea
Μπαρ/Lounge
Τιθορέα: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 17 Δεκεμβρίου 2015

Έχοντας μείνει ήδη 3 φορές στο Αγρόκτημα Τιθορεα έχω να πω τα καλύτερα... Αν εξαιρέσεις το βατό χωματόδρομο μέχρι να φτάσεις εκεί, αποζημιώνεσαι και με το παραπάνω. Έξι κουκλίστικες μεζονετες σε περιμένουν μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με αγαπημένη αυτή με το δώμα πάνω που κοιμούνται τα παιδιά.. Πεντακάθαρο δωμάτιο πολύ όμορφα και απλά διακοσμημένο με όλα τα απαραίτητα. Το μεγαλύτερο όμως ατού είναι οι εξωτερικοί χώροι μέσα στη φύση, παρέα με τον Άνεμο και την Αλίκη (τα άλογα) και τη σταρ του αγροκτήματος, τη Χαρούλα (το γάιδαρο).
Ο ακούραστος και παντα πρόθυμος ιδιοκτήτης κος Γιάννης, θα πάει βόλτες μικρούς και μεγάλους με την Αλίκη και τη Χαρούλα κι αυτοί απλά θα ξετρελαθούν! Ιδανικό για οικογένειες που θέλουν να αφήσουν ελεύθερα τα παιδιά να παίξουν και να τρέξουν χωρίς κανένα φόβο μα προπάντων να έρθουν πιο κοντά στη φύση...
Η καλύτερη επιλογή για διαμονή στην Τιθορεα....

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2015
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
3  Ευχαριστούμε, Nidri
Η κριτική έγινε: 6 Σεπτεμβρίου 2015 μέσω κινητής συσκευής

Η επίσκεψη μας αφορούσε 2 οικογένειες με 2 μικρά παιδιά για κάθε οικογένεια. Τα δωμάτια καθαρά και ευρύχωρα, το μόνο παράπονο μου ειχε να κάνει με το μικρό μπάνιο που μας δυσκόλευε με τα παιδιά. Ο ιδιοκτήτης πολύ φιλικός και με διάθεση να μας εξυπηρετήσει σε ότι ζητήσαμε. Στα μείον ο σχετικά δύσκολος δρόμος ( περίπου 2χλμ ) για να φτάσουμε οταν βγήκαμε από τον κεντρικό..Γενικά θα το επισκεφτομουν ξανά..

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2015
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια