Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
σ'ένα δωμάτιο με υπέροχη θέα στο λιμάνι της Τζιας! Το δωμάτιο ήταν καθαρό και άνετο με εύκολη πρόσβαση στο λιμάνι και στα γύρω μαγαζάκια! Ιδανικό για απόδραση το Σαββατοκύριακο..Η διακόσμηση θα μπορούσε να είναι πιο προσεγμένη και ο χώρος υποδοχής πιο τακτοποιημένος αλλά ίσως να οφείλεται ότι πήγαμε στην αρχή της σεζόν. Πολύ πιθανόν να επιστρέψουμε κάποιο Σαββατοκύριακο.
Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Ποιότητα
Ποιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Απο τα καλυτερα δωματια με ωραια διακοσμηση και καθαρο.Το δωματιο ειχε μπαλκονι με θεα το λιμανι το οποιο ηταν πολυ γραφικο το βραδυ.Ειχαμε πολυ καλη εξυπηρετηση και ο κυριος Αντρεας ηταν ευγενικος.!!!
Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2016
Ρωτήστε το χρήστη gtalas για το Aegean View Seaside Rooms & Studios Kea
Ευχαριστούμε, gtalas
Πάρα πολύ καλό! Στο κέντρο της Κορησσίας, πολύ εύκολο να το βρεις, μπροστά στη θάλασσα. Η παραλία είναι δίπλα και κολντα έχει τα πάντα, στάση λεωφορείου σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και καφέ. Πολύ γραφικό το λιμάνι, αν μείνεις εδώ δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο. Πολύ εξυπηρετικός ο ιδιοκτήτης , ωραία διακόσμηση και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!!
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2016
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ποιότητα
Δωμάτια
Ρωτήστε το χρήστη halvastar για το Aegean View Seaside Rooms & Studios Kea
1 Ευχαριστούμε, halvastar
Nikoni A
Η κριτική έγινε: 20 Ιουλίου 2016 μέσω κινητής συσκευής
Η διαμονή μας διήρκησε 3 νύχτες!προκειται για ενα κατάλυμα που ειναι οπως στις φωτογραφίες!διαθετει υπέροχη θέα στη θάλασσα ενώ το δωμάτιο ειναι ευρύχωρο!υπηρχε καθημερινή αλλαγή πετσετων κ σεντονιών καθώς κ καθημερινή καθαριότητα!οσο για τον ιδιοκτήτη,τον κύριο Ανδρέα,προκειται για εναν ευγενικό κ φιλόξενο άνθρωπο, με προθυμοτητα να μας εξυπηρετήσει κ να μας καθοδηγήσει ως προς τις επιλογές του νησιού!Τελος,η ποιότητα των παροχών βρίσκεται σε απόλυτη αντιστοιχία με την τιμή του καταλύματος!
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2016
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ρωτήστε το χρήστη Nikoni A για το Aegean View Seaside Rooms & Studios Kea
1 Ευχαριστούμε, Nikoni A
Είχαμε κλείσει 2 δωμάτια το ένα χωρίς θέα και το άλλο με βεράντα και θέα. Καταφθάνοντας στο συγκεκριμένο μέρος βλέπουμε ότι η βεράντα είναι κοινόχρηστη και ακριβώς δίπλα στη reception , που σημαίνει ότι μπορεί να έρθει ο καθένας και να κάτσει στη βεράντα και πρέπει να έχουμε όλη την ώρα κλειστά τα παράθυρα για να μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι. 'Οταν λοιπόν είπαμε στον ιδιοκτήτη ότι δεν μας είχε ενημερώσει ότι είναι κοινόχρηστη η βεράντα απάντησε απαθέστατα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ και αφήστε με τώρα γιατί θέλω να πάω να φτιάξω το καφέ μου. Επίσης μας είπε και αγοραφοβικούς γιατί δεν δεχόμαστε να περνάει ο καθένας μπροστά από το δωμάτιο μας. Τελικά μείναμε την 1 νύχτα που είχαμε δώσει προκαταβολή και αλλάξαμε την επόμενη ημέρα. Για να καταλάβετε καθόμασταν με τον συζυγό μου στο δωματιό μας και περνάει μια και μας λέει που είναι η reception. Απαράδεκτη συμπεριφορά, καθόλου επαγγελματισμός απλά ο άνθρωπος κάνει αρπαχτές επειδή είναι σε καλό σημείο στο λιμάνι!
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2016
Τοποθεσία
Δωμάτια
Ρωτήστε το χρήστη annakoulou για το Aegean View Seaside Rooms & Studios Kea
5 Ευχαριστούμε, annakoulou
Απάντηση από τη διεύθυνση:Απαντήθηκε στις 17 Ιουνίου 2016
Το Aegean view ειναι ενας μικρός ξενώνας 5 δωματίων,χωρητικότητας λίγων ατόμων, στο κέντρο της Κορησσίας ,στην πιο ασφαλή περιοχή. Κλείσατε τα 2 απο τα 5 δωμάτια μας για 2 διανυκτερεύσεις. Στον ξενώνα μας διέμενε ενα ακόμα ζευγάρι Γερμανών τουριστών για 14 διανυκτερεύσεις σε δωμάτιο με δικό τους μπαλκόνι. Η βεράντα στην οποία αναφέρεστε ειναι 60 τετραγωνικά μέτρα με μοναδική θεα στη θάλασσα. Απαιτήσατε να κάνετε check in στις 9.30 το πρωι ,επιθετικοί και αγενείς ενω τα δωμάτια δεν είχαν ακόμα αδειάσει. Κλασσική περίπτωση ανθρώπων που πιστεύουν οτι ολα τους ανήκουν. Ξεκινήσατε με φασαρία και φωνές ,αγενείς και θορυβώδεις. Προσφέραμε την λύση να αλλάξετε ξενοδοχείο γιατι ακριβώς δεν σας θέλαμε εδω. Η βαθμολογία μας στο Booking είναι 8.8 Θαυμάσιο με 43 κριτικές. Σωστά αναφέρετε οτι βρισκόμαστε στο καλύτερο σημείο του λιμανιού με μοναδικη θεα και απόλυτη ασφάλεια.
Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστηςΕυχαριστούμε. Εκτιμούμε τη συμβολή σας.
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Αυτή η υπηρεσία ενδέχεται να περιλαμβάνει μεταφράσεις που υποστηρίζονται από τη Google. Η Google αποποιείται όλες τις εγγυήσεις που σχετίζονται με τις μεταφράσεις, ρητές ή σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εγγυήσεων ακρίβειας, αξιοπιστίας και τυχόν σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό και μη παραβίασης.
johnturner4443
Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική