Μείναμε για 4 βράδια στο θέρετρο Βριτομάρτις μέσα Σεπτέμβρη και συμφωνούμε με πολλές καλές κριτικές που έχουν γράψει εδώ. Πολύ όμορφο, πανέμορφος κήπος, ωραίο φαγητό, φιλικό και οι υπάλληλοι είναι πολύ εργατικοί. Μια Ισπανίδα, γεμάτη ζωντάνια, διοργανώνει πολλές δραστηριότητες όπως βόλτες με καραβάκια στις παραλίες που είναι εκεί κοντά, πεζοπορίες, πόλο, βόλεϊ και κουίζ. Πέρα από την πισίνα, οι πελάτες μπορούν να πάμε και στην παραλία Φυλακή - έχει και ένα λεωφορείο για όσους δε θέλουν να περπατήσουν 800 μέτρα. Οι ξαπλώστρες στην παραλία είναι με χρέωση. Είχε ένα ντουέτο που έπαιζε τα βράδια, μέτριο, αλλά δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα, μια ζεστή, κρητική βραδιά. Δεν είχαμε πάει σε ξενοδοχείο που επιτρέπει το γυμνισμό πιο πριν, αλλά νιώθαμε άνετα με τους γυμνιστές τη μέρα, αλλά όχι στο δείπνο. Η μόνη απογοήτευση ήταν ότι ενώ είχαμε κλείσει μπανγκαλόου superior πολλούς μήνες πριν, για να βρούμε, λόγω κάποιου "λάθους" στις κρατήσεις, μας έδωσαν κανονικό δωμάτιο. Αλλά και πάλι περάσαμε ωραία.