“Εντυπωσιακές διακοπές.”
Κριτική για: Magnolia Mediterranean Restaurant

Magnolia Mediterranean Restaurant
Πιστοποιητικό διάκρισης
Εύρος τιμών: 16 € - 43 €
Περιγραφή: Πιάτα εμπνευσμένα από την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα. Γευστικά πιάτα που παρασκευάζονται με φρέσκα προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου με θέα το παραθαλάσσιο τοπίο. Οι λάτρεις της μεσογειακής και Ελληνικής κουζίνας είναι ευπρόσδεκτοι να γευματίσουν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Kassandra Palace.
Στοιχεία εστιατορίου
Η κριτική γράφτηκε 6 Σεπτεμβρίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Πέρασε ένας μήνας από την επιστροφή μας από το υπέροχο περιβάλλον του ξενοδοχείου και το εξαιρετικό εστιατόριο magnolia. Το ευχαριστώ είναι λίγο για να σας εκφράσω αυτό που εγώ και η σύζυγός μου νιώθουμε για όλους εσάς. Μας λείπει η ευγένεια και το χαμόγελο όλου του προσωπικού. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ.

Ευχαριστούμε, ARGYRIOS K
Ο/η Guest Relations Manager - Kassandra Palace, Owner του Magnolia Mediterranean Restaurant, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Αγαπητέ κ. Αργύριε,
Σας ευχαριστούμε πολύ για την εκτίμηση και την αγάπη που μας δείχνετε. Είναι τιμή μας να εξυπηρετούμε επισκέπτες σαν εσάς και την σύζυγό σας. Θα ήταν χαρά μας να σας υποδεχτούμε ξανά. Καλό φθινόπωρο και σε σας.
Με εκτίμηση,

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Κριτικές (445)
Γλώσσα

2 - 6 από 445 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 23 Αυγούστου 2024

Πεντανόστιμο το φαγητό. Πλούσιο μενού γεμάτο από γαστρονομικά εδέσματα. Προτείνεται σίγουρα το χταπόδι (ανεπανάληπτη λιχουδιά). Αυτό που σίγουρα μας έκανε εντύπωση ήτανε οι μεγάλες μερίδες. Κι αυτό γιατί ενώ οι γεύσεις και η παρουσίαση των πιάτων παραπέμπουν σε γκουρμέ εστιατόριο οι μερίδες τους ήτανε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Μέχρι και τα παιδιά σκάσανε.

Νομίζω είναι ένα must για όποιον επισκεφτεί το πρώτο πόδι. Εμείς πετύχαμε κι ελληνική βραδιά, μουσική στο βάθος, χαλαρωτική ατμόσφαιρα, γραφική τοποθεσία. Τι άλλο να ζητήσεις; Υπέροχοι στα όλα τους❤️

Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό για την εξυπηρέτηση και την φιλοξενία τους. Ελπίζουμε να σας επισκεφτούμε ξανά σύντομα !!!

• Ποιότητα
    • Ατμόσφαιρα
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
Ευχαριστούμε, Αντιγόνη Τ

Αγαπητή κ. Αντιγόνη,
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Magnolia Mediterranean Restaurant καθώς και που αφιερώσατε χρόνο για να γράψετε μία τόσο θετική κριτική . Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που απολαύσατε το φαγητό μας και το περιβάλλον του εστιατορίου μας. Οι Σεφ μας πάντα επιδιώκουν να προσφέρουν μία αξέχαστη γευστική εμπειρία στους επισκέπτες μας. Τα σχόλιά σας μας δίνουν κίνητρο να εξελισσόμαστε.
Θα ήταν χαρά μας να σας ξανά υποδεχθούμε σύντομα!

Η κριτική γράφτηκε 21 Αυγούστου 2024

Πολυ ωραίο φαγητό! Εξαιρετική ατμόσφαιρα! Ο.τι παραγγειλαμε ήταν αρκετά προσεγμένο και νόστιμο. Αν θες να ξεφύγεις από τα τετριμμένα είμαι μια πολύ καλή επιλογή!

Ευχαριστούμε, Ηρακλής Β
Ο/η Guest Relations Manager - Kassandra Palace, Owner του Magnolia Mediterranean Restaurant, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2024

Αγαπητέ Επισκέπτη ,
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Magnolia Mediterranean Restaurant καθώς και που αφιερώσατε χρόνο για να γράψετε μία τόσο θετική κριτική. Οι Σεφ μας πάντα επιδιώκουν να προσφέρουν μία αξέχαστη γευστική εμπειρία στους επισκέπτες μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που απολαύσατε το φαγητό μας σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα. Τα σχόλιά σας μας δίνουν κίνητρο να εξελισσόμαστε.
Θα ήταν χαρά μας να σας υποδεχθούμε ξανά σύντομα!

Η κριτική γράφτηκε 13 Αυγούστου 2024

Εξαιρετική τοποθεσία, πολύ ωραίο περιβάλλον με υπέροχες γεύσεις και πολύ καλή εξυπηρέτηση! Πεντανόστιμο επιδόρπιο με φυστίκι και φράουλα!

Ευχαριστούμε, Olga G

Αγαπητέ Επισκέπτη,
Θα ήταν χαρά μας να σας ξανά υποδεχθούμε σύντομα!

Η κριτική γράφτηκε 9 Αυγούστου 2024

Πολύ ωραίο εστιατόριο με άψογο σέρβις συγχαρητήρια στην Κύρια Αναστασία ,,,(restaurant manager) φροντίζει πάντα οι πελάτες του εστιατορίου να φύγουν ευχαριστημένοι! Αυτή την φορά δοκίμασα για επιδόρπιο αυτό με το φυστίκι, απλά τέλειο! όπως και το κοκτέιλ μου! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

• Ποιότητα
    • Ατμόσφαιρα
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
Ευχαριστούμε, gos p
Ο/η Guest Relations Manager - Kassandra Palace, Owner του Magnolia Mediterranean Restaurant, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2024

Αγαπητέ Επισκέπτη ,
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Magnolia Mediterranean Restaurant καθώς και που αφιερώσατε χρόνο για να γράψετε μία τόσο θετική κριτική. Οι Σεφ μας πάντα επιδιώκουν να προσφέρουν μία αξέχαστη γευστική εμπειρία στους επισκέπτες μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που απολαύσατε το φαγητό μας και το κοκτέιλ σε συνδυασμό με την εξυπηρέτησή μας. Επίσης, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια προς σε μένα. Τα σχόλιά σας μας δίνουν κίνητρο να εξελισσόμαστε.
Θα ήταν χαρά μας να σας υποδεχθούμε ξανά σύντομα!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης

Magnolia Mediterranean Restaurant: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.