Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
109 $
Booking.com
Δείτε την προσφορά
Πιστοποιητικό διάκρισης
  • Δωρεάν WiFi
  • Δωρεάν στάθμευση
Tagli Resort & Spa(Αράχωβα)
180 $
157 $
Booking.com
Δείτε την προσφορά
  • Δωρεάν WiFi
  • Δωρεάν στάθμευση
Boutique Hotel Σκαμνός(Αράχωβα)(Ιδανικός συνδυασμός τιμής/ποιότητας!)
Ακύρωση χωρίς χρέωση έως: 28/07
Κάντε κράτηση τώρα και πληρώστε κατά τη διαμονή σας
103 $
Booking.com
Δείτε την προσφορά
Πιστοποιητικό διάκρισης
  • Δωρεάν WiFi
  • Δωρεάν στάθμευση
Ελλήνων Θέα(Αράχωβα)(Ιδανικός συνδυασμός τιμής/ποιότητας!)
74 $
Booking.com
Δείτε την προσφορά
Πιστοποιητικό διάκρισης
  • Δωρεάν WiFi
  • Δωρεάν στάθμευση
Χάνι Ζεμενού(Αράχωβα)(Ιδανικός συνδυασμός τιμής/ποιότητας!)
39 $
37 $
Booking.com
Δείτε την προσφορά
  • Δωρεάν WiFi
Pension Maria(Αράχωβα)(Ιδανικός συνδυασμός τιμής/ποιότητας!)
59 $
Booking.com
Δείτε την προσφορά
Booking.com
Δείτε την προσφορά
  • Δωρεάν WiFi
  • Δωρεάν στάθμευση
Ξενοδοχείο Λυκώρεια(Αράχωβα)(Ιδανικός συνδυασμός τιμής/ποιότητας!)
Booking.com
Δείτε την προσφορά
Πιστοποιητικό διάκρισης
  • Δωρεάν WiFi
  • Δωρεάν στάθμευση
Nefeles Guesthouse(Αράχωβα)
TripAdvisor
Δείτε την προσφορά
Πιστοποιητικό διάκρισης
  • Δωρεάν WiFi
  • Δωρεάν στάθμευση
TripAdvisor
Δείτε την προσφορά
Πιστοποιητικό διάκρισης
  • Δωρεάν WiFi
  • Δωρεάν στάθμευση
Φιλτράρισμα κριτικών
78 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
16
25
25
10
2
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
16
25
25
10
2
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
2 - 7 από 78 κριτικές
Η κριτική γράφτηκε 28 Ιανουαρίου 2017

Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο ....είχε καλή τοποθεσία.Η διακόσμηση του δεν ήταν ανάλογη του χώρου που βρίσκεται.Τα δωμάτια με πολύ καλό κρεβάτι αλλά με ψυχρή ατμόσφαιρα,όπως επίσης και οι διάδρομοι του.Το πρωινό θα μπορούσε να είναι σαφώς καλύτερο.Θετική όμως η θέση που βρίσκεται.

Διαμονή: Ιανουάριος 2017, ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς
1  Ευχαριστούμε, παναγιωτα ξ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η sm_santamarina, Guest Relations Manager του Santa Marina Arachova, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 13 Φεβρουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear παναγιωτα ξ,

Thank you for your time in reviewing Santa Marina Arachova Hotel.

It is indeed very encouraging to read your positive comments regarding our unique location and services as all of us strive to provide our guests with an unrivaled experience.

We are sorry to read that our breakfast did not rise up to your expectations. We sincerely respect your remark and we would like to assure you that it will not go unheard.

Once again, we greatly value and thank you for your comments and look forward welcoming you back to our hotel on your next visit in Arachova.

Best regards,
Santa Marina Arachova Hotel

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 27 Ιανουαρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Σε πολύ καλή τοποθεσία μέσα στην Αραχωβα. Έχει ωραία θέα από το δωμάτιο. Το πρωινό θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Οι κοινόχρηστα χώροι είναι καλοι, τα δωμάτια καλά και το προσωπικό ευγενικό. Θα ξανά ερχόμουν με την οικογένεια μου. Το προτείνω.

Διαμονή: Ιανουάριος 2017, ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς
Ευχαριστούμε, vkk73
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η sm_santamarina, Guest Relations Manager του Santa Marina Arachova, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 13 Φεβρουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear vkk73,
Thank you for your kind feedback after your recent stay at Santa Marina Arachova Hotel.
Your kind words regarding our location, rooms and staff are much appreciated. We are so glad that you enjoyed your stay with us.
Thank you once more for your feedback and we would be honored to welcome you back again soon.
Regards,
Santa Marina Arachova Hotel

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 2 Ιανουαρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Η θέση του ξενοδοχείου ειναι εξαιρετική, στο καλύτερο σημείο της Αράχωβας με εκπληκτική θέα!!! Άνετο ιδιωτικό Παρκιν, kids friendly, καθαρό, πολύ ωραίο και ζεστό (για χιονισμένο χειμώνα) κεντρικό σαλόνι (λόμπι), μεγάλα καθαρά δωμάτια και μεγάλο άνετο κρεβάτι, english breakfast, προσωπικό πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό όταν το χρείαζεσε. Δεν ειναι φθηνό αλλά αξίζει. Προσωπικά το προτιμώ για τη θέση, τη θέα και την εξυπηρέτηση.

Διαμονή: Δεκέμβριος 2016, ταξίδι με οικογένεια
Ευχαριστούμε, Elef1990
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η sm_santamarina, Guest Relations Manager του Santa Marina Arachova, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 13 Φεβρουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Elef1990,
Thank you for taking the time to review Santa Marina Arachova Hotel.
We are indeed blessed with a stunning location but we are more than happy to read your lovely comments about our accommodations, buffet breakfast and hotel staff.
Your words have been cascaded to our colleagues in order to motivate them to continue providing exceptional service to our valued guests such as yourself.
We look forward welcoming you back in the future.

Kind regards,
Santa Marina Arachova Hotel

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 2 Ιανουαρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετική διαμονή την περίοδο των γιορτών -Πολυ ωραίο το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ -γευστικότατο το φαγητό
Καθαρά δωμάτια -ωραίο πρωινό
Φοβερό το προσωπικό και πολυ ευγενικό
Μοναδικό το σημείο για να μπορείτε χωρίς προβλημα να δείτε τα καταστήματα της Αράχωβας -το συστήνω ανεπιφύλακτα

Διαμονή: Ιανουάριος 2017, ταξίδι με οικογένεια
Ευχαριστούμε, Μαρία Μ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η sm_santamarina, Guest Relations Manager του Santa Marina Arachova, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 13 Φεβρουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Μαρία Μ,
Thank you very much for taking the time to review your recent stay at Santa Marina Arachova Hotel. Our aim is to offer personalized service at all times and we are delighted that this is reflected in your review. It is a pleasure to read that you had a wonderful New Year's Eve in our restaurant!
Thank you once more for your feedback and we would be honored to welcome you back very soon.

Best regards,
Santa Marina Arachova Hotel

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 13 Νοεμβρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Είναι χτισμένο στο καλύτερο σημείο της αράχωβας.ειναι αρκετα ακριβό.οι κοινόχρηστοι χώροι είναι προσεγμένοι, τα δωμάτια θέλουν μια ανακαινιση.από το εστιατόριο και την βεράντα έχει καταπληκτική θέα,ειδικά αν ειναι χιονισμένα.

Διαμονή: Δεκέμβριος 2015, ταξίδι με φίλους
1  Ευχαριστούμε, dimitrak0p0ul0sa
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η sm_kathleen, Sales & Marketing Department του Santa Marina Arachova, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 25 Ιανουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear dimitrak0p0ul0sa,

We would like to thank you for choosing Santa Marina during your stay in Arachova and for sharing your valuable comments.

Whilst we are glad that you enjoyed our unique location as well as the breathtaking view from our restaurant, we are sorry to hear that we did not rise up to your expectations. Your constructive and well intentioned review will aid us to identify areas of improvement in order to assess and prioritize what measures are needed to elevate our product and services to the next level.

Thank you once again for your feedback and we hope to have the pleasure of welcoming you back in the very near future

Regards,
The Santa Marina Arachova Team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές