Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
teomanduca
Πάτρα, Ελλάδα

Καλή σχέση τιμής - παροχών

4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 21 Μαρ 2016
Για 75 ευρώ πιστεύουμε ότι ήταν πλήρεις οι παροχές. Υδρομασάζ,πρωινό,τζάκι,πάρκινγκ, ευρύχωρο και με τα πόδια έμπαινες στο κέντρο της Αράχωβας. Μας άρεσε και συγκεκριμένα μέναμε στον Ξενώνα. Είχε και χαμάμ και σάουνα αλλά δεν κάναμε. Την επόμενη φορά.
Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2016
Συμβουλή: Η καλύτερη θέα είναι στα μπροστινά δωμάτια.
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
4,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
3,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
4,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
    92 €
  • Skyscanner.com
0.1 χλμ. από Ξενοδοχείο Λυκώρεια
Δωρεάν πάρκινγκ
Hot tub open all year which is not include in the price
    134 €
9.0 χλμ. από Ξενοδοχείο Λυκώρεια
    197 €
0.6 χλμ. από Ξενοδοχείο Λυκώρεια
Δωρεάν WiFi
Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
    234 €
  • Vio.com
3.6 χλμ. από Ξενοδοχείο Λυκώρεια
Αράχωβα: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 28 Φεβρουαρίου 2016

Ένα απλό βολικό ξενοδοχείο.
Βρίσκεται σε καλή τοποθεσία ο κεντρικός δρόμος είναι δλδ 4-5 λεπτά περπάτημα.
Έχει παρκινγκ νομίζω απαραίτητο κάποιες μέρες με μεγάλη κίνηση.
Η καθαριότητα ήταν σε καλά επίπεδα.
Το πρωινό απλά απλό χωρίς κάτι το ιδιαίτερο αλλά σε μεγάλες ποσότητες οφείλω να πω και το προσωπικό ήταν πάντα εκεί.
Η τιμή θα μπορούσε να είναι και καλύτερη.
Συμπεριφορά προσωπικού καλή.
Αλγεινή Εντύπωση μου έκανε η παλιά τηλεόραση που υπήρχε στο δωμάτιο η οποί δεν «έπιανε» και σχεδόν κανένα κανάλι.
Πρόκειται για ένα απλό βολικό ξενοδοχείο χωρίς πολλά – πολλά.

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
1  Ευχαριστούμε, mel_ko22
Η κριτική έγινε: 14 Φεβρουαρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Πολυ ζεστός και φιλόξενος ο χώρος και το προσωπικό! Το δωμάτιο με τζάκι και μπαλκόνι ήταν καταπληκτικό! Πολυ λίγα μέτρα απόσταση απο το κέντρο και διαθέσιμος χώρος πάρκινγκ. Η καθαριότητα άψογη και το πρωινό πολυ καλό. Σίγουρα θα το προτιμήσουμε ξανά

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2016
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, elenamav_
Η κριτική έγινε: 29 Ιανουαρίου 2016

Είχαμε κλείσει 3 μήνες νωρίτερα μέσω booking 2 δωμάτια για ένα βράδυ (23/01/2016) και όταν φθάσαμε μας είπαν ότι έιχαν ακυρώσει την κράτησή μας γιατί η κάρτα που είχαμε κλείσει τα δωμάτια είχε λήξει! (η κάρτα μου όντως έληξε και ανανεώθηκε το Νοέμβριο). Στις 15/01 μίλησα τηλεφωνικά με το ξενοδοχείο και επιβεβαίωσα την κράτησή μου! Την Πέμπτη 21/01 όμως ακύρωσαν την κράτηση χωρίς να μπούν στο κόπο να με ειδοποιήσουν ούτε τηλεφωνικά ούτε μέσω email! Όταν φθάσαμε στο ξενοδοχείο μας ανακοινώσαν ότι δεν υπάρχουν δωμάτια και έριξαν το φταίξιμο στη booking, κάτι το οποίο δεν ισχύει (το επιβεβαίωσα και με την booking) και αναγκαστήκαμε να ψάχνουμε για κανά δίωρο μόνοι μας στην Αράχωβα για να βρούμε δωμάτια!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!

5  Ευχαριστούμε, kyriakos T
Η κριτική έγινε: 24 Ιανουαρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καλό ξενοδοχείο!! Άριστο σε καθαριότητα και στη θέρμανση... πλουσιο πρωινό και φιλόξενο προσωπικό κοντά στο κέντρο και στο δρόμο για το χιονοδρομικό με άνετο πάρκινγκ..Καλή επιλογή και για του χρόνου σιγουρα...

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, frosoflr
Η κριτική έγινε: 12 Ιανουαρίου 2016

πολυ καλο σημειο....τα δωματια μεγαλα ,πεντακαθαρα,φωτεινα...το προσωπικο και η εξυπηρετηση αψογη....το πρωινο αρκετα καλο σε εναν ομορφα διακοσμημενι χωρο...το μονο μειον που βρηκα , και μαλιστα μου φανηκε απιστευτο, η ελειψη ενος ψυγειου στο δωματιο...ελπιζω να διορθωθει...κατα τ αλλα περιφημο...το συνιστω ανεπιφυλακτα....

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα