Κερδίσαμε τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού (ίσως λοιπόν να ήταν και ο λόγος για την κριτική π θα επακολουθήσει) . Το προσωπικό όχι ιδιαίτερα εξυπηρετικό ή ευγενικό εκτός από την ρεσεψιόν στη νυχτερινή βάρδια και έναν κύριο στο εστιατόριο! Από κει και πέρα καλό πρωινό, καθαρό και ζεστό δωμάτιο! Όμως μέχρι εκεί... καθώς δεν υπάρχει ίχνος ηχομόνωσης στα δωμάτια τα οποία πέρα από καθαρά είναι παλαιολιθικά με κομμάτια επίπλων από διαφορετικά σετ επίπλων..... Με αυτήν την παράξενη μυρωδιά του ξύλου και με πόρτες που δεν κλείνουν καλά τουλάχιστον από την μέση και πάνω... Επίσης κάποια στιγμή θελησαμε να φάμε στο ξενοδοχείο αλλά δεν τα καταφέραμε....... αφού είχε έρθει ένα σχολείο και η ρεσεψιόν μας είπε ότι θα φάμε ότι έχει βγάλει για το σχολείο ή να τηλεφωνήσουμε εμείς στην κουζίνα να ρωτήσουμε τι μπορεί να γίνει! Και πάει λέγοντας.... Διάφορα άλλα μικρό περιστατικά όπως να χτυπάνε πόρτες και τα ξύλα από τα κασελικια να γκρεμίζονται κτλπ. κάπως έτσι λοιπόν ήταν η εμπειρία μας στο ξενοδοχείο που κάθε άλλο από 4 αστέρια είναι!Περισσότερα
- Δωρεάν WiFi
- Δωρεάν πάρκινγκ