Εξαιρετικό μέρος για διαμονή. Η οικοδέσποινα πολύ ευγενική και βοηθητική. Το δωμάτιο καθαρό ζεστό και προσεγμένο. Το πρωινό πλούσιο ωραίο. Ο ξενώνας βρίσκεται πολύ κοντά στο χιονοδρομικό Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
- Δωρεάν WiFi
- Δωρεάν πάρκινγκ
Ότι και να πούμε για την διαμονή είναι λίγο, από το κρεβάτι μέχρι το πρωινό όλα σούπερ, η υπεύθυνη του καταλύματος σε έκανε να νιώσεις ότι μιλάς στην μητέρα σου (σημείωση αν βάλετε gps θα σας πάει από μέσα πράγμα που θα είναι δύσκολο επειδή σε βγάζει από ένα πολύ μικρό στενό, να το αποφύγετε προτιμήστε γύρο γύρο
Εξαιρετικής ομορφιάς ξενοδοχείο. Καθαρό, το δωμάτιο, σουιτα, απλά παραμυθένιο. Διακοσμημένο με μεράκι. Στο πρωινό όλα φρέσκα, ψωμάκι, κέικ σπιτικά. Η ιδιοκτήτρια μας εξυπηρέτησε άψογα. Σας ευχαριστούμε πολύ. Θα επιστρέψουμε σίγουρα.
Ευχαριστούμε πολύ για την εξυπηρέτηση σας. Με το πολύ χιόνι μας χάλασαν οι αλυσιδες, το αυτοκίνητό μας το αφήσαμε αλλού και όχι μόνο ήρθαν και μας πήρανε με τα παιδιά, αλλά σήμερα που φεύγαμε, μας πηγανε να αγοράσουμε αλυσίδες και μετά μας μετεφεραν στο αυτοκίνητο μας. Τα δωμάτια υπέροχα, πεντακάθαρα, το πρωινό πλουσιο
Είμαστε απο τους παλιούς πελάτες τού ξενώνα, αλλά είχαμε αρκετό διάστημα απο τότε να ανέβουμε στο χωριό. Μείναμε καθημερινή ΔΕ - ΤΡ και γιά μιά φορά ακόμα εχουμε να πούμε μόνο τά καλύτερα!!! Η φιλοξενία τής Αννας καί τής μητέρας της μάς εκαναν καί πάλι να νοιώθουμε σάν το σπίτι μας. Πεντακάθαρο δωμάτιο, πλήρες πρωινό αλλά πάνω απ' όλα η ζεστασιά τών ιδιοκτητών!!! Καί πάλι μπράβο σας!!!
Περάσαμε τέλεια το δωμάτιο ήταν πολύ ζεστό και καθαρό.
Απίστευτη άνεση και φιλοξενία από την κ.Μαρια που ήταν πάντα εκεί να μας εξυπηρετήσει αμέσως.
Το πρωίνο πολύ αξιόλογο με όλα τα καλά.
Τα γλυκά χειροποίητα όλα από την κ. Μαρία μηλόπιτα απο τις καλύτερες που έχω φάει και τα κέικ της τρομερά.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.