Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Π

Υπέροχη φιλοξενία

Κριτική για: Melenos Art Boutique Hotel
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 27 Αυγ 2023
Η παραμονή μας έμοιαζε με ένα ταξίδι στον χρόνο. Η αυθεντική διακόσμηση των χώρων σε ταξιδεύει στο παρελθόν, ενώ ο περιβάλλοντας χώρος σου θυμίζει ταξίδι στην Ανατολή. Η καθημερινή αλλαγή των σεντονιών και των πετσετών σε συνδυασμό με την καθαριότητα των χώρων , τα λουλούδια στο δωμάτιο και τους χώρους του ξενοδοχείου έκαναν τη διαμονή μας κάτι παραπάνω από άνετη κι ευχάριστη. Η Γεωργία στην υποδοχή ήταν πάντα ευγενική και πάντα πρόθυμη να κάνει την παραμονή μας άνετη. Το υπόλοιπο προσωπικό επίσης ευγενικό και χαμογελαστό. Αισθανθήκαμε τόσο όμορφα που σίγουρα θα ξαναγυρίσουμε για περισσότερες μέρες.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Algotels
1.7 χλμ. από Melenos Art Boutique Hotel
  • Vio.com
  • Priceline
1.0 χλμ. από Melenos Art Boutique Hotel
  • eDreams
0.5 χλμ. από Melenos Art Boutique Hotel
Δωρεάν WiFi
Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
1.2 χλμ. από Melenos Art Boutique Hotel
Κριτικές (1.030)
1.030 αποτελέσματα
1 - 6 από 1.030 κριτικές
Η κριτική έγινε: 27 Αυγούστου 2023

Η διαμονή της οικογένειάς μας ήταν παραπάνω από ονειρεμένη. Ο χώρος προσφέρει στιγμές χαλάρωσης μέσα από το καλόγουστο περιβάλλον με πανέμορφη θέα. Να σημειωθεί ότι η καθαριότητα των δωματίων είναι σε υψηλά επίπεδα. Ο χώρος του πρωινου προσφέρει γευστικά ταξίδια μέσα από το προσεγμένο σερβίρισμα και τον καλόγουστο διάκοσμο του χώρου. Όσον αφορά το προσωπικό θα πρέπει να επισημανθεί η ευγένεια κι η φιλοξενία. Με την πρώτη ευκαιρία θα το ξαναεπισκεπτούμε!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Ευαγγελία Τ
Η κριτική έγινε: 9 Οκτωβρίου 2022

Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε έπειτα από τόσα θετικά σχόλια το Melenos Art boutique hotel.Πραγματικά ότι και να γράψω είναι λίγο και δεν μπορεί να αποτυπώσει την εμπειρία που ζήσαμε κατά τη διαμονή μας. Άψογη εξυπηρέτηση. Το προσωπικό ήταν ευγενέστατο με ένα τεράστιο χαμόγελο πάντα στα χείλη.Η τοποθεσία απλά μαγευτική!
Η πολυτελής σουίτα που μείναμε εκτός από την άριστη αισθητική του χώρου παρείχε όλες τις απαιτούμενες ανέσεις.
Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου ήταν πεντακάθαροι και λειτουργικοί.
Όσον αφορά το πρωινό ήταν υπέροχο με εξαιρετικές και μοναδικές γεύσεις!

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, 180pantelism
Η κριτική έγινε: 27 Μαΐου 2022

Έμεινα στο ξενοδοχείο με τον σύζυγο μου! Φανταστική εμπειρία, από τη πρώτη στιγμή το προσωπικό σε κερδίζει με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του. Τα δωμάτια και όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένοι εξαιρετικά, το δικό μας δωμάτιο ήταν πολυ ευρύχωρο και είχε κεντητά χειροποίητα από άλλες εποχές! Το πρωινο σερβιρεται στον κήπο απο δυο ευγενικότατες κυρίες και ότι δοκιμάσαμε ήταν νοστιμότατο και φτιαγμένο με φρέσκα υλικά. Οι δύο κυρίες στην υποδοχή ήταν παντα χαμογελαστές και είχαν απαντήσεις σε όλες μας τις απορίες, παρεχοντας μας τις καλυτερες συμβουλες για το που θα φάμε και πως θα οργανώσουμε το χρόνο μας κατα τη διαμονή μας. Μόνο μια επισήμανση που αφορά κυρίως την προσβασιμότητα και δεν έχει να κάνει τόσο με το ξενοδοχείο αλλά με την περιοχή. Παρά το γεγονός ότι σε συνοδεύουν και κουβαλάνε τις αποσκευές σου με το ηλεκτρικό αμαξάκι, για άτομα με προβλήματα κινητικότητας δεν θα ήταν καλή επιλογή γιατι η περιοχή έχει πολλα σκαλιά, όπως και το ίδιο το ξενοδοχείο έχει πολλά επίπεδα, αλλά αυτή είναι όμως η ομορφιά του!!! Θα ήθελα να επιστρέψω γιατί η εμπειρία μου ήταν πολύ ευχάριστη!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Μείναμε στο δωμάτιο 10, ήταν πολύ ευρύχωρο και πολυ ήσυχο!
Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2022
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Lovetravelingirl
Η κριτική έγινε: 16 Νοεμβρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Επισκεφτήκαμε για δεύτερη φορά τη Ρόδο λόγω τριών διανυκτερεύσεων που είχαμε κερδίσει σε μια λαχειοφορο για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Μιας και ταξιδέψαμε από Θεσσαλονίκη και δεδομένης της κατάστασης που δημιουργήθηκε λόγω των μέτρων για τον covid 19 χρειάστηκε πολλές φορές να επικοινωνήσουμε με το ξενοδοχείο για να αλλάξουμε τις ημερομηνίες διαμονής. Όμως, πάντα ο ιδιοκτήτης ήταν πολύ ευγενικός και εξυπηρετικος. Και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και από κοντά. Όταν φτάσαμε, η Τσαμπίκα μας συνάντησε στην πλατεία και μας οδήγησε στο ξενοδοχείο περπατώντας. Ενώ τις αποσκευές μας μας τις μετέφεραν στο ξενοδοχείο. Όταν φτάσαμε, μας προσέφερε νερό και γλυκό του κουταλιού (δεν το δοκιμάσαμε γιατί θα πηγαίναμε για φαγητο) και μας έδειξε το δωμάτιό μας. Το δωμάτιο ήταν ακριβώς όπως στις φωτογραφίες και είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα υγιεινής λόγω covid. Η καθαριότητα ήταν καθημερινή και όλα ήταν πολύ περιποιημένα και προσεγμένα. Αυτό που μας ενθουσίασε ήταν όμως το πρωινό. Υπήρχε μια μεγάλη λίστα με διάφορες επιλογές από την οποία μπορούσες να διαλέξεις ο,τι θέλεις. Και τα πιο πολλά από αυτά ήταν μάλιστα σπιτικά. Η Τσαμπίκα ήταν πολύ εξυπηρετική, χαμογελαστή και πρόθυμη να μας βοηθήσει σε ο,τι θέλαμε. Ευχαριστούμε τη διοίκηση για την τόσο όμορφη διαμονη και ελπίζουμε να ξαναέρθουμε σύντομα για να δειπνησουμε και στο εστιατόριό σας που φέτος ήταν κλειστό.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Cannotstoptraveling
Η κριτική έγινε: 10 Σεπτεμβρίου 2019

Για άλλη μια φορά μείναμε ενθουσιασμενοι απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Εξυπηρέτηση με φινέτσα, καθαρα όλα , φιλικό περιβάλλον, υπέροχη θέα, γκλαμουρ αισθηση! Ανυπομονώ για του χρόνου, Ευχαριστούμε πολύ, εξαιρετικά όλα

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια