Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Pol Al
Ρόδος, Ελλάδα

Καταπληκτική θέα, πρωτότυπη κουζίνα και αψογη εξυπηρέτηση!!!

Κριτική για: Lindos Blu Luxury Hotel & Suites
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 20 Σεπ 2024
Aγαπημένη του ξενοδοχείου
Απολαυσαμε μαζι με την συζυγο ένα υπέροχο δείπνο σε ένα εστιατόριο που συνδιαζε πρωτοτυπες γεύσεις εξαιρετική θέα και αψογη εξυπηρέτηση από τη Μαρία αλλά και όλο το υπόλοιπο προσωπικο. Στα πολύ θετικα το πρωτοφανές για τη Ρόδο η προσφορά γλυκού στο τέλος του δείπνου.
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Ο/η Lindos Blu Hotel, General Manager του Lindos Blu Luxury Hotel & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Απάντηση: 21 Σεπ 2024
Αγαπητέ “Pol Al”,

Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το εστιατόριο Five Senses, καθώς και για τα θερμά λόγια που χρησιμοποιείτε, προκειμένου να περιγράψετε την εμπειρία σας μαζί μας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η δημιουργίες του Σεφ και υπηρεσίες του εστιατορίου μας κατάφεραν να σας εντυπωσιάσουν και ευχόμαστε να σας υποδεχτούμε ξανά στο πολύ κοντινό μέλλον!

Τριανταφυλλάκης Νικόλαος
Διευθυντής ξενοδοχείου
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
La vista dalla terrazza privata
92 €
Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
  • Booking.com
1.6 χλμ. από Lindos Blu Luxury Hotel & Suites
Δωρεάν πάρκινγκ
Ηρεμία και γαλήνη μετά τη δύση του ήλιου
  • eDreams
1.971
1.971
1 - 6 από 2.109 κριτικές
Η κριτική έγινε: 3 Ιουνίου 2024

Ο,τι καλύτερο έχω γευτεί ποτέ . Πραγματικά μια αξέχαστη εμπειρία . Απίστευτο φαγητό , φανταστική ατμόσφαιρα . Το σέρβις καταπληκτικό , δε σε πιέζουν καθόλου και κρατούν τις ισορροπίες μεταξύ επαγγελματισμού και οικειότητας . Γαστρονομική απόλαυση ! Μπράβο σας!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, Κωνσταντίνος Ρα... Α
Ο/η Guest Relations Manager, General Manager του Lindos Blu Luxury Hotel & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 3 Ιουνίου 2024

Αγαπητέ "Κωνσταντίνος Ρα... Α",

Ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή σας να επισκεφτείτε το ξενοδοχείο Lindos Blu, Luxury Hotel & Suites και ιδιαίτερα για την εξαιρετική σας βαθμολογία όσο αναφορά τις γαστρονομικές επιλογές μας, το σέρβις μας αλλά και την γενικότερη ατμόσφαιρα.

Ευχόμαστε να σας φιλοξενήσουμε πολύ σύντομα για μια δεύτερη αξέχαστη εμπειρία.

Νίκος Τριανταφυλλάκης
Hotel Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 24 Μαΐου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Υπέροχο ξενοδοχείο! Η θέα μοναδική!προσωπικό πολύ φιλικό και ευγενικό. Όσον αφορά το φαγητό μια πανδαισία γεύσεων σε όλα τα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Γεύσεις μοναδικές και πολύ καλή ποιότητα υλικών. Περάσαμε υπέροχα!! Σίγουρα θα ξαναπάμε!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2021
1  Ευχαριστούμε, MetaxotouSahinis
Ο/η Alexandros Mortzos , Γενικός Διευθυντής του Lindos Blu Luxury Hotel & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 10 Ιουνίου 2021

Αγαπητή/έ "MetaxotouSahinis",

Ευχαριστούμε θερμά που επιλέξατε την επιχείρησή μας για τις ημέρες των διακοπών σας και για το χρόνο προκειμένου να μοιραστείτε την εμπειρία σας με το κοινό του TripAdvisor.

Τα λόγια σας μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και σίγουρα θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα απ' το σύνολο της καταπληκτικής ομάδας μας που καθημερινά υπερβάλλει εαυτόν ως πρεσβευτές της αυθεντικής Ελληνικής φιλοξενίας - μια παράδοση για την οποία είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να τηρούμε και να αναδεικνύουμε παγκοσμίως.

Με ανυπομονησία θα περιμένουμε την επόμενη επίσκεψή σας και σας ευχόμαστε να παραμείνετε υγιείς και δυνατοί, μέχρι να ξανασυναντηθούμε.

Αλέξανδρος Π. Μόρτζος - Γενικός Διευθυντής

Η κριτική έγινε: 15 Νοεμβρίου 2019

Απίθανη τοποθεσία, εξαιρετικά δωμάτια, απίθανο πρωινό, απίθανο το εστιατόριό του, εξαιρετική ποιότητα σε όλα, άριστο και ζεστό προσωπικό!
Πολύ όμορφη η παραλία του καθώς και όλος ο κόλπος επάνω στον οποίο είναι κτισμένο. Θερμά συγχαρητήρια στον επιχειρηματία για όλες τις επιλογές του.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Τα δωμάτια του Α + Β μπλοκ είναι πιο κοντά στη θάλασσα
Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2019
    • Τοποθεσία
    • Καθαριότητα
1  Ευχαριστούμε, ariadni65
Ο/η MortzosAlx, Γενικός Διευθυντής του Lindos Blu Luxury Hotel & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2019

Αγαπητή "ariadni65",

Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το LINDOS BLU, καθώς και για τα θερμά λόγια που χρησιμοποιείτε, προκειμένου να περιγράψετε την επίσκεψή σας.

Είναι αλήθεια ότι το όραμα των επιχειρηματιών έχει πάρει σάρκα και οστά μέσα από τη δουλειά και την αφοσίωση όλης της καταπληκτικής ομάδας μας και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως να βλέπουμε ότι όλοι οι καλεσμένοι μας απολαμβάνουν το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που τους αξίζουν.

Θα χαρούμε πολύ να έχουμε την ευκαιρία να σας καλωσορίσουμε εκ νέου για ακόμα μία αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Αλέξανδρος Π. Μόρτζος - Γεν. Διευθυντής

Η κριτική έγινε: 28 Ιουλίου 2019

Εξαιρετικό ξενοδοχείο με κύριο πλεονέκτημα του την απίστευτη θέα και την μοναδική εξυπηρέτηση του προσωπικού του. Το δωμάτιο με την πισίνα μας έκανε να απολαύσουμε τον ήλιο ενώ όπου κι αν αποφασίσαμε να πιούμε ένα ποτό ή να φάμε κάτι το σέρβις η θέα και η ποιότητα των υπηρεσιών ήταν μοναδικά

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019
2  Ευχαριστούμε, anblue2016
Ο/η MortzosAlx, Γενικός Διευθυντής του Lindos Blu Luxury Hotel & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 2 Αυγούστου 2019

Αγαπητή "anblue2016",

Ευχαριστούμε πολύ για τα θερμά λόγια με τα οποία περιγράψατε την πρόσφατη εμπειρία σας στο ξενοδοχείο μας, τα οποία μας γεμίζουν χαρά και μας κάνουν υπερήφανους για το αποτέλεσμα των προσπαθειών όλης της υπέροχης ομάδας.

Ελπίζω σύντομα να έχουμε τη χαρά να σας καλωσορίσουμε εκ νέου κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Πολλούς χαιρετισμούς,

Αλέξανδρος Π. Μόρτζος - Γεν. Διευθυντής

Η κριτική έγινε: 28 Αυγούστου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ξενοδοχείο με υπέροχο σχεδιασμό μέσα στο περιβάλλον του, προσεγμένη θερμοκρασία σε όλα τα στάδια που διασχίζει κανείς, σημαντικό για την Λίνδο. Ησυχία και γαλήνη επικρατούν, μπορείς να απολαύσεις τις στιγμές σου. Το προσωπικό, εξυπηρετικό και φιλικό σε όλα τα πόστα, πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη.
Ευχαριστούμε πολύ Lindos Blu.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2018
Ευχαριστούμε, arm0niad
Ο/η MortzosAlx, Γενικός Διευθυντής του Lindos Blu Luxury Hotel & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2018

Αγαπητή "Armonia D",

Ευχαριστούμε πολύ για τα θερμά σας λόγια σχετικά με την πρόσφατη εμπειρία σας στο Ξενοδοχείο μας.

Ήταν ιδιαίτερη η χαρά να σας φιλοξενήσουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας και σίγουρα ελπίζουμε οι υπέροχες αναμνήσεις που αποκομίσατε να σας προτρέψουν να επιστρέψετε σύντομα κοντά μας!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια,

Αλέξανδρος Π. Μόρτζος - Γενικός Διευθυντής