“Φρέσκο ψάρι!”

Πιστοποιητικό διάκρισης
Εύρος τιμών: 10 € - 40 €
Στοιχεία εστιατορίου
Η κριτική γράφτηκε 30 Ιουνίου 2024

Το ψάρι ήταν εξαιρετικό, φρέσκο κ πολύ καλά ψημένο. Όλα τα πιάτα ηταν προσεγμένα κ πολυ γευστικα! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Ευχαριστούμε, P6274CQ_
Γλώσσα

Η κριτική γράφτηκε 14 Ιουνίου 2024

Το πιο ωραίο ψάρι που έχω φάει στην ζωή μου! Εξερετική εξυπηρέτηση και πολύ ζέστη ατμόσφαιρα. Ο σεφ βάζει την υπογραφή του σε όλα τα πιάτα με αποκορύφωση το ψητό ψάρι ! Ήρθες Νισυρο υποχρεωτικά θα δοκιμάσεις το εστιατόριο αυτό!

Ευχαριστούμε, Gerard_2029
Η κριτική γράφτηκε 14 Ιουνίου 2024

Περασαμε ένα όμορφο τριήμερο στην Νίσυρο με την κοπέλα μου,γνωρίσαμε τον Αντώνη και τον Σου Σεφ Κώνσταντινο,οι οποίοι μας έκαναν να ζήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία στο εστιατόριο,πήγαμε για δείπνο και τις δύο νύχτες που είχαμε στο νησί δοκιμάσαμε όλα τα ορεκτικά αλλά αυτό που μας συγκλόνισε πραγματικά ήταν το φρέσκο ψάρι.

Ευχαριστούμε, constantinosm223
Η κριτική γράφτηκε 14 Ιουνίου 2024

Καταπληκτική θέα και ηλιοβασιλεμα ,εξαιρετικό φαγητό οτι καλύτερο υπάρχει στην Νίσυρο ,άμεση εξυπηρετηση ,φιλικό περιβάλλον

Ημερομηνία επίσκεψης: Μάιος 2024
Ευχαριστούμε, Ria K
Η κριτική γράφτηκε 11 Ιουνίου 2024

Ξανά και ξανά και ξανά !!! Με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει στη Νίσυρο ! Καθαρή ψαροφαγία την οποία δεν συναντάς πουθενά αλλού στο νησί. Πρώτη ύλη απίστευτη,ψαρεμενη απ' τον πατέρα του ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Άριστες εκτελέσεις σε όλα τα πιάτα που δοκίμασα! Ένας λόγος να επισκεφτώ ξανά την πανέμορφη Νίσυρο είναι και το εστιατόριο γευsea. Μπράβο σε όλη την ομάδα!

Ευχαριστούμε, JamesM649

Γευsea: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Μανδράκι, Νίσυρος
Μανδράκι, Νίσυρος

Γευsea: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.