“Αδιαφορία προς τον πελατη”
Κριτική για: Εστιατόριο ΔΗΜΑΤΗΣ

Εστιατόριο ΔΗΜΑΤΗΣ
Εύρος τιμών: 14 $ - 38 $
Στοιχεία εστιατορίου
Η κριτική γράφτηκε 6 Ιανουαρίου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Το φαγητό καλό,αν και πολύ ακριβό.Δεν μας καλωσόρισε ούτε μας χαιρέτησε κάνεις.Επειτα από 400,00 ευρώ λογαριασμό στο τραπέζι μας δεν ήρθε ούτε ένα ευχαριστήριο γλυκο ή φρουτο

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιανουάριος 2023
Ευχαριστούμε, KaterinaKa81
Γλώσσα

Η κριτική γράφτηκε 6 Αυγούστου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετικό φαγητό!! ο κ
Λάζαρος μερακλής, γνήσιος οικοδεσπότης κ η ευγενεστατη κ.Γιωτα προσφέρουν γαστρονομικες ατόφιες γεύσεις! Η μοσχαρίσια μπριζόλα κ το αγριογούρουνο με χυλοπίτες ήταν εξαιρετικά!! Οι μερίδες ήταν μεγάλες κ η επιγευση του φαγητού εξαιρετική. Ένα τεράστιο μπράβο στους επαγγελματίες του κλάδου με όλη την σημασια της λέξης. Ευχαριστήθηκα το φαγητό από τα βάθη της καρδιάς μου.

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2022
3  Ευχαριστούμε, foodmania2019
Η κριτική γράφτηκε 16 Ιανουαρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

17-26 ευρω το καθε κυριως (ειτε μεμονωμένα ειτε αναλογια ατομου για καποια πιατα που γραφουν ποσοτητα για 2). Δεν ξερω τι πιστευουν οτι προσφερουν αλλα σιγουρα δεν ειναι για αυτη την τιμη αυτο που φαγαμε. Φροντιστε να εχετε παγο (χαλασε η μηχανη δυστυχως δεν εχουμε παγο. Κυριακη μεσημερι με εμας 2ο τραπεζι. Δανειστηκαν μιση σακουλα εν τελει γιατι το ζητησαμε ξανα εμεις.) 50,5ευρω με 200ml χυμα τσιπουρο, 2 κυριως, χορτα κ γαλοτυρι. Ρε παιδια τρωτε ορθιοι μεσα στο χωρο που τρωνε οι πελατες με ενα μπολ στο χερι;;σπιτι σας ηρθαμε;

Δεν τον προτεινω πουθενα, παρακατω προς ελασσονα εχει καλυτερο μαγαζι. Κριμα ο χωρος σας που ηταν απτα λιγα καλα.

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιανουάριος 2022
Ευχαριστούμε, Panagiotis T
Η κριτική γράφτηκε 27 Οκτωβρίου 2019

Η πρώτη εντύπωση με την είσοδο στο εστιατόριο είναι ότι εδώ θα φάμε καλά, ωραίος,καθαρός,παραδοσιακά διακοσμημένος χώρος με επιβλητικά μοναστηριακά τραπέζια . Απογοήτευση 1) ο διάλογος με την υπεύθυνη του καταστήματος :
- Καλησπέρα
- Έχετε κάνει κράτηση?
- Όχι ερχόμαστε πρώτη φορά δεν γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κράτηση.
- Καλά θα δούμε τι θα κάνουμε.
(Στο κατάστημα ήταν πιασμένα τα 4 τραπέζια από τα 10 που υπήρχαν αν δεν κάνω λαθος)
Αφού λοιπόν καθήσαμέ πέρασε μια κοπέλα και άφησε στο τραπέζι μας ένα tablet κλειστό χωρίς να πει κάτι και υπό θέσαμε ότι θα έρθει σε λίγο για να πάρει παραγγελία άμ'δε, αφού περνούσε η ώρα και ερχόταν κάνεις αρχησαμε να επεξεργαζομαστε το tablet και ανακαλύψαμε τον τιμοκατάλογο.
Δώσαμε την παραγγελία μας μέσα στην οποία επιλέξαμε αφού πρώτα ρωτήσαμε τον σερβιτόρο το χυμα κόκκινο μπρουσκο κρασί τους, απογοήτευση 2)
Το κρασί ήταν οξειδωμενο (ΞΥΔΙΆΣ)
αμέσως κάναμε νόημα στην σερβιτόρα για να το επιστρέψουμε και να επιλέξουμε κάποιο άλλο κρασί.
Επιλέξαμε το εμφιαλωμενο ξυνομαυρο του εστιατορίου ΔΗΜΑΤΗΣ , μόλις η σερβιτόρα επέστρεψε για να ενημερώσει την υπεύθυνη του καταστήματος ήρθε στο τραπζει μας και αφού της ειπαμέ τα ίδια πράγματα που είπαμε και στην προηγούμενη κοπέλα μας απάντησε το εξής : Εμ αφού πήρατε χύμα ! Η πιό αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά που έχω αντιμετωπείσει στα 37 μου χρόνια.
Πολλά είπαμε για συμπεριφορές ας μιλήσουμε και για το μενού.
Ψητό γάστρας 2 ατόμων : ήρθε σε μία ωραία πήλινη γάστρα όπου σε προϊδέαζε για κάτι πολύ ωραίο σπιτικά μαγειρεμένο , η εντυπωση που σου άφηνε στο τέλος ένα ψητό γάστρας όχι τόσο καλά μαγειρεμένο με περισσότερη υγρασία από όση θα έπρεπε να έχει για να δώσει περισσότερη ένταση στο ψητό.
Φιλέτο μοσχαρίσιο : πολύ σωστα ψημένο και ολόφρεσκο.
Μπιφτέκι απλό και μπιφτέκι γεμιστό : τελείως αδιάφορη γεύση.
Μανιτάρια σχάρας : πολύ ωραίος συνδιασμος υλικών με πολύ καλό αποτέλεσμα.
Σαλάτα εξοχής : ολόφρεσκη
Χοιρινή μπριζόλα : πολύ μέτριο αποτέλεσμα λόγο ψησίματος
Το εμφιαλωμενο ξυνομαυρο η απογοήτευση 3) ένα ξυνομαυρο χωρίς καθόλου ένταση και σώμα ,σου έδινε την αίσθηση του νερομένου και σίγουρα δεν αξιζείναι το κόστος των 15€.

Ημερομηνία επίσκεψης: Οκτώβριος 2019
3  Ευχαριστούμε, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μ
Η κριτική γράφτηκε 19 Αυγούστου 2019

Πολύ νόστιμα πιάτα από ντόπια προϊόντα σε καλές μερίδες και ικανοποιητικές τιμές, δοκιμάστε τα ψητά του κυρίου Λάζαρου του ιδιοκτήτη!

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2019
1  Ευχαριστούμε, VagVog

Εστιατόριο ΔΗΜΑΤΗΣ: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.