Πάρα πολύ ωραίο ξενοδοχείο με πολύ ωραία δωμάτια..το πρωινό που σου παρείχαν ήτανε παρά πολύ καλό.βρίσκεται σε ωραία τοποθεσία..το μόνο αρνητικό και ενοχλητικό ήτανε ο χτύπος του ρολογιού την νύχτα απο το ρολόι..
- Δωρεάν WiFi
- Δωρεάν πάρκινγκ
Πολύ ωραία τοποθεσία σε όλη την διαδρομη...το δωματιο ηταν ευρύχωρο άνετο και πολύ καθαρό...το φαγητο εξαιρετικό και οι άνθρωποι εξυπηρετικοι και ευγενικοί...το συστήνω ανεπιφύλακτα...το μονο αρκετά ενοχλητικό ηταν ενα ρολόι που χτύπαγε κάθε μια ωρα και μου ξυπναγε τα μωρά καποιες φορες το βραδυ
Όμορφο χωριό, μέσα στο πράσινο! Με ωραία σοκάκια! Το ξενοδοχείο πολύ όμορφο με Πολύ ευρύχωρα δωμάτια! Πλούσιο και πολύ καλό πρωινό με ποιοτικά προϊόντα! Ότι πρέπει για να καθαρίσει το μυαλό! Το μόνο αρνητικό ο χτύπος του ρολογιού από το χωριό που σε κάνει να τρομάζεις και να πετάγεσαι στον ύπνο σου. Σίγουρα θα το επισκεφτώ ξανά, και ας ελπίσουμε ο χτύπος του ρολογιού να μην είμαι τόσο δυνατός σε ένα τόσο ήσυχο μέρος!
Πολύ ωραίο ξενοδοχείο πολύ ωραία τοποθεσία!! Η εξυπηρέτηση φοβερή! Το μόνο μείον είναι το ρολόι που ακούγεται από την πλατεία και το βράδυ μπορεί να σε ξυπνήσει. Αν εξαιρεθεί αυτό είναι πολύ καλή επιλογή αν θέλετε να επισκεφθείτε την περιοχή.
Εκπληκτική τοποθεσία για ηρεμία, στην ορεινη Ναυπακτία, ωραία διαδρομή.Τα δωμάτια ήταν πολύ καθαρά, τακτοποιημένα και πολύ ευρύχωρα. Οι άνθρωποι πάρα πολυ φιλικοί και εξυπηρετικοί, μας έδωσαν και ότι πληροφορίες ζητήσαμε για διαδρομές. Το μόνο αρνητικό ήταν ένα ρολόι που χτυπούσε τη νύχτα..
Πολύ ωραίος χώρος συνολικά το κτήριο, καθαρό, άνετο δωμάτιο, ζεστό νερό συνέχεια, πολύ καλή θέρμανση, ωραίο μπαλκόνι με θέα στο χωριό, καλό πρωινό, εξυπηρετικό προσωπικό, θα το προτιμήσω σίγουρα ξανά στο μέλλον, αξίζει για διαμονή στην Άνω Χώρα!