Κλείσαμε ημερομηνίες διαμονής στο 4* assa maris,all inclusive. 2 ενήλικες 2 παιδιά, θέλαμε το καλύτερο...σουίτα (300€/ημέρα)! ΄Μας ζήτησαν το 50% προκαταβολικά, τα οποία λάβανε αμέσως. Φτάνοντας, κατά το check in, και προτού κατεβάσουμε καν τις βαλίτσες, μας ζήτησαν την εξόφληση!! Αφού ξοφλήσαμε το λογαριασμό που δεν κάναμε ακόμα, μας δώσανε ένα κλειδί και μας έστειλαν στο καλό..(ούτε ένας groom, ούτε κάποιος να σε συνοδεύσει ως τον σωστό εξωτερικό διάδρομο..).. Βρήκαμε τη σουίτα και άνοίγοντας την πόρτα αντικρίσαμε.... ένα καθαρό ενοικιαζόμενο δωμάτιο!!!!!!!!(ουδεμία σχέση με αυτό που έδειχνε ως σουίτα στο internet!!!!!!!!!) Παρά την απογοήτευση σκεφτήκαμε να δώσουμε μια ευκαιρία ακόμα και βασιστήκαμε στα υπόλοιπα που τάζανε internet..ικά.
Στο εξωτερικό μας touring, ψάχναμε επίμονα να βρούμε τη δεύτερη πισίνα, επί ματαίω... Εννοούσαν μία και μοναδική πισίνα με ένα διαχωριστικό τοιχάκι σε μια γωνιά, δημιουργώντας έτσι μια τεχνιτή γούρνα για τα παιδάκια!
Συνεχίζοντας στην ιδιωτική παραλία του 4* ξενοδοχείου, βρισκόμαστε μπροστά στη θέα ενος εγκαταλελημένου θερέτρου, με ελάχιστες ξαπλώστρες, εκ των οποίων οι μισές ήταν είτε σπασμένες είτε ξηλωμένες, και οι ομπρέλες ήταν στη ίδια κατάντια με τα άνωθεν! Παρ' όλα αυτά καθίσαμε στην όμορφη παραλία και αποφασίσαμε να δροσιστούμε και να ανακτήσουμε την ευδιαθεσία μας με ένα αφέψημα (που τα σερβίρουν σε μικρά πλαστικά νεροπότηρα με μπόλικα παγάκια), από το pool bar που απέχει 20μ από την παραλία, στην οποία δεν υπάρχει σερβιτόρος (δηλ αν είσαι μόνος ενήλικας με παιδιά,πρέπει οικογενειακώς να πηγαινοέρχεστε στο pool bar!).
Μετά κι από αυτή τη ταλαιπωρία μας, αποθέσαμε τις τελευταίες μας ελπίδες για ευχάριστες διακοπές στο φαγήτό. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!! Χειρότερο κι από το φαγητό του στρατού!!!
Κλείσαμε 3 ώρες στο ξενοδοχείο και ήδη βρισκόμασταν όλοι μας στο δωμάτιο και πακετάραμε άρον άρον τα πράγματα να φύγουμε. Δεν θέλαμε να μείνουμε ούτε λεπτό παραπάνω!!!
Ζητήσαμε από τη reception εκκαθάριση και ύστερα από 2 ώρες μας δώσαν πίσω το 40% της συνολικής διαμονής και μας ενημέρωσαν ότι είναι πλέον 3*!!!!!!
ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ??????????
Μακρυά!!!!!!!!!!!!