Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Μ

ΑΠΛΑ ΜΑΓΕΙΑ!!!

Κριτική για: Nana Princess Suites, Villas & Spa
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 2 Σεπ 2024
Ένα φανταστικό μέρος στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Κρήτης! Οι παροχές που προσφέρει αυτό το ξενοδοχείο είναι όλες στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί κάποιος να αξιωσει!!
Τα εστιατόρια του καταλυματος, το μπαρ στο λόμπι με την απίστευτη θέα που προσφέρει, το spa και όλοι οι υπόλοιποι χώροι είναι τόσο όμορφα επιμελή ενοίκιο που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι κάπου αλλού...
Τέλος όσον αφορά το προσωπικό είναι όλοι υπέροχοι, χαμογελαστοί και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν..
Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό καθώς και στους προϊστάμενος του κάθε τομέα. Συνεχίστε έτσι....
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Trip.com
Κριτικές (1.009)
1.009 αποτελέσματα
1 - 6 από 1.009 κριτικές
Η κριτική έγινε: 13 Ιουλίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία που έχω μείνει στην Ελλάδα! Διαλέξαμε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για τον μήνα του μέλιτος και δεν κάναμε λάθος! Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε καλή τοποθεσία, αν και γεμάτο δεν βλέπεις κόσμο και δεν ακούς φασαρία. Η παραλία απλά δεν υπάρχει! Το προσωπικό πάντα χαμογελαστοί και δίπλα σου σε κάθε στιγμή να κάνουν τις διακοπές σου αξέχαστες! Το φαγητό πεντανόστιμο! Συνιστώ το ξενοδοχείο σε όλους! Σίγουρα μια μέρα θα ξαναγυρίσω ❤️

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2024
Ευχαριστούμε, Христос К
Η κριτική έγινε: 21 Οκτωβρίου 2023

Σε όλη την Κρήτη υπάρχουν πάνω από 10.000 καταλύματα, όμως η ποιότητα των υπηρεσιών, το service, η καθαριότητα, ή προσοχή στην λεπτομέρεια, ο chef, ο διευθυντής, ο Κος Μιχάλης και η ομάδα του(στο πρωϊνό και στο εστιατόριο) καθώς και όλο το προσωπικό συμβάλουν ώστε το NANA PRINCESS να κατατάσσεται κατά την γνώμη μου σε ένα από τα 5 καλύτερα ξενοδοχεία της Κρήτης.
Από την πρώτη στιγμή της άφιξής μας όλα ήταν εξαιρετικά το καλωσόρισμα,
Η ευγένεια όλου του προσωπικού.
Καθαρότερο ξενοδοχείο δεν έχουμε ξαναμείνει ποτέ, ο καθαρισμός ήταν
σχολαστικότατος. Το φαγητό ήταν πολύ ποιοτικό και πολύ νόστιμο με μεγάλη ποικιλία.
Ότι ζητήσαμε το πραγματοποιήσαν αμέσως. Θα επιστρέψουμε σίγουρα είναι μία μοναδική εμπειρία ξεκούρασης, χαλάρωσης και service.
Σας ευχαριστούμε για όλα!!
Γιάννης

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, GEORGIA P
Η κριτική έγινε: 3 Μαΐου 2023

Η απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και πολυτέλειας !!!
Από τη στιγμή που φτάσαμε μέχρι την αναχώρησή μας περίμενε κάθε μέρα μια μικρή έκπληξη!!
Αυτό το ξενοδοχείο φαίνεται πως είναι σχεδιασμένο με την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικο !οσο για το σπα και Ιδιατερα για το spa system είναι ότι πιο προηγμένο υπάρχει ,άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι είναι από τα καλύτερα σπα στην Ευρώπη! Θα ξανάρθουμε σύντομα ! Ήταν όλα άψογα και το προσωπικό απίστευτα ευγενικο!!!

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2023
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Rena32
Ο/η Nana Princess, Geschäftsführer του Nana Princess Suites, Villas & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 13 Μαΐου 2023

Αγαπητέ/Αγαπητή κύριε/κυρία Renee,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Nana Princess και που μοιραστήκατε την εμπειρία σας μαζί μας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που περάσατε τόσο καλά μαζί μας, στο πλήρως ανακαινισμένο “Κρητικό μας Χωριό” και που εκτιμήσατε την προσπάθεια όλης της ομάδας μας, ώστε να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία, για κάθε επισκέπτη ξεχωριστά. Τα καλά σας λόγια αποτελούν κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προσφέροντας ότι καλύτερο για τους επισκέπτες μας.

Σας ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά που επιλέξατε το Nana Princess και ελπίζουμε να έχουμε την χαρά να σας φιλοξενήσουμε και πάλι στο μέλλον.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 24 Οκτωβρίου 2021

Η πολυτέλεια και η άνεση των δωματίων σε συνδυασμό με την ευγένεια του προσωπικού και την ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια καθιστά το συγκεκριμένο ξενοδοχείο την καλύτερη επιλογή για απαιτητικά γούστα! Όσο γι' αυτούς που αναζητούν μια εκλεπτυσμένη και ποιοτική γαστρονομική απόλαυση αξίζει να επισκεφθούν τα εστιατόρια του ξενοδοχείου με θέα το μπλε του Αιγαίου! Ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2021
Ευχαριστούμε, korinak007
Ο/η Nana Princess, Geschäftsführer του Nana Princess Suites, Villas & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2021

Αγαπητέ κύριε Korina,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Nana Golden Beach και που μοιραστήκατε την εμπειρία σας μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά που επιλέξατε το Nana Golden Beach και ελπίζουμε να έχουμε την χαρά να σας φιλοξενήσουμε και πάλι στο μέλλον.

Η κριτική έγινε: 5 Οκτωβρίου 2021

Η Τέλεια αρχιτεκτονική, η κομψή διακόσμηση , το χαμογελαστό προσωπικό, η ποιοτική γαστρονομία και οι δραστηριότητες του θέρετρου μου χάρισαν αξέχαστες διακοπές!!!!! Θα ήθελα να βρίσκομαι ακόμη εκεί!!!!
Σίγουρα θα το ξανά επισκεφθώ!!!!Θέλω να ξανά ζήσω αυτή την εξαιρετική εμπειρία!!!!Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Ευχαριστούμε, R3232XE_
Ο/η Nana Princess, Geschäftsführer του Nana Princess Suites, Villas & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2021

Αγαπητέ κύριε Στέλλα Σ ,