Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (3.164)
Φιλτράρισμα κριτικών
3.164 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.726
1.113
215
45
65
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
1.726
1.113
215
45
65
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
3 - 8 από 3.164 κριτικές
Η κριτική γράφτηκε 27 Φεβρουαρίου 2018

εξαιρετο ξενοδοχειο ανετο πολυ φιλικο πεντακαθαρο μοιαζει καινουριο μεγαλα δωματια μεγαλο μπανιο ολα με θεα ιδιως τα επανω πολυ κοντα στην βενετια με την σταση ακριβως απο εξω σε 10 λεπτα εισαι εκει δωρεαν ιντερνετ με πολυ καλη εξυπηρετηση.

Συμβουλή: εαν δεν θελετε να ακουτε αμυδρα την βοη του δρομου ζητηστη βορινα δωματια.
  • Διαμονή: Φεβρουάριος 2018, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, γεωργιος κ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Hilton G, Front Office Supervisor του Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 3 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Dear γεωργιος κ,

Thank you for taking a moment to share your experience.
Your opinion is a great tool for us to improve our services.

I am extremely pleased to know that you had a positive experience here at our property.

We are looking forward to welcoming you again in the future!

Michael Russo
Front Office Supervisor

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 16 Ιανουαρίου 2018

Ολα ηταν υπέροχα! Απο το πρωινό, το ίντερνετ, το πάρκινγκ, το κρεβάτι, τα παντα! Κανενα παράπονο σε κανεναν τομέα του ξενοδοχείου, της περιοχής γενικότερα! Απλα χωρις μεταφορικό μέσο πρέπει να πας με ΜΜΜ στη Βενετία

Συμβουλή: Τα παντα ηταν υπέροχα
Διαμονή: Ιανουάριος 2018, ταξίδι με φίλους
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Ευχαριστούμε, Ioannis M
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Hilton G, Front Office Supervisor του Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 19 Ιανουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Ioannis M,

Thank you for taking a moment to share your experience.
your opinion is a great tool for us to improve our services.

We are delighted that you generally enjoyed your stay.
We hope to welcome you back to the Hilton Garden Inn in future for a fully enjoyable stay.

Sincerely,

Michael Russo
Front Office Supervisor

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 24 Αυγούστου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Φοβερή επιλογή. Δεν βρίσκεται μέσα στην Βενετία, αλλά αυτο δεν αποτελεί πρόβλημα αφού το λεωφορείο περνάει ακριβώς μπροστα απο το ξενοδοχείο και σε 10' είσαι στη Piazzale Roma. Έχετε δυο επιλογές λεωφορείων το 5 και το 16 !
Ξενοδοχείο με καθαριότητα-ποιότητα πρωινού 5* . Στα μεγάλα πλεονέκτηματα η καθαρή πισίνα. Εάν ταξιδέψετε καλοκαίρι είναι φοβερή λύση για το πρωινό-μεσημέρι που στο κέντρο της Βενετίας επικρατεί το αδιαχώρητο και έχει πολυ ζέστη.
Πρωινό εξαιρετικό, ισως άλλη μια μηχανή για βάφλες θα ήταν ότι πρέπει αφού υπήρχε ουρά μόνιμα εκεί.
Προσωπικό ευγενικό, δωμάτιο πολυ πάνω απο το μέσο όρο. Ολα πολυ καλα!
Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Διαμονή: Αύγουστος 2017, ταξίδι με τον/την σύντροφο
Ευχαριστούμε, Dimitris G
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Hilton G, Front Office Supervisor του Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 25 Αυγούστου 2017
Μετάφραση Google

Dear Dimitris G,

Thank you for taking a moment to share your experience.
Your opinion is a great tool for us to improve our services.

I am extremely pleased to know that you had a positive experience here at our property, and that you were impressed by the helpfulness and friendliness of our staff.

We are looking forward to welcoming you again in the future!

Michael Russo
Front Office Supervisor

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 24 Απριλίου 2017

Εξαιρετικό νέο ξενοδοχείο- μοντέρνο- υπέροχη σουίτα, άνετη, πεντακάθαρη με πολλές παροχές. Φιλικό προσωπικό, πλούσιο νόστιμο πρωινό. Υπέροχος ο χώρος πισίνας. Δίπλα από στάση λεωφορείου, τακτικά δρομολόγια, 10 λεπτά από Βενετία,

  • Διαμονή: Αύγουστος 2016, ταξίδι με οικογένεια
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, alezervas
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Hilton G, Front Office Supervisor του Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 27 Απριλίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Alezervas,

Thank you for taking a moment to share your experience.
Your opinion is a great tool for us to improve our services.

I am pleased to know that you had a nice experience here at our property, and that you appreciated the hotel's location.

We are looking forward to welcoming you again in the future!

Kindest regards

Michael Russo
Front Office Supervisor

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 15 Δεκεμβρίου 2016

είναι ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο, όπως όλα της αλυσίδας. Το Evolution King Δωμάτιο κάπως μικρό θα το έλεγα, ωστόσο ήταν πολύ καθαρό. Είναι σε πολύ καλή τοποθεσία, με στάση λεωφορείου που σε μεταφέρει γρήγορα στην Βενετία. Η έλλειψη από παντόφλες μπορεί να λυθεί αγοράζοντας στην ρεσεψιόν.

  • Διαμονή: Δεκέμβριος 2016, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, vasilistm
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές