Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Κριτικές (160)
160 αποτελέσματα
1 - 6 από 160 κριτικές
Η κριτική έγινε: 5 Ιανουαρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Ενα πραγματικα καλοσχεδιασμενο spa resort . Τα σπιτακια ανετα, στημενα ετσι ωστε να εχουν ολα ομορφη θεα. Καθαρα, περιποιημενα. Αψογη τηρηση των πρωτοκολλων covid. Ομως : μας ελλειψε μια μηχανη espresso στο δωματιο για τον πρωτο πρωινο καφε. Ο βταστηρας με τα φακελακια nescafe δεν μας θυμισαν καταλυμμα αυτης της κατηγοριας... Το πρωινο αξιοπρεπες αλλα η ελλειψη φρεσκου χυμου μας εξεπληξε ! Στη θεση φρεσκου χυμου οι κανατες με τυποποιημενο χυμο παλι μας παρεπεμψε σε ...rooms to let κατασταση. Την επομενη παρατηρηση μας δεν την αξιολογω απο "οικονομικης" πλευρας γιατι ενας espresso δεν κοστιζει τιποτα μπροστα στα 300 ευρω που κοστιζει το δωματιο. Αλλα ειναι "μιζερο" να χρεωνεσαι τον espresso η τον ελληνικο καφε του πρωινου (ο γαλλικος ειναι free)... Γενικα αυτο που μας ελλειψε ειναι αυτο που λεμε "η λεπτομερεια κανει τη διαφορα". Και σε ενα τετοιο μερος αυτες οι λεπτομερειες θα εκαναν τη διαφορα στην κατα τα αλλα πολυ ευχαριστη διαμονη μας.

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
1  Ευχαριστούμε, sofia600
Η κριτική έγινε: 1 Δεκεμβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετική resort να πολύ ευγενικό προσωπικό. Οι εγκαταστάσεις πολύ καθαρές και το spa με την εσωτερική πισίνα εξαιρετικό . Η σουίτα ευρύχωρη με ωραια θέα στο βουνό . Τέλος το πρωινο ήταν εξαιρετικό και πλούσιο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για ζευγάρια αλλά και για οικογένειες με μικρά παιδιά .

Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Κυριακος Π
Η κριτική έγινε: 13 Οκτωβρίου 2020

Διαμείναμε ενα τριήμερο του περασμένου Ιουλιου με αφορμη τη βάπτιση της κόρης μας. Ήταν τόσο εξαιρετικά όλα, με προεξάρχον το σέρβις, για το οποίο είμαι απαιτητική γενικά. Κατάφεραν να εφαρμόσουν όλους τους περιορισμούς λόγω COVID-19, χωρίς να μας στερήσουν την απολαυση της διαμονής μας, κάτι που ένιωσαν και οι καλεσμένοι μας. Δεν θα σχολιάσω τον χώρο και την τοποθεσία, είναι γνωστή η ομορφιά της. Αναπολούμε και ήδη ονειρευόμαστε την επόμενη επίσκεψή μας. Μπράβο σε όλους και ιδιαιτέρως στον ιδιοκτήτη.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
    • Αξία
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, 210elenic
Η κριτική έγινε: 21 Σεπτεμβρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Η καλύτερη επιλογή για τριήμερο στην περιοχή. Καθαρά, πολύ άνετα δωμάτια, πλήρη συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα COVID-19, εξαιρετικό πρωινό, ευγενέστατο και πρόθυμο προσωπικό. Ζέστη και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Μπορεί να είναι τετράστερο αλλά η εμπειρία είναι σίγουρα πεντάστερη!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
Ευχαριστούμε, danielgordon2016
Η κριτική έγινε: 16 Φεβρουαρίου 2020

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο, 4 ενήλικες, ζητήσαμε να πιούμε καφέ και η υπάλληλος στην πόρτα μας παρέπεμψε σε άλλο σημείο της περιοχής. Ζητήσαμε μια και φτάσαμε στην είσοδο να δούμε το χώρο του ξενοδοχείου και μας αρνήθηκε,λέγοντας ότι ίσως ο κόσμος μέσα ενοχληθεί!!!!
Στο πάρκινγκ υπήρχαν μόνο 4 αυτοκίνητα!!!
Έχουμε μπει στα περισσότερα Ritz του κόσμου και κανείς δε μας απαγόρευσε την είσοδο!!!
Απαράδεκτη συμπεριφορά, αγενέστατη!!!

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2020