Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Alexis G

Επίσκεψη στα Τρίκαλα

Κριτική για: Aipytos Guesthouse
4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 8 Μαρ 2020
Στο aipytos ήρθαμε με την παρέα μου. Βρήκαμε έναν πεντακάθαρο χώρο και μια πολύ φιλόξενη οικοδέσποινα που καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να ικανοποιήσει τους πελάτες της. Περάσαμε υπέροχα νιώσαμε τρομερή οικειότητα σε εναν πανέμορφο χώρο με τρομερή θέα,με τζάκι σε καθε δωμάτιο και ένα πολύ καλό πρωινό καθώς χρησιμοποιούν ντόπια υλικά με αποτέλεσμα την ποιότητα αλλά και την τρομερη γεύση. Σας ευχαριστούμε πολυ ήταν ολα υπέροχα!!
Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
0.2 χλμ. από Aipytos Guesthouse
1.4 χλμ. από Aipytos Guesthouse
0.9 χλμ. από Aipytos Guesthouse
Τρίκαλα: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 4 Φεβρουαρίου 2020

Καινούριος ξενώνας, μόλις δυο χρόνια λειτουργίας, κι όμως φιλόξενος και ζεστός σαν σπίτι. Το δωμάτιο (μείναμε στο δίκλινο με το υπέροχο όνομα "Κυκλάμινο") άνετο, ζεστό, πεντακάθαρο, με πολύ κομψές διακοσμητικές πινελιές εντελώς αρμονικά συνομιλούσες παρ' ότι ετερόκλητες. Όσο για το πρωινό, δεν έχω λόγια... Μαρμελάδες από τον καλοκαιρινό κήπο της κας Λίτσας,τσουρέκι που μόλις είχε βγει από τον φούρνο, μια υπέροχη κις λορέν (που αναφέρεται σε σχόλιο και άλλου ταξιδιώτη) το ένα πρωινό και μια μοσχομυριστή τυρόπιτα το επόμενο, φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι, μέλι ελάτου από τον κ. Σπύρο (πήραμε προμήθειες στην επιστροφή). Και όλα αυτά με την κα Λίτσα να μας υποδέχεται, να μας φροντίζει και να μας κατατοπίζει για το ίδιο το χωριό αλλά και όλη την ευρύτερη περιοχή, όχι μόνο ως αξιοθέατο αλλά με γνώση της ιστορίας και της μυθολογίας του τόπου. Ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2020
Ευχαριστούμε, irinitamvaki
Η κριτική έγινε: 29 Ιανουαρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Αν υπήρχε μηδέν θα το έβαζα !!!

Αρχικά να πω πως το δωμάτιο δεν υπάρχει ούτε σε φωτογραφίες..Κράτηση για 3 άτομα λοιπόν .. Άφιξη 9 και κάτι το βράδυ με βροχή και κρύο η Κυρία του ξενοδοχείου μας υποδέχεται σαν να μας ήξερε και από εχθες .. Μπαίνοντας στο δωμάτιο υποτίθεται τρίκλινο καταλαβαίνουμε πως όχι απλά δεν χωράμε αλλά το κρεβάτι που υποτίθεται θα ήταν με κανονικό στρώμα δεν ήταν παρά ένα ρατζο... Το δωμάτιο κρύο τόσο ώστε να κοιμηθούμε με κάλτσες και μπουφάν ... Οι αραχνουλες έπαιζαν με τον ιστό τους πανω από το κρεβάτι μας και το καλύτερο το δωμάτιο ήταν για ΑΜΕΑ !!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΈΡΕΙ!! Όχι πως είχαμε πρόβλημα αλλά τα είδη υγιεινής είναι λίγο διαφορετικά.. Για το πρωίνο δεν θα το συζητήσω γιατί κατεβαίνοντας διαπιστώσαμε πως θα τρώγαμε 3 άτομα 3 φέτες προχθεσινό ψωμί με 3 Βουτυρακια και 2 μπολακια μικρά (αυτά που βάζουμε την κέτσαπ) 3 φέτες κέικ και ένα ποτήρι καφέ χυμό η γάλα !! Ζητήσαμε λοιπόν 2 καφέδες και ένα χυμό που φυσικά ήταν μισό ποτήρι με το σταγονόμετρο.. Φυσικά όλο το πρωινό η Κυρία το έφερε με δόσεις αφού έφευγε και ερχόταν και μιλούσε με δύστυχους πελάτες πάνω ακριβώς από το κεφάλι μας !! ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΗ !!!ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΦΗΜΑ ΟΠΩΣ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΎΜΑΣΤΑΝ... Να συνεχίσω λοιπόν πως μετά το πρωινό ενημερωσαμε πως θα φύγουμε γιατί το δωμάτιο ήταν πολύ κρύο στο ρατζο πόνεσε η μέση μας αφού φυσικά δεν ήταν το υποσχόμενο κρεβάτι κ η Κυρία μέχρι εκείνη την ώρα ήταν αγενεστατη χωρίς στοιχειώδη συμπεριφορά . Και εδώ είναι η υπέροχη απάντηση της ΟΧΙ δεν μπορείτε να φύγετε έχετε κάνει κράτηση για δύο νυχτες... Αντί να ρωτήσει πιο ήταν το πρόβλημα και τι συνέβαινε μας ζητούσε να της πληρωσουμε ολοκλήρη την βραδιά και να φυγουμε.. αφού δεν συμφωνήσαμε φυσικά ήρθαν οι φωνές και οι απειλές της αστυνομίας από μέρους της !! Η εν λόγω Κυρία δεν μας έκοβε καν απόδειξη αν και της ειχαμε προπληρωσει την εφιαλτική βραδιά (μέσω τραπέζης ) που κοιμηθηκαμε με μπουφάν και κάλτσες σαν τους άστεγους ... Να προσθέσω πως ήταν και μια έγκυος κοπέλα μαζί !!! Εν κατακλείδι μου κράτησε την ταυτότητα μου και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να την πάρω πίσω !! Να πως πως καθόταν 10 λεπτά έξω από το δωμάτιο για να πάρει την ταυτότητα και φώναζε "θα περιμένω πολύ ακόμα ?"Να πω πως δεν μας άφησε ούτε να ντυθουμε.. Και μετά από όλα αυτά μου έκανε ΜΉΝΥΣΗ ΖΗΤΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟ 50%ΤΗΣ ΔΕΎΤΕΡΗΣ ΒΡΑΔΙΆΣ δηλαδή το ποσό των 40€ που φυσικά αν δεν ήταν αγενής θα τα είχε παρει μα η κακια εκεί φαίνεται γιατί η μήνυση κοστίζει 50€ !!.
Νιώθω λύπη γιατι μας χάλασε ένα διήμερο το οποίο είχα ανάγκη από ξεκούραση και αναστάτωσε μια κοπέλα κυοφορούσα...
Παραθέτω φωτογραφίες !!!

Άθλιο !!!
Αισχρό!!
Κρύο!!
Αγενής!!!
Αδαής!!
Μη επαγγελματίες!!

Ααααααα να μην ξεχάσω να μην έχετε πρόβλημα με την μέση σας γιατί η Κυρία θα σας χλευάσει λέγοντας ότι τα έχει ξανά ακουσει αυτά και να μην κυκλοφορείτε με τα πυτζαμακια σας όπως λέει στο δωμάτιο για να μην κρυώνετε !!! Πάρτε την γούνα σας μαζί θα χρειαστεί ..🤣🤣

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
2  Ευχαριστούμε, ge0rgiaeva
Η κριτική έγινε: 26 Ιανουαρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε , κλείσαμε ένα τρίκλινο κ λόγο ότι είμασταν τρεις κοπέλες ζητήσαμε το κρεββατι να είναι μόνο κανονικο κρεββατι και όχι ράντσο και μας διαβεβαίωσε πως αυτό θα βρούμε . Φτάνοντας ανακαλύψαμε πως κανονικο κρεββατι δεν υπήρχε αλλά ένα ράντσο με ένα στρώμα στο μέγεθος χαρτιού. Όταν ζητήσαμε εξτρα στρώμα , μετά από δέκα ώρες συζήτησης που επέμενε ότι το στρώμα είναι μια χαρά με βαριά καρδιά μας έφερε . Το δωμάτιο ήταν παγωμένο και δεν ζεσταινόταν με τίποτα . Τα ξύλα στο τζάκι ήταν βρεγμένα . Μετά από μια νύχτα εφιαλτικού κρύου πηγαίνοντας το πρωί για το πρωινό ανακαλύψαμε πως το πλούσιο πρωινό αποτελούνταν (για τρία άτομα) από ένα αυγό βραστό , τρεις φέτες ξερό ψωμί , δυο ατομικές μαρμελάδες , τρεις φέτες κέικ . Αυτό πρωινό δεν είναι . Όσο για ροφήματα ζητήσαμε δυο καφέδες κ έναν χυμό και όταν τελειώσαμε αφού δεν είχαμε χορτάσει ζητήσαμε από ένα ποτήρι γάλα η καθεμία και μας είπε αναιδέστατα ότι δεν έχω . Δεν της απαντήσαμε. Μας το έφερε και μετά μας ενημέρωσε πως το δεύτερο ρόφημα χρεώνετε και δεν το δικαιούμασταν . Έχοντας πληρώσει μέσω τραπεζης για την πρώτη βραδιά κ αφού είμασταν εντελώς απογοητευμένες από την διαμονη αποφασίσαμε να πάμε κάπου άλλου και την ενημερώσαμε στις δέκα το πρωί . Εκεί ήρθε κ έγινε ο χαμός άρχιζε να μας φωνάζει , να παραληρεί και να λέει ότι αυτό είναι παράνομο και ότι πρέπει να της πληρώσουμε κ την δεύτερη βραδιά , και μέσα σε όλες τις φωνές και τον χαμό να σας ενημερώσω ότι φώναξε και τον γιο της να μας κάνει εκφοβισμό πως θα φωνάξει την αστυνομία . Σε τρία κορίτσια εκ των οποίων η μια ήταν έγκυος . Θα σας πω ότι απλά καταλήξαμε να καλέσουμε εμείς την αστυνομία για να μας αφήσουν να φύγουν . Γλύτωσαν την μήνυση στο Τσακ λόγο ότι δεν θέλαμε να χαλάσουμε εντελώς το σκ μας .
Όχι απλά δεν το συνιστώ . Σας αποτρέπω να περασετε κ Απ έξω .

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
1  Ευχαριστούμε, VerousitaK
Η κριτική έγινε: 5 Δεκεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Κατα την αφιξη μας η κυρια Λιτσα και ο Σωτηρησ μας εκαναν να νοιωθουμε σαν το σπιτι μασ, ευγενικοι και φιλοξενοι!Υπεροχοσ ξενωνας με ανετα καθαρα δωματια με ωραιο γουστο και στυλ!Το πρωινο καταπληκτικο με υπεροχεσ σπιτικεσ μαρμελαδεσ, χυμο, τσουρεκι και πολλεσ αλλεσ σπιτικιεσ νοστιμιεσ!Το πιο σημαντικο απολα ειναι η ευγενια και το χαμογελο τησ κυριας Λιτσασ σε συνδιασμο με τισ πολυ καλεσ προτασεισ τησ για πολυ ομορφεσ βολτεσ στα Τρικαλα!Το προτεινω σε ολουσ και σιγουρα θα ξαναπαμε!!!

Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Stamatina T
Η κριτική έγινε: 23 Σεπτεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Υπέροχος ξενώνας με υψηλής αισθητικής δωμάτια /τζάκι .
Εξαιρετική θέα από όλα τα δωμάτια.Το πρωινό είναι παραδοσιακό με χειροποίητες μαρμελάδες,τσάι του βουνού,κις λωρεν.Και φυσικά η πιο γλυκιά ξενοδόχος κ.Λιτσα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι