Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (2.627)
Φιλτράρισμα κριτικών
2.627 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.554
575
295
122
81
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.554
575
295
122
81
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
11 - 16 από 2.627 κριτικές
Η κριτική έγινε: 4 Οκτωβρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καλό ξενοδοχείο για παιδια.ο γιος μου το διασκέδασε όσο δεν φαντάζεστε με το water park που διαθέτει!αξίζει για οικογένεια να το επισκεφτείτε!
Μας έδωσαν και ένα γεύμα επιπλέον απο το all inclusive που δικαιούμασταν.

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, mariacD5431ZR
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η IONAS IOANNOU, General Manager του Leonardo Laura Beach & Splash Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2021
Μετάφραση Google

Dear Maria C,

Thank you for taking the time to leave your wonderful feedback on Tripadvisor.com and for the perfect rating.
We are very happy to read that you and your family had a great time and that you were satisfied with your holidays at our Leonardo Laura Beach and Splash Resort.
We are really delighted to hear that our team cares and goes the extra mile to make your holidays unforgettable and their efforts and hospitality are recognized by our esteemed guests.
We look forward to welcoming you again to the Leonardo Laura Beach and Splash Resort soon!

Ionas Ioannou
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 26 Σεπτεμβρίου 2020

Μεγάλη απογοήτευση. Καταρχήν περιμέναμε περισσότερο από μισή ώρα για να κανουμε check in. Στην υποδοχή νιωθαμε ότι δεν μας υπολόγιζαν.
Το βράδυ στο φαγητό ήταν πανικός. Καθολου μέτρα προστασίας από τον κορωνοιο.... στις πισίνες το ίδιο.. οι ξαπλώστρες η μια διπλα στην άλλη.. δε νιωθαμε καθόλου ασφάλεια.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, 86andria
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η IONAS IOANNOU, General Manager του Leonardo Laura Beach & Splash Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2021
Μετάφραση Google

Dear 86andria,

Thank you for taking the time to share your feedback regarding your stay at our Leonardo Laura Beach and Splash Resort. I have to admit that I was both disappointed and surprised to read your review.
Our team is not only well trained to offer the highest level of service, but they are genuinely hospitable, attentive and work hard to ensure that each and every guest is having a wonderful time.
It is no coincidence that all our Tripadvisor reviews mentioned our very high standards of customer service.
However we would like to apologise if we have not succeeded in making your stay joyful and memorable.
If you give us a chance to earn back your trust, I can assure you that we will do our best to give you the great hotel experience that so many of our guests have grown so fond of.

Sincerely,

Ionas Ioannou
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 17 Σεπτεμβρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Very good and polite waitress........
Good restaurant is burger house in the hotel .......
Πολλή καλό φαγητό... το εστιατόριο burger house έχει αμερικάνικο στυλ...και πολλή καλό προσωπικό εξυπηρετικό και πρόθυμο να βοηθήσει...
Το ξενοδοχείο είναι καθαρό...

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, 315airt
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η IONAS IOANNOU, General Manager του Leonardo Laura Beach & Splash Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020
Μετάφραση Google

Dear 315airt,

Thank you for taking the time to leave your wonderful feedback on Tripadvisor.com and for the perfect rating.
We are very happy to read that you and your family had a great time and that you were satisfied with your holidays at our Leonardo Laura Beach and Splash Resort.
We are really delighted to hear that our team cares and goes the extra mile to make your holidays unforgettable and their efforts and hospitality are recognized by our esteemed guests.
We look forward to welcoming you again to the Leonardo Laura Beach and Splash Resort soon!

Ionas Ioannou
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 6 Σεπτεμβρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Ήταν όλα μια χαρά εκτός από το φαγητο το προσωπικό ήταν εξερετικο τα δωμάτια ήταν καθαρά όλα τέλια , το φαγητό όμως ήταν χάλια μήγες στο μπουφέ και τα παραπάνω φαγητά ήταν παλιά του ψυγείου ,το ηδροπαρκο πόλη ωρεο

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, pashalisagianapa
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η IONAS IOANNOU, General Manager του Leonardo Laura Beach & Splash Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2020
Μετάφραση Google

Dear paschalisagianapa,
Thank you for your comment on Tripadvisor.com.
I am sorry your experience with us was mixed and not perfect. We take all guest comments seriously particularly the negative ones and always take action to improve. This is a very rare occurrence in the hotel we may have one or two cases one year and none the next two, so I assure you it should not be a reason to keep you from revisiting the hotel. We only ask you for a second chance to make it up to you. We hope that we will see you again.

Sincerely,

Ionas Ioannou
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 4 Σεπτεμβρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετικός προορισμός. Η ταβέρνα Μουραγιο καταπληκτική, εξαιρετικό φαγητό, γρήγορο σέρβις (Η Σταυρούλα ειδικά η καλύτερη με διαφορά). Συστήνεται ανεπιφύλακτα, τέλειος προορισμός με οικογένεια. Το υδροπαρκο προσφέρεται και για τα παιδιά!!!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, savvassp87
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές