Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (1.666)
Φιλτράρισμα κριτικών
1.666 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
500
834
247
61
24
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
500
834
247
61
24
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
1 - 6 από 1.666 κριτικές
Η κριτική έγινε: 22 Ιανουαρίου 2018

Καλή επιλογή για δουλειές ή αναψυχή στο κέντρο της πόλης .
Λογικότατες χρεώσεις για όσα σας δίνει .
Πολιτισμένο περιβάλλον , τα πάντα γύρω σας μοντέρνα , αστραφτερά ,
ήσυχο ύπνο , και καθαρό , ποιοτικό φαγητό .

Διαμονή: Φεβρουάριος 2017
5  Ευχαριστούμε, Γεωργιος Π
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η KAllabauer, Leiter Gästebetreuung του Mercure Wien Zentrum, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 23 Ιανουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Mercure Guest!
Thank you for taking the time to review your recent stay at Mercure Wien Zentrum.
We appreciate all of your kind words and recommendations, from our great city center location to our cozy rooms.
It is always a pleasure to read that our guests enjoyed their stay with us.

We are looking forward to welcoming you back to us.

Kind regards

Kerstin Allabauer
Front Office Assistant Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 26 Δεκεμβρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Βρίσκεται στο κέντρο, σε απόσταση 5 λεπτών απο τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Τα δωμάτια ήταν ανετα και καθαρά. Ανατομικό κρεβάτι. Το πρωινό ήταν καλό αλλά ακριβό, 16€ το άτομο. Είναι μια καλή και οικονομική επιλογή!

Διαμονή: Δεκέμβριος 2016, ταξίδι με οικογένεια
Ευχαριστούμε, Thodoris D
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η KAllabauer, Leiter Gästebetreuung του Mercure Wien Zentrum, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 28 Δεκεμβρίου 2016
Μετάφραση Google

Dear Mercure Guest!
Thank you very much for your kind review following your recent visit to Mercure Wien Zentrum.
We are delighted you had a great stay with us and you enjoyed our special city center location.

We look forward to welcoming you back in the not too distant future.

We wish you a Happy New Year and all the best for 2017.

Kind regards from Vienna

Kerstin Allabauer
Front Office Assistant Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 20 Δεκεμβρίου 2015 μέσω κινητής συσκευής

Σε κεντρικό σημείο της πόλης. Πολύ
καθαρό. Είχε απόλυτη ησυχία παρόλο που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο. Καλό πρωινό. Άνέτά δώμάτίά. Μέ πόλύ κάλή θέρμάνσή. Το προσωπικό όμώς αγένές. Γενικά ένα πολύ καλό ξενοδοχείο.

Διαμονή: Δεκέμβριος 2015, ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς
1  Ευχαριστούμε, maria k
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Florian F, Assistant Front Office Manager του Mercure Wien Zentrum, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 25 Δεκεμβρίου 2015
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you very much for having taken the time to share your impressions about your last visit on TripAdvisor.

It was a pleasure to read that you felt comfortable in our rooms and you took advantage of our perfect location directly in the heart of the city.
I hope that we will have the pleasure to welcome you back to our hotel in the near future.

Merry Christmas,

Florian Ferstl & Team
Assistant Front Office Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 29 Ιουλίου 2015

Το ξενοδοχείο Mercure Wien Zentrum , στο κέντρο της Βιέννης , πολύ κοντά στις δυο ελληνικές εκκλησίες, προτείνεται σε όσους επιθυμούν να μην απομακρυνθούν από το ιστορικό κέντρο . Καθαρό , περιποιημένο, με εξαιρετικά φιλικό προσωπικό ευρύχωρα δωμάτια και άνετα κρεββάτια, κοντά στο μετρό και σε χώρο στάθμευσης ταξί, είναι από τις καλλίτερες λύσεις για εκείνους που έχουν πρόγραμμα που δεν απαιτεί μεγάλες μετακινήσεις. Οι τιμές του για την εποχή που μείναμε και την περιοχή ήταν λογικές.

  • Διαμονή: Ιούλιος 2015, ταξίδι με οικογένεια
    • Τοποθεσία
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, Νίκος Κ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Florian F, Assistant Front Office Manager του Mercure Wien Zentrum, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 9 Αυγούστου 2015
Μετάφραση Google

Dear guest,

Thank you very much for your positive feedback concerning our Mercure Wien Zentrum. We really appreciate that you took your time to write us on tripadvisor.

It is a great pleasure for us to read that our service met your expectations and that you felt comfortable with us. We would be very pleased of having the opportunity of welcoming you again soon.

Kind regards,

Florian Ferstl & Team
Assistant Front Office Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 28 Οκτωβρίου 2014

Σε τέλεια τοποθεσία μπροστά σε μια πλακόστρωτη γειτονιά στο κέντρο. Μείναμε στο δεύτερο κτίριο το οποίο είναι ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό. Το πρωινό πολύ καλό. Το δωμάτιο μεγάλο και καθαρό. Πέντε λεπτά από τον καθεδρικό του Αγίου Στεφάνου. Η ελληνική συνοικία σε απόσταση μερικών μέτρων.
Πολύ καλό και οικονομικό!

  • Διαμονή: Νοέμβριος 2013, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, StergiosLambrini
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Florian F, Leiter Gästebetreuung του Mercure Wien Zentrum, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 9 Νοεμβρίου 2014
Μετάφραση Google

Dear Guest,

thank you so much for reviewing our hotel after your stay with us.
We are pleased to read that you had a comfortable time here and you took advantage of our perfect location, right in the heart of the city.
We will be happy to welcome you again soon in our hotel!

Warm regards from Vienna,

Florian Ferstl & Team
Guest Relation

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές