Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Φιλτράρισμα κριτικών
989 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
254
346
171
110
108
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
254
346
171
110
108
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
3 - 8 από 989 κριτικές
Η κριτική γράφτηκε 10 Ιανουαρίου 2017

Το Αγαπήνωρ είναι ένα μικρό και ήσυχο ξενοδοχείο,σε κεντρική τοποθεσία τηςΠάφου.Τα δωμάτια με θέα τη θάλασσα είναι χαλαρωτικά και σε ηρεμούν,σε ξεκουράζουν .Είναι ευρύχωρα και καθαρά ,με παλιά αλλά ωραία επίπλωση.Το προσωπικό πολύ πρόθυμο ,φιλόξενο.και ευχάριστο έτοιμο ανά πάσα στιγμή να σε εξυπηρετήσει.Όλοι υπέροχοι άνθρωποι ,ο κύριος Αντρέας στην υποδοχή ,τα κορίτσια στο εστιατόριο ,ο Γιώργος στο μπαρ.Οι κοινοί χώροι άνετοι ,ωραία διακοσμημένοι.το πρόγραμμα το βράδυ αρκετά καλό ,με μουσική και κυπριακούς χορούς.Το φαγητό αρκετό σε ποσότητα και νόστιμο αλλά πολύ λίγο σε ποικιλία.το μενού χρειάζεται επειγόντως ανανέωση !!!!!!!!!!!Γενικά μείναμε ικανοποιημένοι από τη διαμονή μας !!!!

  • Διαμονή: Ιανουάριος 2017, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Christina K
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Administration01, Public Relations Manager του Agapinor Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 16 Ιανουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write and post your review, my staff and I are delighted that you enjoyed your stay with us here at the Agapinor Hotel and hope to see you again in the very near future.

In the meantime if we can be of any assistance do not hesitate to contact us direct.

From all the staff and management here at the Agapinor Hotel we would like to sincerely thank you for sharing your experience.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 1 Αυγούστου 2016

Είναι ένα μέτριο ξενοδοχείο, αντίστοιχο της τιμής που πληρώσαμε. Το μπουφέ δεν ήταν ιδιαίτερα πλούσιο αλλά τα φαγητά ήταν νόστιμα. Η εξυπηρέτηση από το προσωπικό ήταν άψογη και άμεση. Η θέα προς την πόλη κάθε άλλο παρά καλή ήταν. Έίναι καθαρό και ήσυχο ξενοδοχείο άνκαι τα μπάνια χρειάζονται συντήρηση ή ανακαίνιση. Η απόδοση του κλιματιστικού δεν ήταν πολύ καλή, χρειαζόταν πολλή ώρα για να φτάσει σε μια ικανοποιητική για την εποχή θερμοκρασία. Γενικά όμως μείναμε ικανοποιημένοι.

  • Διαμονή: Ιούλιος 2016, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, KyrKyr
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Administration01, Public Relations Manager του Agapinor Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 9 Αυγούστου 2016
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write and post your review my staff and I are delighted that overall you enjoyed your stay with us here at the Agapinor Hotel.

I am not certain what you mean regarding the bathrooms, unless it is the fact that the bath and shower are combined and not fitted as separate units.

The air conditioning first takes the moisture out of the air before the effects of the cold air are felt, this of course takes a few minutes and I fully understand that when you are hot this may seem a considerable amount of time, however I can assure you that it is the most efficient method.

If we can be of any assistance in the future do not hesitate to contact us.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 21 Απριλίου 2016

Η Παφος ειναι παντοτε στις πρωτες επιλογες οταν θελω διακοπες για χαλαρωση και ξεκουραση. Το δωματιο 306 με θεα τη θαλασσα του ξενοδοχειου Agapinor ειναι παντα η καλυτερη επιλογη για μενα. Η εξυπηρετηση εξαιρετικη, το φαγητο σπιτικο, το πρωινο πλουσιο. Καθαρο, φιλικο, κεντρικο με ωραια περιποιημενη πισινα και ολα αυτα σε απιστευτα χαμηλη τιμη. Τι αλλο να ζητησεις?

Συμβουλή: 3ος Οροφος με θεα τη θαλασσα
  • Διαμονή: Μάρτιος 2016, ταξίδι με οικογένεια
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Katerinaki13
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Administration01, Public Relations Manager του Agapinor Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 28 Απριλίου 2016
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write and post your informative review, my staff and I are delighted that you enjoyed your stay with us here at the Agapinor Hotel.

We all look forward to seeing you again in the near future; when you will be welcomed back as our Platinum Guests, with the benefit of a Complimentary Upgrade to a Pool/ Sea View Room.

In the meantime if we can be of any assistance do not hesitate to contact us direct.

The management and staff sincerely thank you for sharing your experience.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 2 Σεπτεμβρίου 2015

Είναι ένα μέτριο ξενοδοχείο αλλά αν σκεφτεί κανείς την τιμή δεν μπορεί να περιμένει κάτι καλύτερο. Μακριά από τη θάλασσα αλλά ευτυχώς έχει έξω από το ξενοδοχείο στάση λεωφορείου όπου σε πάει στο λιμάνι και κέντρο της Πάφου. Συμπαθητικό δωμάτιο αλλά το μπάνιο χρειάζεται ανακαίνιση ή καλό καθάρισμα από τη μούχλα. Πισίνα σχετικά μικρή αλλά καθαρή. Το πρωινό όπως και το βραδινό ικανοποιητικότατο. Γενικά μείναμε ικανοποιημένοι.

Συμβουλή: Θέα θάλασσα και υψηλός όροφος για πιο ησυχία.
  • Διαμονή: Αύγουστος 2015, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Αξία
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Vasiliki P
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Administration01, Public Relations Manager του Agapinor Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 7 Σεπτεμβρίου 2015
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write and post your review, my staff and I are delighted that we were able to meet your requirements.

Should you decide to return to our Hotel in the near future it would be a pleasure to welcome you back as Platinum Guests, with all the benefits that it entails.

In the meantime if we can be of any assistance do not hesitate to contact us direct.

From all the staff and management here at the Agapinor Hotel we would like to sincerely thank you for sharing your experience.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 15 Ιουλίου 2015

Ξενοδοχείο με πολύ καλή θέση Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κεντρικό σταθμό της κάτω Πάφου και πολύ κοντά με τα πόδια στον Καραβέλα
Από τον Καραβέλλα πας γρήγορα εκτός πόλης δηλαδή Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα η στην Πόλη (βορεια)
Από τον κεντρικό της κάτω Πάφου πας παντού εντός
Ξενοδοχείο με καλό προσωπικό ( εάν υπάρχει πρόβλημα η παράπονο θα σας το λύσουν αμέσως)
Πρωινό και δείπνο πολύ καθαρα και καλά (νόστιμα και με αρκετή ποικιλία)
Είναι δύσκολο να φάτε καλύτερο φαγητό έξω
Το δωμάτιο (306) με θεα τη θάλασσα πολύ καλό και ήσυχο
Περιορισμένη η παροχη σε σαπούνι η σαμπουάν
Γενικά ένα πολύ καλό ξενοδοχείο για να δειτε την Κυπρο και που θα είναι παλι η πρώτη μου επιλογή σε επόμενο ταξίδι

  • Διαμονή: Μάιος 2015, ταξίδι με τον/την σύντροφο
    • Τοποθεσία
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, kamanos
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Administration01, Public Relations Manager του Agapinor Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 20 Ιουλίου 2015
Μετάφραση Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write and post your very informative review, my staff and I are delighted that you enjoyed your stay with us and look forward to seeing you again in the near future when it would give me great pleasure to welcome you back as one of our Platinum Guests.

In the meantime if we can be of any assistance do not hesitate to contact us direct.

From all the staff and management here at the Agapinor Hotel we would like to sincerely thank you for sharing your experience.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές