Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Κοντινά ξενοδοχεία
Φιλτράρισμα κριτικών
579 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
534
36
8
0
1
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
534
36
8
0
1
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
7 - 12 από 579 κριτικές
Η κριτική έγινε: 31 Ιουλίου 2020

Υπεροχο ξενοδοχειο με πολυ ωραια δωματια ομορφα διακοσμημενα με πολλες παροχες και κυριως πεντακαθαρα! Ολοι οι χωροι του ξενοδοχειου ηταν πολυ προσεγμενοι.Τα φαγητα ηταν ολα φανταστικα και το προγευμα πλουσιοπαροχο και ευγεστο! Το προσωπικο του ξενοδοχειου ηταν φοβερα εξυπηρετικο! Ελπιζω να μπορεσουμε να επισκεφτουμε ξανα το υπεροχο αυτο ξενοδοχειο!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
1  Ευχαριστούμε, Annita C
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Charis Stylianou, General Manager του Amavi Made For Two Hotels™, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Αυγούστου 2020
Μετάφραση Google

Dear Annita,

Thank you for taking the time to review our Hotel.

We are delighted to read that you have enjoyed the Amavi Hotel. We pride ourselves on offering our guests a first class personalised service and we strive for excellence.

Thank you for mentioning that the hotel has beautiful rooms and surroundings, as well as I am pleased to hear that the staff was always there to help, you kind words will be shared with our teams.

We would like to thank you for sharing your experience with other reviewers and for rating our service and quality so highly.

On behalf of myself the staff and Management of the Amavi Hotel we look forward to welcoming you in the near future for another holiday with us.

Kind Regards

Charis Stylianou
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 21 Ιουνίου 2019

Εξαιρετικό!!!!! Ευχάριστο περιβάλλον, αρίστης ποιότητας φαγητό, πολύ εξυπηρετικό και ευχάριστο προσωπικό ..πεντακάθαρα πολυτελές δωμάτια με πανοραμική θέα ..λογικοτατες τιμές!!! Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη διαμονή!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
2  Ευχαριστούμε, Stellapas1
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η FarAway58295923110, General Manager του Amavi Made For Two Hotels™, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Ιουνίου 2019
Μετάφραση Google

Dear Stellapas1,

Thank you for taking the time to review our Hotel.

We are really pleased that you enjoyed your holiday with us at the Amavi and that we met your expectations. We are delighted to receive your positive feedback and to hear that you had an amazing holiday with us; your kind words are very much appreciated. It is always our desire to provide our guests with the finest hospitality in a courteous, pleasant and friendly atmosphere and we can assure you that we will continue our endeavors for the ‘Service Excellence’ we are known for and even more.

It is very pleasing to read that you felt the Hotel was excellent and the staff were pleasant and very helpful. We are delighted to read that you also enjoyed the luxurious rooms and location with full sea view.

We would like to thank you for sharing your holiday experience with other reviewers and for rating our service and quality so highly.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Kind Regards


Charis Stylianou
General Manager

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 2 Απριλίου 2019

Όλα πολύ ωραία. Ευχάριστο και εξυπηρετικό προσωπικό. Όλα καινούργια, ωραία τοποθεσία. Το καλύτερο και ποιοτικό φαγητό που έχω φάει σε ξενοδοχείο. Μπράβο στον σεφ και στην ομάδα του. Ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσφέρατε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Ευχαριστούμε και για το αποχαιρετιστήριο δώρο.

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2019
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
5  Ευχαριστούμε, critics68
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η FarAway58295923110, General Manager του Amavi Made For Two Hotels™, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 8 Απριλίου 2019
Μετάφραση Google

Dear critics68,

Thank you for taking the time to review our Hotel.

It was very pleasing to read your comments about your overall experience at our Made for Two Hotel - Amavi and I am glad that we met your expectations.

Thank you for your kind comments about our staff and their helpfulness and friendliness and that you were happy with our service and food served in our Restaurants, I will certainly share this with my team.

The whole team and I sincerely hope that we may have the pleasure of welcoming you back again very soon.

Kind Regards


Charis Stylianou
General Manager





Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 19 Φεβρουαρίου 2020

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2020
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Amavimanagement, General Manager του Amavi Made For Two Hotels™, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2020
Μετάφραση Google

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 16 Φεβρουαρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Amavimanagement, General Manager του Amavi Made For Two Hotels™, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2020
Μετάφραση Google

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές