Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (1.872)
Φιλτράρισμα κριτικών
1.872 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
899
634
202
93
44
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
899
634
202
93
44
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
1 - 6 από 1.872 κριτικές
Η κριτική έγινε: 1 Σεπτεμβρίου 2017

Το δωμάτιο ήταν η χειρότερη εμπειρία που θα μπορούσε να μου συμβεί. Έμεινα εκεί για 6 μέρες και από την πρώτη μέρα σχεδόν έπαθα κατάθλιψη. Το δωμάτιο δεν είχε παράθυρο, οι τοίχοι ήταν μπογιαντισμένοι με σκούρο χρώμα σχεδόν μαύρο και δεν υπήρχε ντουλάπα για τα ρούχα μου. Τα κρέμμασα σε ένα σίδερο που ήταν στερεωμένο στον τοίχο. Είχα όλα τα φώτα αναμμένα συνεχώς γιατί ήταν απόλυτο σκοτάδι. Ο φωτισμός ήταν χαμηλός (με αυτές τις συνθήκες) και δεν υπήρχε ψυγειάκι (το τελευταίο δεν ήταν βέβαια υποχρεωτικό). Πιο καλά θα ήταν να ξαναγίνει αποθήκη ή τουλάχιστον να βάψουν τους τοίχους με όμορφα χαρούμενα χρώματα ή να τους επενδύσουν με καθρέφτες ώστε να αντανακλά το φως του χαμηλού φωτισμού. Ζήτησα να μου αλλάξουν δωμάτιο και μου ζήτησαν €150. Φυσικά δεν δέχτηκα γιατί το ταξίδι ήταν υπηρεσιακό. Κάποιες από τις υπηρεσίες δεν δέχονταν μετρητά παρά μόνο κάρτα και εγώ είχα μετρητά χωρίς κάρτα. Όπως το πολύ όμορφο και με ωραία θέα μπαράκι, και επίσης στο μπαρ του ισογείου που πήγα για καφέ. Αυτά ήταν τα αρνητικά. Κατά τα άλλα, το ξενοδοχείο ήταν πολύ ωραίο με θέα εξαιρετική από τους διαδρόμους και είμαι σίγουρος και από τα άλλα δωμάτια. Το πρωινό πλούσιο και καθαρό και το προσωπικό ευγενικό. Η θέση του ήταν βολική για πολλά πράγματα, όπως επίσκεψη στην παλιά πόλη, στη γύρω περιοχή, στα μουσεία κλπ.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Αν ταξιδεύετε μόνος τότε να πάτε σε άλλο ξενοδοχείο. Εδώ θα πάθετε κατάθλιψη. Με παρέα είναι ιδανικό.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
    • Αξία
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Κλεῖτος Π
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Sara E, Informationsansvarig του Scandic Continental, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Κλεῖτος Π,
Thank you for giving us valuable feedback on your stay, we really appreciate it. We are sorry that we did not meet your expectations regarding the rooms. I'm glad that you enjoyed the rooftop bar, the breakfast as well as the location.
We are hoping to welcome you soon again!

Best regards
Sara

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 28 Ιουλίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Καλή τοποθεσία στο κέντρο της πόλης. Κοντά στην παλιά πόλη και στο σταθμό του τρένου. Ακριβώς πάρκιν για το αυτοκίνητο με λίγες θέσεις. Σχετικά μικρά δωμάτια χωρίς ντουλάπα αλλά με καλή αισθητική. Μέτριο πρωινό σε καλαίσθητο χώρο.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, papaoikonomou
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Sussie L, Informationsansvarig του Scandic Continental, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 31 Ιουλίου 2017
Μετάφραση Google

Thank you Papaoikonomou for taking your time to give us this review from your recent stay with us at our new hotel. We appreciate your comments and wish you a warm welcome back!
Katja at Scandic Continental

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 2 Ιανουαρίου 2017

Αξίζει να το επισκεφτείς κανείς γιατί είναι πολύ κοντά στην παλαιά πόλη αλλά και στο κέντρο της Στοκχόλμης. Τα δωμάτια καθαρά με ωραία θέα της πόλης ,το πρωινο αρκετά καλό (θα θέλαμε να είναι πιο κοντά στα Ευρωπαϊκά δεδομένα και όχι τόσο Σουηδικού τύπου)και το προσωπικό ευγενέστατο! Μείναμε τη βραδιά των Χριστουγέννων και ήταν υπέροχα! Ευχαριστούμε!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Επιλέξτε δωμάτιο με παράθυρο! Αξίζει!!
Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2016
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Τοποθεσία
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Maria V
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Sussie L, Informationsansvarig του Scandic Continental, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Maria.
First of all thank you for choosing our newly built hotel and for posting this fantastic review here on TripAdvisor. We are happy to see that you enjoyed your stay and that you appreciated our city location, hotel rooms and our breakast buffet. We do hope that you will join us for another Stockholm-adventure soon.
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Ετος
Kind regards, Sussie

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 26 Δεκεμβρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καλό ξενοδοχείο στο κέντρο της Στοκχόλμης και πολύ κοντά στην παλιά πόλη!!Πεντακάθαρα δωμάτια με ωραία θέα της πόλης, ένα αρκετά καλό πρωινό και πολύ ευγενικό προσωπικό!!Η επιλογή μας για τη βραδιά του Χριστουγέννων!!ευχαριστουμε !!

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2016
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Christos T
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Sussie L, Informationsansvarig του Scandic Continental, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2016
Μετάφραση Google

Dear Christos.
Thank you for choosing our newly built hotel for your christmas trip and many thanks for posting this great review here on TripAdvisor. We are delighted to see that you enjoyed your stay with us and hope you will visit us again! Regards, Sussie

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 12 Φεβρουαρίου 2019

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2019
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Sussie L, Informationsansvarig του Scandic Continental, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2019
Μετάφραση Google

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές