Έμεινα ένα βράδυ με την κοπέλα μου. Το ξενοδοχείο είναι κεντρικό δίπλα στο λιμάνι του Βόλου, καθαρό και εξυπηρετικό προσωπικό!Στο μπάνιο υπήρχαν σαπούνια και είδη υγιεινής και το πρωινό ήταν ικανοποιητικό.
- Δωρεάν WiFi
- Παραλία
- Μπαρ/Lounge
Επισκέφθηκα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για επαγγελματικους λόγους για 1 ημέρα το δωμάτιο ηταν 3κλινο! Το κλιματιστικό λειτουργούσε με το ζόρι τα κλινοσκεπασματα φθαρμενα και βρώμικα επίσης τα στρώματα είχαν ένα περίεργο κενό με το κρεβάτι που δεν μπόρεσα να καταλάβω! Το δωμάτιο για 3κλινο μικρό και στενό! Επίσης το μπάνιο άθλιο οταν έκανες ντουζ η κουρτίνα κολλούσε επάνω σου με αποτέλεσμα να παλεύεις μαζί της τα θετικά ήταν ότι ο υπάλληλος ήταν φιλικός και επίσης δεν λειτουργεί το pos οπότε έπρεπε να τρέχουμε για μετρητά!!
Είμαι πολύ ευχαριστημένη και με το δωμάτιο και με την εξυπηρέτηση και την γρήγορη ανταπόκριση τους .! Είναι δίπλα στο λιμάνι κοντά του έχεις ψαροταβέρνες και Αλλά διαφορά μαγαζιά -καφέ- φαγητό .! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα .!!
Είναι διπλα στο λιμάνι κοντα σε ΚΤΕΛ κ ΟΣΕ. Εχει κ ζεστο νερο. Αυτα.κατα τα αλλα βρώμικο παλιό με πόρτες που φοβάσαι θα ανοίξουν εύκολα. Με 40 ευρω μια χαρά. Ζευγαράκια μη πατε.το προσωπικο ευγενικό αλλα δεν αρκει
Σχετικά μικρό ξενοδοχείο, σε πολύ βολική θέση, λίγα μόλις μέτρα από τον πεζόδρομο του λιμανιού. Ευρύχωρα δωμάτια, με όλες τις βασικές παροχές (ντουλάπα, ψυγείο, air condition, τηλεόραση, στεγνωτήρας μαλλιών). Η επίπλωση ήταν κάπως φτωχή, αλλά όλα λειτουργούσαν άψογα. Εξαιρετικά στρώματα στα κρεβάτια. Εξαιρετική καθαριότητα. Ισως κάποια δωμάτια να έχουν θέα προς τη θάλασσα, αλλά το δικό μας έβλεπε στον ακάλυπτο - διέθετε πάντως ένα μικρό μπαλκόνι. Ιδιαίτερα φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό - ταχύτατη εξυπηρέτηση.
Με λίγα λόγια, αν δεν χρειάζεστε πολυτέλειες, πρόκειται για ένα τίμιο ξενοδοχείο, ιδιαίτερα καθαρό, με ευρύχωρα δωμάτια και σε πολύ καλό σημείο
Πολυ ομορφος χωρος, ζεστο και φιλοξενο περιβαλλον! Το δωματιο πολυ καθαρο και ανετο! Κεντρικη τοποθεσια, το προσωπικο πολυ ευγενικο!Πολυ καλο value for money! Θα το επισκεφτουμε ξανα σιγουρα οταν μας ξαναβγαλει ο δρομος στο Βολο!