Προχθές την Κυριακή ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο νησί των Σπετσών το οποίο στο μυαλό μου ήταν συνυφασμένο με το ξενοδοχείο Ποσειδώνειο. Όντας φιλοξενούμενος σε σπίτι φίλων πήγα να το επισκεφθώ το ξενοδοχείο μόνο για πρωινό όπου μετά λύπης μου Απογοητεύτηκα ελαφρά. Είχα σκοπό στην επόμενη μου επίσκεψη να μείνω εκεί όμως θα το ξανά σκεφτώ διότι ένα ξενοδοχείο με την αίγλη του συγκεκριμένου δεν επιτρέπεται στην σκάλα να έχει φαναράκια made in China ούτε κάγκελα τα οποία ναι μεν είναι παλαιά και πρέπει να τα σεβόμαστε αλλά πρέπει να τα σεβόμαστε πραγματικά και να τα συντηρούμε όχι να είναι σα πια από σκουριά. Εάν για παράδειγμα ένα παιδάκι βρισκόταν εκεί και έβαζε κατά λάθος το δάχτυλο του θα το έκοβε. Νομιζω πως Ένας χώρος τόσο σημαντικός όσο το Ποσειδώνειο αξίζει μεγαλύτερης προσοχής και φυσικά ίσως και ακριβότερων τιμών αρκεί να συνάδουν με τις παροχές. Εύχομαι τα λόγια μου να πιάσουν τόπο δεν είναι μία κακή κριτική.
Το προσωπικό όσο αφορά τον χώρο του πρωινού είναι άριστο και ευγενικό τα προϊόντα μέτρια με πολύ ακριβές τιμές δηλαδή ένα τσάι ένα εσπρέσσο και ένα τοστ 28 ευρό νομίζω ότι ούτε το μεγάλη Βρετανία δεν σερβίρει. Εύχομαι καλύτερη συνεχεια!