Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα αρκετοί εστιάτορες στην Ελλάδα που δεν αρκούνται στα ‘τρέχοντα’, κρατάνε μεν τα θεμέλια της ελληνικής γεύσης αλλά ταυτόχρονα ψάχνονται συνεχώς ανανεώνοντας τις συνταγές τους.
Μια ωραία έκπληξη μας περίμενε στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού στο Ουζερί - Ψαροταβέρνα ’Ο Κάκκιας’ δίπλα στη θάλασσα με τη γεύση και τις μυρωδιές στο κόκκινο.
Σκάσαμε από γαστρονομική ευτυχία με τα 12 πιάτα που δοκιμάσαμε, ξεχνώντας το ‘Μέτρον Άριστον’ και με μεγάλη χαρά το προτείνουμε στην Ομάδα Γαστρονομίας που θα επισκεφτεί το νησί την Κυριακή 20.9 στην μονοήμερη εκδρομή με το Cosmorama.
Πίσω από παραβάν βρίσκεται η οικογένεια του Νίκου Δημητριάδη (με το παρατσούκλι Κάκιας) και τα παιδιά του Μαρία και Βαγγέλης με τους συντρόφους τους.
Όπλα τους η φρεσκάδα των υλικών, ο συνδυασμός των γεύσεων η προσοχή στη λεπτομέρεια και η σχέση ποιότητας - τιμής. Μπράβο σας συνεχίστε έτσι.
Εμείς δοκιμάσαμε στη μέση
Μελιτζανοσαλάτα Αγιωρίτικη
Παστή φρύσσα στο ξύδι με ελαιόλαδο
Φακοσαλάτα Belunga Βιολογικής καλλιέργειας με ντομάτα καρεδάκι και φρέσκιες γαρίδες
Κυδώνια σαγανάκι
Ντοματοκεφτέδες
Γαριδοκεφτέδες
Χταπόδι ψητό στα Κάρβουνα Κουλουριώτικο
Καλαμάρια φρέσκα Κουλουριώτικα τηγανητά
Ριζότο σουπιάς με το μελάνι της
Μους λεμόνι
ήπιαμε κρασί λευκό Σαββατιανό του Χρήστου Ρόκα - αξιοπρεπές
Μας κόστισε μόνο 20Ε
Είμασταν με την Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού