Πολύ καθαρό με πάρα πολύ φιλόξενο και ιδιαίτερα ευγενικό προσωπικό.
Η λειτουργία τους είναι απολύτως εναρμονισμένη με τους νέους κανόνες υγιεινής και Προστασίας.
Η αίγλη του παλιού, του κλασικού με την νησιώτικη και ναυτική ατμόσφαιρα που είχε διατηρηθεί μετά την ανακαίνιση δημιουργούν ένα όμορφο περιβάλλον στους κοινόχρηστους χώρους, η παλιά σάλα είναι εντυπωσιακή, η τραπεζαρία πολύ καλή και εναρμονισμένη με τους προ υπάρχοντες χώρους, ενώ η αυλή είναι η ωραιότερη επιλογή για το πρωινό.
Το πρωινό ήταν απλό με τα βασικά προΐοντα, αλλά όλα προσεγμένα - φρέσκα και πολύ καλά σερβιρισμένα.
Τα δωμάτιο που μείναμε ήταν ανακαινισμένο αλλά δυστυχώς άφηνε στοιχεία παλιάς κατασκευής, το μπάνιο ήταν καλά ανακαινισμένο για την κατηγορία του ξενοδοχείου, επίσης το δωμάτιο ήταν ιδιαίτερα καθαρό με καθημερινό καθαρισμό, άνετο, με air condition. Αυτό που μείναμε ήταν στον τελευταίο όροφο και ήταν λίγο ζεστό. Η διακόσμηση ωραία και λιτή, το κρεβάτι ήταν μεγάλο άνετο με σωστό στρώμα.
Το μέρος που βρίσκεται το ξενοδοχείο είναι πολύ καλό, όχι σε σοκάκια χωρίς σκαλιά ή ανηφόρα, και η μετακίνηση προς το λιμάνι της Υδρας ήταν πολύ εύκολη.
Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο οικονομικό.
Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό!