Εν μεσω πανδημιας χρειαστηκε να επισκεφτω την Τριπολη για προσωπικους λογους. Εκλεισα δωματιο στο mainalon resort το οποιο βρισκεται στην πλατεια Αρεως. Ενα εξαιρετικο ξενοδοχειο,οργανωμενο,καθαρο,αψογο και το συστηνω ανεπιφυλακτα. Ας τα παρουμε απο την αρχη. Μπαινοντας ειχες την αισθηση της καθαριοτητας,ενω στην reseption με υποδεχθηκε ο κ. Δημητρης ο οποιος ητανε φιλικος φορωντας την μασκα του ετοιμος να μου καλυψει τοσο τις αναγκες μου οσο και τις ερωτησεις μου λεγοντας μου οτι το ξενοδοχειο εχει απολυμανθει και οτι τηρουσαν ολα τα μετρα κατα του covid. Αλλωστε εβλεπα παντου αντισηπτικα το χαμογελο επανηλθε στο προσωπο μου ετσι αφεθηκα και αισθανθηκα σαν το σπιτι μου. Πηρα το κλειδι και ανυπομονουσα να παω στο δωματιο μου.Ουαου τι μεγαλο καθαρο δωματιο με στυλ. Ενα δωματιο που περιειχε οτι χρειαζομουνα. Τηλεοραση, μινι ψυγειο,μεγαλες ντουλαπες,wifi, διπλο ανετο κρεβατι και τηλεφωνο.Σειρα το μπανιο σταθηκα εκπληκτη ενα μεγαλο μπανιο με καμπινα ντουζιερα ,περιειχε τα παντα αφρολουτρο,σαμπουαν,πιστολακι,ατομικη οδοντοβουρτσα πετσετες που τις αλλαζαν καθε μερα και εδω βρηκα οτι χρειαζομουν για την ατομικη υγιεινη. Το δωματιο που ειχα ητανε στο πισω μερος. Ανοιγοντας την μπαλκονοπορτα μπηκα σε ενα χωρο με δενδρα και στην μεση δεσποζε το τραπεζι με τις καρεκλες του. Παμε και στο πρωινο; το πρωινο ητανε τυπου ευρωπαικου με πολλα εδεσματα,τα οποια σερβιριζαι η υπευθυνη η οποια φορουσε μασκα εβαζε συνεχεια αντισυπτικο ,ακουραστη να μου σερβιρει οτι επιθυμουσα. Το ξενοδοχειο διαθετει και αλλες παροχες, οπως,κουνια για μικρα παιδια,massage και καλωπισμο στο δωματιο,αιθουσα σιδερωματος οπως σχεδιαζει και τις μεταφορες...Εν μεσω πανδημιας χρειαστηκε να επισκεφτω την Τριπολη για προσωπικους λογους. Εκλεισα δωματιο στο mainalon resort το οποιο βρισκεται στην πλατεια Αρεως. Ενα εξαιρετικο ξενοδοχειο,οργανωμενο,καθαρο,αψογο και το συστηνω ανεπιφυλακτα. Ας τα παρουμε απο την αρχη. Μπαινοντας ειχες την αισθηση της καθαριοτητας,ενω στην reseption με υποδεχθηκε ο κ. Δημητρης ο οποιος ητανε φιλικος φορωντας την μασκα του ετοιμος να μου καλυψει τοσο τις αναγκες μου οσο και τις ερωτησεις μου λεγοντας μου οτι το ξενοδοχειο εχει απολυμανθει και οτι τηρουσαν ολα τα μετρα κατα του covid. Αλλωστε εβλεπα παντου αντισηπτικα το χαμογελο επανηλθε στο προσωπο μου ετσι αφεθηκα και αισθανθηκα σαν το σπιτι μου. Πηρα το κλειδι και ανυπομονουσα να παω στο δωματιο μου.Ουαου τι μεγαλο καθαρο δωματιο με στυλ. Ενα δωματιο που περιειχε οτι χρειαζομουνα. Τηλεοραση, μινι ψυγειο,μεγαλες ντουλαπες,wifi, διπλο ανετο κρεβατι και τηλεφωνο.Σειρα το μπανιο σταθηκα εκπληκτη ενα μεγαλο μπανιο με καμπινα ντουζιερα ,περιειχε τα παντα αφρολουτρο,σαμπουαν,πιστολακι,ατομικη οδοντοβουρτσα πετσετες που τις αλλαζαν καθε μερα και εδω βρηκα οτι χρειαζομουν για την ατομικη υγιεινη. Το δωματιο που ειχα ητανε στο πισω μερος. Ανοιγοντας την μπαλκονοπορτα μπηκα σε ενα χωρο με δενδρα και στην μεση δεσποζε το τραπεζι με τις καρεκλες του. Παμε και στο πρωινο; το πρωινο ητανε τυπου ευρωπαικου με πολλα εδεσματα,τα οποια σερβιριζαι η υπευθυνη η οποια φορουσε μασκα εβαζε συνεχεια αντισυπτικο ,ακουραστη να μου σερβιρει οτι επιθυμουσα. Το ξενοδοχειο διαθετει και αλλες παροχες, οπως,κουνια για μικρα παιδια,massage και καλωπισμο στο δωματιο,αιθουσα σιδερωματος οπως σχεδιαζει και τις μεταφορες προς τα αεροδρομια Αθηνας Καλαματας. Κ. Δημητρη γλυκιτατη Αναστασια συνεχιστε ετσι σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι να σας ξαναδω.Περισσότερα
Εμφάνιση λιγότερων