Το δωμάτιο ήταν απαράδεκτο. Το πάτωμα βρώμικο με σκουπίδια, οι πρίζες δεν λειτουργούσαν όλες μόνο μια λειτουργούσε, η πόρτα του μπάνιου σπασμένη, η ντουζιέρα βρώμικη και γεμάτη με άλατα, οι πετσέτες από λευκές είχαν γίνει ελαφρώς γκρίζες από την πολυκαιρια και το κουβερλι που είχαν στρώσει πάνω στο κρεβάτι ήταν βρώμικο με λεκέδες. Επίσης μέσα στο δωμάτιο υπήρχε ένα μικρό ψυγείο που το ανοίξαμε κ μύριζε πολύ άσχημα είχε χαλασμένο τυρί μέσα μάλλον ξεχασμένο από κάποιον άλλο πελάτη υποθέτω...Εμείς μείναμε 4 ημέρες και δεν πέρασαν από το δωμάτιο 4 ολόκληρες ημέρες ούτε σκουπίδια να πάρουν ούτε πετσέτες και σεντόνια να αλλάξουν. Επιπλέον το πρωινό ήταν εντελώς λιτό δεν έχει επιλογές. Ακόμα μια μεγάλη σε ηλικία ξανθιά κυρία στην ρεσεψιόν δεν ήταν καθόλου ευγενική. Εμείς πληρώσαμε 40€ την ημέρα με σχεδόν μηδενικές παροχές. Εννοείται πως δεν το προτείνω πουθενά κατά κύριο λόγο είναι πολύ βρώμικο ξενοδοχείο και πολύ παλιά εσωτερικά τα δωμάτια και φυσικά όπως προείπα η ξανθιά κυρία στην ρεσεψιόν σε απωθεί πλήρως.