Ανοικτά σήμερα: 10:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Δείτε τα καλύτερα
Πολύ καλό

Πολύ καλό ! Ειδικά η πρώτη υδρόγειος πολύ χρήσιμη γνώση !! Τα παζλ που έχει με γεωμετρικά σχήματα... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 εβδομάδες
Anton F
Θα εντυπωσιαστείτε!!!

Μια μαγική γνωριμία με τις εφευρέσεις σπουδαίων Ελλήνων της Αρχαιότητας! Σε αυτή συνέβαλε μια... διαβάστε περισσότερα

Η κριτική έγινε: 24 Αυγούστου 2024
Κατερινα Γ
Διαβάστε και τις 367 κριτικές

Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.
Κριτικές (367)
367 αποτελέσματα
10 - 15 από 367 κριτικές
Η κριτική έγινε: 20 Αυγούστου 2023

Εξαιρετικό! Ένα διαμάντι που βρήκαμε τυχαία! Συγχαρητήρια και στις κοπέλες που μας ξενάγησαν και εξήγησαν τα πάντα! Ένα μουσείο που δίνει θετικά ερεθίσματα σε μικρούς και μεγάλους!

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2023
1  Ευχαριστούμε, 554konstantinak
Ο/η Departure772131, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Μουσείο Αρχιμήδη, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Μαΐου 2024

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή σας στο Μουσείο μας και την εξαιρετική κριτική σας!
Ελπίζουμε να έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε ξανά το Μουσείο μας!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 2 Αυγούστου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετικό μουσείο. Ήταν μια αποκάλυψη για μας που δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή του. Πρέπει οπωσδήποτε να το δει κάθε επισκέπτης της Αρχαιας Ολυμπιας. Συγχαρητήρια στον δημιουργό του και τους άξιους ανθρώπους που το λειτουργούν. Ιδιαίτερα καλαίσθητα δώρα εμπνευσμένα από τα εκθέματα.

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2023
Ευχαριστούμε, Angeliki0105

Ελπίζουμε να έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε ξανά το Μουσείο μας!

Η κριτική έγινε: 14 Ιουλίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ ευχάριστη έκπληξη ο χώρος, καθώς και η κοπέλα που είχε βάρδια, ήταν όμορφο ότι μας έδειξε τα εκθέματα και κάποια διαδραστικά.
Όποιος επισκεφτεί την αρχαία Ολυμπία πρέπει να αφιέρωση 1 ώρα εκεί οπωσδήποτε.

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2022
Ευχαριστούμε, lvossos
Ο/η Departure772131, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Μουσείο Αρχιμήδη, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Ιουνίου 2023

Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας.
Ελπίζουμε σύντομα να έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε για ακόμα μία φορά το Μουσείο μας.

Η κριτική έγινε: 30 Απριλίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Εφευρέσεις άγνωστες που έπρεπε να μαθαίνουν στα σχολεία όλοι!!! Το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό στο να σου δώσει όλες τις πληροφορίες για αυτές τος εφευρέσεις! Η είσοδος είναι δωρεάν!

Ημερομηνία εμπειρίας: Απρίλιος 2022
Ευχαριστούμε, O5606TDgeorgek
Ο/η kotsanasmuseum, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Μουσείο Αρχιμήδη, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 20 Μαΐου 2022

Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας!

Η κριτική έγινε: 7 Νοεμβρίου 2021

Εξαιρετικό μουσείο, με υπέροχη ξενάγηση και απάντηση. Το μουσείο είναι πολύ ενδιαφέρον για μικρούς και μεγάλους με διαδραστικά πειράματα.

Ημερομηνία εμπειρίας: Νοέμβριος 2021
Ευχαριστούμε, KNG2013
Ο/η kotsanasmuseum, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Μουσείο Αρχιμήδη, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2021

Σας ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή σας στο Μουσείο μας και την κριτική σας.
Ελπίζουμε να έχετε ξανά την ευκαιρία να μας επισκεφθείτε!