Το ξενοδοχείο αυτό δεν ήταν επιλογή μου, καθώς η κράτηση έγινε από το ζευγάρι που ήρθα για να παραστώ στον γάμο τους. Η οικογένεια μου είναι πενταμελής και βρεθηκαμε αντιμέτωποι με χαλασμένες βρύσες, επικίνδυνες μπριζες και βρωμιά. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο δωμάτιο καταλαβαμε ότι ήταν πολλές μέρες κλειστό και ακαθάριστο αφού υπήρχαν τρίχες και πολύ σκόνη παντού. Μόλις ενεργοποιησα το κλιματιστικό μία μυρωδιά μούχλας βγήκε από μέσα που δηλώνει ότι είχε πιάσει μύκητες και οι αεραγωγοί είχαν ακαθαρσίες. Στην τριήμερη παράμονη μας δεν υπήρξε κανένα άτομο να καθαρίσει. Το καλαθάκι του μπάνιου είχε γεμίσει μέχρι επάνω και τα κρεβάτια ήταν αστρωτα και τις τρεις μέρες. Και όλα αυτά με 3 μικρά παιδιά από 1 έως 5 ετών. Δεν το συνιστω ούτε σε εργένη. Μέσα στο δωμάτιο υπάρχει μία υποτυπώδης τηλεόραση που δεν πιάνει τίποτα. Τα στρώματα ήταν παλιά και τα κρεβάτια έτοιμα να διαλυθούν. Το δε πρωινό φτωχό και ακατάλληλο για παιδιά μικρής ηλικίας (μπισκότα εμπορίου, χυμοί με ζάχαρη, παριζακι).