Το επιλεξαμε για τις διακοπες του Αυγουστου το 2022, οπου κ διαμειναμε για δεκαημερο. Αποτελεσε εξαιρετικη επιλογη σε ολα του κ δικαιωματικα βρισκεται υψηλα στις προτιμησεις.Ειχαμε δικλινο δωματιο απο την ανακαινισμενη πλευρα. Πολυ ευρυχωρο, με ενα μικρο κατω διαζωμα οπου ειχε καναπε κ στο επανω μερος το δικλινο κρεβατι.Το μπανιο ολοκαινουργιο με αντιολισθητικη πετρα κατω κ το ντους μακροστενο αλλα ευρυ αρκετα. Χαμογελαστο το προσωπικο σε οποιο μερος του ξενοδοχειου κ αν περιπλανηθηκαμε.
Στο θεμα του πρωινου τωρα, ο μπουφες διαθετει κ του"πουλιου το γαλα".Μεγαλη ποικιλια κ τα προιοντα παντα φρεσκα.Στην πισινα,αρκετες φορες τιμησαμε το pool bar.Για τους λατρεις της γρανιτας φραουλας την συστηνω ανεπιφυλακτα!!Αν κ ειναι απο τριμμα,ειναι πολυ γευστικος κ σε μεγαλο ποτηρι για χορταση!Οι τιμες αρκετα καλες ειτε για καφε ειτε για σνακ.Να παραθεσω ενα περιστατικο που εγινε στην πισινα κ μου προκαλεσε πολυ θετικη εντυπωση.Παρηγγειλα μια μερα εναν παγωμενο καφε κ βγαινοντας απο την βουτια μου,ακομη δεν ειχε ερθει...Ειχε περασει μιση ωρα κατι που δεν συνηθιζεται.Οταν πηγα να υπενθυμισω κ να διακριβωσω τι εχει συμβει η υπαλληλος μου ειπε με ειλικρινεια,πως τον ξεχασε με πασα ευγενεια.Δεν χαλαστηκα σαφως διοτι μπορει να τυχει ενιοτε στον καθενα που εργαζεται κ σε ωρες αιχμης μπορει να απορροφηθει απο την πολλη δουλεια.Εντελει εντος 10΄ ηρθε αλλα δεν δεχτηκαν να μου παρουν χρηματα...Πραξη που για εμενα,εδειξε ποσο επαγγελματισμος υπαρχει στην ιδιοκτησια προκειμενου να μην προκληθει δυσαρεσκεια στον πελατη. Ιδια συμπεριφορα εισπραξαμε κ κατα την αναχωρηση μας,οταν μας εκαναν δωρο ενα βαζακι με τοπικο εδεσμα για το καλο ξεπροβοδισμα.
Κλεινοντας να προτεινω πως αξιζει να δοκιμασετε εστω μια βραδυα-λειτουργει μονο τοτε-το εξαιρετο εστιατοριο του ξενοδοχειου.Ειναι το καλυτερο της περιοχης κ ερχονται κ εκτος του καταλυματος πελατες ωστε να δειπνησουν.Εχει αρκετο παρκινγκ αλλα στις ωρες που το εστιατοριο ειναι στο φουλ του ωραριου του(γεμιζει καθε βραδυ) αν γυρισετε μετα τις 11κ...ενδεχεται να αφησετε το αμαξι σε οχι τοσο προνομοιακη θεση.
Οι διακοπες που απολαυσαμε στο καταλυμα,βασει προσφορας υπηρεσιων κ κοστους αυτων ηταν απο τις καλυτερες μας!!