Βρίσκεται πολυ κοντα από το κέντρο της Ολυμπίας σε ένα ομορφο και φυσικό περιβάλλον με φιλόξενους και ζεστούς ιδιοκτήτες. Θα δείτε πως εμφιαλώνεται και παρασκευάζεται το κρασι καθώς επίσης πολλές ποικιλίες οίνου
Όμορφο μέρος. Βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας. Οι ιδιοκτήτες φιλόξενοι. Μας ξενάγησαν στους χώρους του οινοποιείου κ μας έδειξαν πως παράγεται κ πως εμφιαλωνεται το κρασί. Δοκιμάσαμε κ κάποια είδη από αυτά που παράγουν. Όλα υπέροχα!
Το επισκεφθηκαμε μεσα Αυγουστου και οι ανθρωποι ηταν άριστοι στην εξυπηρετηση τους και στη φιλοξενια τους. Μιας και οι επισκεπτες που ειχαν κανονισει τη ξεναγηση άργησαν, μας εκαναν την ξεναγηση προσωπικά και τους ευχαριστουμε πολυ! Τα κρασια τους ηταν ολα υπεροχα, με αποκορύφωμα το φυσικο γλυκύ την Αρεθουσα!
Συνιστούμε να επισκεφθείτε αυτο το οικογενειακο κτήμα και να γευτείτε την υπεροχη φιλοξενία και τα υπεροχα κρασια τους!
Σε εξαιρετική τοποθεσία με καλή ξενάγηση. Γευστικά κρασιά και άψογη εξυπηρέτηση. Αξίζει να το επισκεφθείτε.
Εξαιρετική τοποθεσία, μοναδική ομορφιά , φανταστικό κρασί, φιλική εξυπηρέτηση, "ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΟΙΝΟΠΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ"
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!! Να είστε πάντα καλά!! :) :) :)
Τοποθεσια φανταστικη.τα κρασια απιστευτα εξυπηρετηση αψογη.εχει εισοδο με ξεναγηση σε ολους τους χωρους θα το ξανα επισκεφτο σιγουρα!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστούμε πάρα πόλυ για τα όμορφα λόγια που γράψατε!! Ευχόμαστε να σας ξαναδούμε σύντομα στο οινοποιείο μας!!! :) :)