Αν όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενη κριτική ότι το «σημείο»είναι ένα βασικό στοιχείο επιτυχίας πολλών εστιατόρίων ,το εν λόγω εστιατόριο ανατρέπει πανηγυρικά τον παραπάνω ισχυρισμό .
Εν μέσω του πουθενά συνεχίζει δυναμικά την γαστρονομική του διαδρομή με επιτυχία και συνέχεια .
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός ,τότε δικαιωματικά το εν λόγω εστιατόριο το κέρδισε με τόνο !
Λόγω ανωτέρας βίας έπρεπε να αλλάξουμε την κράτηση,αλλά ευτυχώς η διαχείρηση της αλλαγής έγινε με ευγένεια και κατανόηση για την ώρα που μας βόλευε .
Μας υποδέχτηκε το νεανικό και ευγενικό προσωπικό και καθήσαμε στον κεντρικό χώρο του εστιατορίου που παρολες τις αλλαγές διατηρεί την αίσθηση ενός μεγάλου σαλονιού με βιτρίνα την ανοιχτή καθαρή και τακτοποιημένη κουζίνα .
Στα ορεκτικά απολαύσαμε το ζεστό ψωμί με συνοδεία ενός ντιπ με μαγιονέζα και κοτόπουλο .
Η σαλάτα ήταν με φρέσκα με λαχταριστά λαχανικά ,μαριναρισμένα αρμονικά με εξαιρετικό ελαιόλαδο .
Τα ντολμαδάκια ήταν αφράτα με ιδανική ακολουθία από σως γιαουρτιού .
Για κυρίως δοκιμάσαμε σκορπίνα αχνιστή που ήταν όντως αφράτη και ζουμερή,ζωντανή και νόστιμη .
Λόγω έλλειψης χρόνου δεν είδαμε τις επιλογές για γλυκό επιδόρπια και
δοκιμάσαμε μόνο μια lemon pie με εξαιρετική κρέμα λεμονιού και ωραία τραγανά στοιχεία .
Το προσωπικό ήταν ευγενικό,ενημερωμένο με διακριτική και επι τόπου παρουσία χωρίς να γίνεται βαρετή .
Η λίστα των κρασιών και επιδόρπιων με αρκετές επιλογές αλλά και απουσίες από τον ελληνικό όσο και τον διεθνή αμπελώνα ,παρόλη την έξτρα λίστα που μας δόθηκε με τον κατάλογο και ήταν μάλλον μικρή και ασύνδετη με τα πιάτα του καταλόγου .
Άξιζε ομως τα λεφτά του 100%.