Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Πολύ ωραία αναβάθμιση στους γρίφους”
Κριτική για: Locked - The Escape Game

Locked - The Escape Game
Πιστοποιητικό διάκρισης
Περισσότερες λεπτομέρειες για το αξιοθέατο
Πληροφορίες για το αξιοθέατο
Προτεινόμενη διάρκεια επίσκεψης: 1-2 ώρες
Περιγραφή ιδιοκτήτη: Το Locked είναι το πρώτο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στη Θεσσαλονίκη. Μια μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία για εσένα και την παρέα σου!Παίζεται από ομάδες 3 έως 5 ατόμων. Έχεις 60 λεπτά για να αποδράσεις από ένα κλειδωμένο δωμάτιο γεμάτο γρίφους και μυστήρια! Θα προλάβεις να αποδράσεις;
Χρήσιμες πληροφορίες: Δραστηριότητες για μεγαλύτερα παιδιά
Η κριτική γράφτηκε 5 Μαρτίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Παίζοντας για 2η φορά στα παιχνίδια της πόλης, εχω να πω πως έχει γίνει εξαιρετική δουλειά! Μου αρέσει πολύ το πως τα παιδια ασχολούνται με τους γρίφους και τα παιχνίδια και τα αναβαθμίζουν ολα με πολλή προσοχή, αγάπη και διάθεση! Πολύ δυνατά τα παιχνίδια εξω στην πολη, σίγουρα πρεπει να τα δοκιμάσετε! Μακάρι να υπήρχαν κι άλλα να μπορούσα να ξαναπαω!

Ευχαριστούμε, Zoe G
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Eirini I, Guest Relations Manager του Locked - The Escape Game, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 12 Ιουνίου 2018
Μετάφραση Google

Thank you Zoe G for your kind review! We always try to do something different! Our third outdoor experience is ON and is called "Amnesia"! We will be happy to see you again here at Locked!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα
Φιλτράρισμα

10 - 14 από 512 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 21 Ιανουαρίου 2018

εχω παει δυο φορες και ηταν εξαιρετικο. Οι βοηθοι ευγενικοι και μας βοηθησαν πραγματικα οταν υπηρχε ααναγκη ωστε να μην χαθει χρονος πολυτιμος και κολλησουμε πολλη ωρα σε καποιον γριφο. Επισης υπηρχε- ευτυχως - μια συνεχεια στους γριφους (μου αρεσε περισσοτερο το δωματιο ποιος σκοτωσε τον ντεντεκτιβ μονροε) που μας διευκολυνε πολύ στο να εχουμε σειρα για το τι αναζητουμε, Το κυριοτερο ομως ειναι οτι ειχε επαρκες φως (γι αυτο και γραφω και την κριτική μου) γιατι θεωρω οτιναι μεν για να μπεις στην ατμοσφαιρα του παιχνιδιου πρεπει να μην υπαρχει τοσος φωτισμος δυστυχως όμως σε πολλα δωματια ειναι παντελώς ελιππης ο φωτισμός. Εκτος και αν τα παιχνιδια αυτά απευθυνονται μονο σε μικρα παιδια με αριστη οραση. Αριστα σε ολα

1  Ευχαριστούμε, Faidra A
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Eirini I, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες του Locked - The Escape Game, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 12 Ιουνίου 2018
Μετάφραση Google

Thank you so much Faidra for your review! The atmosphere of the room and the professional game masters is something we work on everyday! we would be really happy to offer you another hour of mystery soon!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 29 Δεκεμβρίου 2017

Παίξαμε τις αποδρασεις έξω στην πόλη. Γενικά δύσκολοι γρίφοι αλλά τέλεια εμπειρία και διαφορετική το οτι παίζεις σε εξωτερικό χωρο και με γρίφους που του προσπερνας καθημερινά περπατώντας στην πόλη!

Ευχαριστούμε, Maria R
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Eirini I, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες του Locked - The Escape Game, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 16 Ιανουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Thank you very much Maria for your review. We are glad to hear that you enjoyed our last creation: the outdoor rooms! We hope to see you again at our place and try either our indoor or outdoor experiences.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 28 Δεκεμβρίου 2017

Ομορφος χώρος σε ωραίο κτηριο με πολυ καλη εξυπηρέτηση, Τα δωμάτια ενδιαφέροντα τα παιδιά διασκεδασάν αρκετά γενικά μείναμε ευχαριστημένοι

Ευχαριστούμε, ΚΩΣτΑΣ Μ
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Eirini I, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες του Locked - The Escape Game, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 16 Ιανουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Thank you very much Kostas for your review. We are happy to hear that you enjoyed your visit here at Locked. We are waiting for you to try all of our rooms and have a full experience of our ideas placed inside our rooms!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές
Η κριτική γράφτηκε 7 Νοεμβρίου 2017

Εξαιρετικό πάρτυ γενεθλίων σε αγοράκι 5ης Δημοτικού. Τα παιδιά πέρασαν πολύ ωραία και συζητούσαν την εμπειρία για πολύ καιρό. Ευγενικό προσωπικό.

Ευχαριστούμε, vasilisthessal0niki
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Eirini I, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες του Locked - The Escape Game, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 16 Ιανουαρίου 2018
Μετάφραση Google

Thank you Vasilis for your review. We are happy to hear that your kid and his friends enjoyed the party! We hope to see you try all of our rooms, either as a family or in a party!

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.

Locked - The Escape Game: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Θεσσαλονίκη, Περιοχή Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη, Περιοχή Θεσσαλονίκης
 
Θεσσαλονίκη, Περιοχή Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη, Περιοχή Θεσσαλονίκης
 

Locked - The Escape Game: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας