“Τέλειο! Εξαιρετική Επιλογή!”
Κριτική για: The Garden Bar

The Garden Bar
Πιστοποιητικό διάκρισης
Εύρος τιμών: 3 $ - 16 $
Περιγραφή: Υπάρχει ένα μαγικό μέρος… ένα Cocktail Bar στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο, ένας κήπος με ιδιαίτερες, πολύχρωμες γεύσεις και κόσμο. Ανοίγει τις πόρτες του κάθε μέρα στους ντόπιους και τους ταξιδιώτες του COLORS Urban Hotel στις 07:30 το πρωί και χρωματίζει την Θεσσαλονίκη με την πολύχρωμη αύρα του μέχρι τις 02:00 το βράδυ. Τα γεύματα στον κήπο αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία μας: Ελληνικές, Μεσογειακές & International γεύσεις που μας ταξιδεύουν. Το πρωί υπάρχει μπουφές πρωινού, ενδιάμεσα σερβίρεται αμαρτωλό Brunch ενώ το μεσημέρι ετοιμάζουμε τον PowerLunch μπουφέ για να συνεχίσετε την ημέρα σας γεμάτοι ενέργεια. Στον κήπο θα δείτε πως αγαπάμε να προσφέρουμε ιδιαίτερες και σπάνιες γεύσεις, για τον λόγο αυτό προτείνουμε να δοκιμάσετε κρασιά και μπύρες από μικρούς Eλληνικούς αμπελώνες και μικροζυθοποιίες. Δίνουμε το καλύτερο δυνατό φινάλε στην κάθε μέρα φτιάχνοντας μοναδικά cocktail. Το όνομα αυτού του κήπου… THE GARDEN BAR. Σας περιμένουμε!
Στοιχεία εστιατορίου
Η κριτική γράφτηκε 18 Αυγούστου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Δεν υπήρχε! Απίστευτα καλό brunch. Και τα αλμυρά και τα γλυκά που φάγαμε πολύ δυνατά. Δοκιμάσαμε το croquet madam και τα pancakes με cheddar και από γλυκό φάγαμε το double triple chocolate. Τέλεια!

Ευχαριστούμε, 638christosa
Γλώσσα

Η κριτική γράφτηκε 14 Αυγούστου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Ευχάριστη ατμόσφαιρα και χρώματα εσωτερικά στον χώρο.
Το προσωπικό ήταν χαρούμενο και ευχάριστο. Το σέρβις ήταν γρήγορο ενώ το μαγαζί ήταν γεμάτο όταν φθάσαμε.

Ευχαριστούμε, dimitris_993
Η κριτική γράφτηκε 14 Αυγούστου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλός καφές , πολύ φυσικό περιβάλλον με ωραία μουσική και το σημείο γαλήνιο .

Ευχαριστούμε, emmaorf
Η κριτική γράφτηκε 31 Ιουλίου 2019

40 λεπτα αναμονης για ενα pancake και ενω ειχε 3 παρεες μεσα το καταστημα... 3 διαφορετικα μενου με μικρη ποικιλια για να διαλεξεις...δεν θα το συνιστουσα

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2019
    • Αξία
    • Φαγητό
Ευχαριστούμε, Gratzos
Ο/η COLORSGreece, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες του The Garden Bar, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2020

Αγαπητέ επισκέπτη,

Καλησπέρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και την ομάδα του The Garden Bar.

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που επενδύσατε να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας στο χώρο μας.

Σχετικά με όσα αναφέρετε, τo menu μας αποτελείται από 27 διαφορετικά πιάτα, μέσα στο οποία βρίσκουμε αλμυρές και γλυκές γεύσεις, σαλάτες καθώς και vegan και vegetarian επιλογές.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία γεύματος σε όλους τους επισκέπτες μας. Ωστόσο, ορισμένες φορές εξαιτίας της αυξημένης κίνησης και του φόρτου εργασίας, δεν καταφέρουμε να σας παρέχουμε την άριστη εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που έχουμε ως στόχο.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και να δοκιμάσετε τα νέα πιάτα μας.

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα του The Garden Bar

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 31 Ιουλίου 2019

Αγόρασα τα pancake σοκολάτας και έμεινα πλήρως ικανοποιημένη. Αφράτα,ζεστά,πεντανόστιμα,καθόλου λυγοτικά και αρκετά μεγάλα,ώστε να δικαιολογούν την λίγο αυξημένη τιμή τους σε σχέση με τις σύνηθεις τιμές της αγοράς.Επιπλέον, πολύ καλός fredo espresso.
Οι εργαζόμενοι χαμογελαστοί,ευγενικοί και εξυπηρετικοί.
Ο χώρος πανέμορφος και ευχάριστος, διαθέτει κλιματισμό το καλοκαίρι.

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2019
Ευχαριστούμε, EviSniket

The Garden Bar: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Θεσσαλονίκη, Περιοχή Θεσσαλονίκης

The Garden Bar: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.