Από τα καλύτερα Airbnb..πολυ καθαρό.ησυχο μέρος φιλόξενο.ειχε ολα τα απαραίτητα το συνιστώ ανεπιφύλακτα..θα πάω σίγουρα ξανά..έμεινα απόλυτος ικανοποιημένη
Και ο οικοδεσπότης εξαίρετος..άψογος σε όλα Περισσότερα
- Δωρεάν WiFi
- Δωρεάν πάρκινγκ
Και ο οικοδεσπότης εξαίρετος..άψογος σε όλα Περισσότερα
To Luxury Living Apartments And Spa σας ευχαριστεί πολύ για την διαμονή σας. Θα είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε ξανά.
Μυρωδιά πολυτελείας στο κέντρο της πόλης.
Έμεινα με τον φίλο μου και κάναμε και μασαζ στο spa. Όλα ήταν καταπληκτικά , η σουίτα πεντακάθαρη και ύστερα από συνεννόηση με τον υπεύθυνο ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν ευγενικότατος και εξυπηρετικότατος μας είχαν ετοίμασει σαμπάνια.
Ευχαριστούμε πολύ για όλα ! ! !
Ευχαριστούμε πολύ για την διαμονή σας. Θα είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε ξανά.
Το διαμέρισμα μύριζε καθαριότητα μόλις μπήκαμε. Τα παιδιά πολύ εξυπηρετικά και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Είχα επισκεφτεί παλιότερα το Spa τους και με ενημέρωσαν για τα διαμερίσματα.
Εξαιρετική επιλογή !!!
Το επισκεφτήκαμε πριν από λίγες μέρες. Πραγματικά το ευχαριστηθηκαμε! Πολύ όμορφο περιβάλλον και υψηλης αισθητικής διακόσμηση με άριστη εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό..το δωμάτιο ήταν πολύ περιποιημένο και έλαμπε από καθαριότητα...το μπάνιο με το τζακούζι ευρύχωρο και πεντακάθαρο..Όλα ήταν άψογα...
Ευχαριστούμε πολύ για τη διαμονή σας. Θα είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε ξανά.
Έμεινα στο Luxury Living Apartments μαζί με τις φίλες μου για μπατσελορ πάρτι, το διαμέρισμα ήταν ευρύχωρο, απολαύσαμε το τζακούζι. Ο Άγγελος ήταν πολύ εξυπηρετικός και φιλικός. Ευχαριστούμε πολύ για όλα!
Έμεινα με το φίλο μου στο Luruxy living apartments and spa για 3 ημέρες και η διαμονή ήταν πραγματικά πολυτελής. Το διαμέρισμα μας είχε μέσα Sauna και Jacuzzi και έτσι είχαμε ένα μικρό σπα μέσα στο διαμέρισμα μας . Επειδή μας αρέσει πολύ η Sauna διαλέξαμε το συγκεκριμένο διαμέρισμα και περάσαμε τέλεια. Θα το προτιμήσουμε ξανά.