StayForLong
Booking.com
eDreams
ZenHotels.com
Προβολή και των 7 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Κριτικές (107)
107 αποτελέσματα
1 - 6 από 107 κριτικές
Η κριτική έγινε: 16 Σεπτεμβρίου 2022

Πανεμορφος χωρος! Αψογη εξυπηρετηση! Ενας παράδεισος στη Λευκαδα! Ο καλυτερος χωρος για τη διαμονη σας! Το προσωπικο παντα διαθεσιμο να εξυπηρετησει!!!! Μια μοναδικη εμπειρια που θα μας μεινει αξεχαστη!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, 777thanial
Η κριτική έγινε: 6 Ιουνίου 2022

Εξαιρετική εξυπηρέτηση, φανταστική θέα και περιβάλλοντας χώρος, πεντακάθαρο το δωμάτιο! Μπράβο! Κατασκευασμένο σε καταπληκτικό σημείο του νησιού, το ξενοδοχείο συνιστάται ανεπιφύλακτα για την άψογη παροχή υπηρεσιών, την απλότητά του και τους πολύ ζεστούς ανθρώπους που το διαχειρίζονται!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2022
Ευχαριστούμε, sofias902
Η κριτική έγινε: 16 Νοεμβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ένα υπέροχο μέρος, η τοποθεσία του είναι ιδανική, η θέα στη θάλασσα είναι υπέροχη και τα δωμάτια άνετα και καθαρά. Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό είναι πολύ ευχάριστοι και εξυπηρετικοί. Το πρωινό τους πολύ καλο! Περάσαμε υπέροχα! Θα ξανά πάμε σίγουρα

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2021
Ευχαριστούμε, 400giotad
Η κριτική έγινε: 27 Αυγούστου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Υπέροχη θέα. Η καθαριότητα ήταν στον μέγιστο βαθμό. Το πρωινό άψογο .Οι ιδιοκτήτες φιλόξενοι και πολύ φιλικοί πραγματικά νιώθεις σαν στο σπίτι σου.Ιδανικό για ζευγάρια και για οικογένειες. Εύκολη πρόσβαση, άνετο πάρκινγκ. Ευχαριστούμε περάσαμε τέλεια !!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, AGGELIKA3
Η κριτική έγινε: 22 Αυγούστου 2021

Η διαμονή μου στο ξενοδοχείο διήρκησε 4 βράδια.
-Καθαριότητα: Επαρκής αλλά έχει περιθώρια βελτίωσης.
-Πάρκινγκ: Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ιδιωτικός χώρος πάρκινγκ που υπάρχει σε ξενοδοχείο στην Λευκάδα. Ενώ η ιδιοκτήτρια μας είχε διαβεβαιώσει ότι ο χώρος είναι αποκλειστικά του ξενοδοχείου, συνεχώς πάρκαραν πελάτες κοντινών ξενοδοχείων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος γι αυτούς που θα έπρεπε. Ο δρόμος που οδηγούσε στο ξενοδοχείο ήταν στενός και γεμάτος λακούβες με αποκορύφωμα την απότομη ανηφόρα που επρέπε να ανέβεις με το αυτοκίνητο με κίνδυνο να «βρει» κάθε φορά που έφτανες ή έφευγες από το ξενοδοχείο. Το υποτιθέμενο πάρκινγκ ήταν ένα παραμελλειμένο οικόπεδο γεμάτο χώματα και φυτά που ο καθένας πάρκαρε όπου ήθελε και έτσι δεν υπήρχε αρκετός χώρος για όλους.
-Φιλοξενία: Η κ. Βιολέττα που μας υποδέχτηκε γεμάτη χαρά, μας αποχαιρέτησε όπως όπως, διότι εκφράσαμε τη δυσαρέσχεια μας. Εν αντιθέσει, ο Αντώνης που βρίσκεται στο μπαρ ήταν πάντα πρόθυμος να μας βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα είχαμε.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τα χρήματα ήταν πάρα πολλά σε σχέση με τις παροχές του ξενοδοχείου. Και σίγουρα, αν κάποιος δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο το αυτοκίνητό του, ΔΕΝ πρέπει να επιλέξει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Ευχαριστούμε, steloneg