Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Booking.com
Hotels.com111 $
Priceline113 $
ZenHotels.com144 $
Προβολή και των 18 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 9 Αυγούστου 2022

Ο υπεύθυνος του μαγαζιού η τουλάχιστον αυτός που ρυθμίζει τα τραπέζια ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ … ο τύπος είναι για στάνη όχι για τέτοιο μαγαζί !!!! Μπαίνουμε μέσα μας δίνει 2 επιλογές απαίσιες και όταν πήγε ο φίλος μου να δει απ την άλλη μεριά του μαγαζιού να έχει κάτι τότε αυτός έξαλλος μας είπε ότι τώρα έφυγαν ότι και καλά όταν πήγαμε εμείς τρώγανε ενώ το τραπέζι εκείνο ήταν κενό !!! Άρχισε να υψώνει φωνή και να νευριάζει !!! Αν είναι δυνατόν δλδ !!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2022
Ευχαριστούμε, Z4091QX_
Η κριτική έγινε: 19 Ιουλίου 2022

· Βρίσκεται σε εξαιρετική θέση στο κέντρο της πόλης, με θέα στον κήπο. Το προσωπικό στην υποδοχή πρόθυμο και εξυπηρετικό. Το πρωϊνό αρκετά λιτό για την κατηγορία του. Το δωμάτιο ευρύχωρο. Το Wi-Fi, δωρεάν. Η ταχύτητά του θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
    • Αξία
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, Σπύρος Λ
Η κριτική έγινε: 18 Ιουνίου 2022

Άθλια εξυπηρέτηση οι δύο μεγαλύτεροι εργαζόμενοι της ταράτσας φαίνεται ότι σιχαίνονται τη δουλειά που κάνουν αγενέστατοι με ύφος,η διαρρύθμιση του μαγαζιού και το μενού από άλλη εποχή, αξίζει μόνο η θέα.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2022
Ευχαριστούμε, 529fotinik
Η κριτική έγινε: 21 Αυγούστου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Απαράδεκτο εν έτη 2021 να τρώμε πόρτα (απλά λαϊκά) στο roof garden του ξενοδοχείου για τον τρόπο ντυσίματος, απαράδεκτος μετρ, απαράδεκτος ο τρόπος συμπεριφοράς τους, πρώτα ρωτάνε αν έχουμε κάνει κράτηση για φαγητό και μολις είπαμε όχι τότε μας είπαν ότι το ντύσιμο μας δν ήταν ευπρεπές... Γι' αυτό το νησί θα πάει μπροστά.... Πελάτες χρόνων και κάθε καλοκαίρι πηγαίναμε εκεί. Τώρα βέβαια ήρθαν οι τουρίστες και την είδατε πάλι high και από χειμώνα πάλι θα κλαίγεστε.... Έτσι πάμε μπροστά.... Το ντύσιμο δν κάνει τον άνθρωπο... Ζώα.... Ε ζώα....

Συμβουλή για το δωμάτιο: Αποφύγετε κρίνουν τον κόσμο από το ντυσιμο
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
1  Ευχαριστούμε, Marielen P
Η κριτική έγινε: 1 Ιουλίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Επισκεφτήκαμε το χώρο , για χρήση του roof garden για ποτό, και όχι για διαμονή ! Δεν θα το επιλέγαμε για διαμονή , καθώς παρότι είναι στο ιστορικό κέντρο θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες βελτιώσεις έως ανακαίνιση στο εσωτερικό , τουλάχιστον για να μην πιστεύεις ότι το ασανσέρ δεν θα φτάσει ποτέ στο roof garden ! Κατά τα αλλά , πολύ παλιά διακόσμηση , σκεφτείτε ότι σερβίρουν ακόμα με τον καφέ δίσκο από τα καφενεία , δεν υπάρχει κανένα επίπεδο στο σερβις , και το προσωπικό μπορεί να φωνάζει γύρω από τους ανθρώπους που τρώνε ή πίνουν για να συνεννοηθούν ποιοι έχουν πληρώσει και ποιοι έχουν παραγγείλει. Παρότι έχει την καλύτερη θεα και το πιο ωραιο spot στην Κέρκυρα , τα λειτουργικά θέμα είναι καταστροφικά !

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
2  Ευχαριστούμε, X6023XW_