Ωραιο μαγαζι σε απιστευτα ωραια τοποθεσια,που του δινει ποντους.οι τιμες ειναι αρκετα ακριβες,προσωπικα πηρα σε πακετο μια τορτιγια με σολωμο,η οποια ηταν μικρη σε μεγεθος,δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο(σε σχεση με τη τιμη της)και συνοδευοταν απο λιγο μαρουλι που ηταν τελειως σκετο χωρις σως,λαδι κλπ.
Δυστυχως κατι που μου εκανε κακη εντυπωση ,ηταν την ωρα που πηγαινα τουαλετα,πετυχα εναν κυριο(φορουσε τη στολη του σεφ δε γνωριζω ποιος ηταν αλλα μαλλον καποιος υπευθυνος)ο οποιος φωναζε στο προσωπικο(προφανως δε τον ενδιεφερε που ηταν πελατες στο μαγαζι,και κυριως εγω που περνουσα απο διπλα του εκεινη την ωρα,μαλλον με περασε για ξενη)και στο τελος εκλεισε με την απαραδεκτη φραση:"ελα καντε γρηγορα,ο κοσμος καιγεται και το μ.. χτενιζεται"(!)
Ειδα και κοπελες απο το προσωπικο εκει μπροστα,ενας βασικος σεβασμος στους υπαλληλους ειναι απαραιτητος αν μη τι αλλο για να πετυχει ενα μαγαζι,πρεπει να το στηριζει μια αγαπημενη ομαδα.
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.