Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
CHORAKIS ALEXANDROS
Αθήνα, Ελλάδα

ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ

Κριτική για: Grand Serai Congress & Spa
2,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 3 Μαΐ 2024
Από την αρχή προσπαθούσαν να μας δώσουν το χειρότερο δωμάτιο κι ετσι κατέληξαν να μας δώσουν δωμάτιο ΑΜΕΑ , ενώ υπήρχαν δωμάτια δεν μας το έδωσαν στις 13:00 αλλά περιμέναμε πάνω από 1 ώρα . Το δωμάτιο είναι βρώμικο και πόμολα -πορτάκια ετοιμόροπα , στο μπάνιο κουρτίνα πλαστική ... για πεντάστερο ούτε λόγος 2 αστέρια και πολλά είναι .
Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
Συμβουλή: Παρότι είχα επικοινωνήσει αρκετές ημέρες πριν την άφιξη , την παραμονή της άφιξης η ρεσεψιόν δεν...
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
2,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
1,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
3,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
1,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
1,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
2,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 20 Μαΐ 2024
Αγαπητέ alexandros,
Λυπούμαστε πραγματικά που δεν μπορέσαμε να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη διαμονή.
Μεταξύ των βασικών μας προτεραιοτήτων είναι να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των επισκεπτών μας και σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκουμε να σας δυσαρεστήσουμε.

Ζητούμε και πάλι συγνώμη που το δωμάτιο δεν σας άφησε καλύτερη εντύπωση.
Ελπίζουμε να μας δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στο μέλλον και θα φροντίσουμε η διαμονή σας να σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.

Η Διεύθυνση του Ξενοδοχείου
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
315 €
1.012 αποτελέσματα
8 - 13 από 1.012 κριτικές
Η κριτική έγινε: 26 Μαρτίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Βασικές ελλείψεις για 5αστερων ξενοδοχείο
Το δωμάτιο χωρίς καφετιέρα - παλαιά μικρή τηλεόραση - φθαρμένη μοκέτα - αδυναμία ρύθμισης θερμοκρασίας - μικρή με μεγάλη δυσκολία πρόσβασης ντουζιέρα
Είναι όμορφο εξωτερικά αλλά έχω μείνει για το κόστος σε πολύ καλύτερα ξενοδοχεία

Συμβουλή για το δωμάτιο: Το parking είναι σχεδόν πάντα γεμάτο μετά τις 17:00
Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, ThanosPapavas
Ο/η Hotel Management, Άλλο του Grand Serai Congress & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Απριλίου 2024

Αγαπητέ κ. Παπαβα,
Αρχικά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας για τη πρόσφατη διαμονή σας αλλά και για το χρόνο που αφιερώσατε να μας ενημερώσετε για τις επιπλέον παροχές που θα επιθυμούσατε ως επισκέπτης μας.
Τα σχόλια των επισκεπτών μας αποτελούν οδηγό για την αδιάλειπτη βελτίωση των παροχών μας και τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη.
Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε και πάλι για να σας προσφέρουμε μια διαμονή αντάξια των προσδοκιών σας.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 24 Μαρτίου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Άνετοι χώροι όμορφα διακοσμημένοι. Το προσωπικό πολύ ευγενικό σε όλα τα πόστα. Τα δωμάτια μεγάλα και άνετα με όλα τα κομφόρ, εκτός ίσως μια μικρή παράλειψη σε δίκλινο ενα σαμπουάν και αφρόλουτρο για δυο μέρες είναι λίγο μίζερο για το εύρος και τις τιμές του ξενοδοχείου. Το πρωινό πολύ πλούσιο και με τοπικά προϊόντα και καφέ ότι θέλεις και όχι περιορισμένη επιλογή. Κοντά στην αγορά αλλά και άνετα με τα πόδια μέχρι την λίμνη. Χώρος στάθμευσης άνετος που μερικές φορές όμως γεμίζει.

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
1  Ευχαριστούμε, Grigoris59
Ο/η Hotel Management, Άλλο του Grand Serai Congress & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 28 Μαρτίου 2024

Αγαπητέ Grigoris59,

Σας ευχαριστούμε πολύ που μοιραστήκατε τις εντυπώσεις σας από τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας. Χαιρόμαστε που βρήκατε τα δωμάτια άνετα και το πρωινό πλούσιο. Σας ζητούμε συγνώμη για την παράλειψη να προσφέρουμε επιπλέον είδη για το μπάνιο και εκτιμούμε την επισήμανσή σας για να μην επαναληφθεί.

Ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον.

Η κριτική έγινε: 17 Μαρτίου 2024

Πολύ ωραίο ξενοδοχείο!!!! Πολύ καθαρό
Κοντά στο κέντρο με πάρκινγκ
Το πρωινό Πολύ ωραίο και πλούσιο με πολλές επιλογές!!!!
Ωραία δωματια πολύ άνετα,
Αν έρθουμε ξανά στα Ιωάννινα πάλι εδώ θα μείνουμε!!!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, maria C
Ο/η Hotel Management, Άλλο του Grand Serai Congress & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Μαρτίου 2024

Αγαπητή Μαρία,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα εξαιρετικά σας σχόλια και φυσικά θα χαρούμε να σας ξανά δούμε όταν έρθετε στα Ιωάννινα και πάλι.
Σας ευχαριστούμε πολύ και εμείς.

Η κριτική έγινε: 25 Φεβρουαρίου 2024

Η πρώτη μας φορά στα Ιωάννινα, ήταν αξέχαστη! Πανέμορφη πόλη, και εκπληκτικό ξενοδοχείο. Άνετο και όμορφο δωμάτιο, τρομερό πρωινό, καλές τιμές και - το κυριότερο - άμεση εξυπηρέτηση. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση η προθυμία και η ευγένια του προσωπικού, στο να μας δώσει πληροφορίες και να μας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε. Ευχαριστούμε πολύ και σίγουρα θα ξαναέρθουμε!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Δοκιμάστε σίγουρα την παραδοσιακή μπουγάτσα στον πρωινό μπουφε.
Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2024
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
Ευχαριστούμε, _D7595ZR
Ο/η Hotel Management, Άλλο του Grand Serai Congress & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 4 Μαρτίου 2024

Αγαπητέ Κωνσταντίνε,
Με μεγάλη χαρά θα σας περιμένουμε και πάλι στο Grand Serai Congress & Spa την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε τα Ιωάννινα.
Οι θετικές σας αναφορές τόσο για το πρωινό και το δωμάτιο όσο και για το προσωπικό μας είναι η καλύτερη επιβράβευση για εμάς.
Σας ευχαριστούμε!

Η κριτική έγινε: 22 Φεβρουαρίου 2024

Είναι η πολλοστή φορά που έρχομαι στο grand serai στα Ιωάννινα!! Εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης!! Έχει παρκινγκ, τα δωμάτια σε μεταφέρουν στην εποχή του Αλη Πάσα!! Πλήρως εξοπλισμένα, καθαρά και πολύ ζεστά!! Πολύ πλούσιο πρωινό και όλα ζεστά και φρέσκα σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχα ξενοδοχεια που ο μπουφές είναι γεμάτος αλλά όλα παγωμένα!! Κυρίως εξαιρετικά ευγενικοί και εξυπηρετικοί όλοι οι υπάλληλοι!! Ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια και για επαγγελματικά ταξίδια!!

Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, Mobile63467149227
Ο/η Hotel Management, Άλλο του Grand Serai Congress & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2024

Αγαπητή Κατερίνα,
θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για τη διαρκή εμπιστοσύνη που δείχνετε προς το ξενοδοχείο μας καθώς και για το χρόνο σας να μοιραστείτε μαζί με εμάς και τους επισκέπτες μας το εξαιρετικά σας σχόλια.
Σας ευχαριστούμε και ανυπομονούμε για την επόμενη επίσκεψή σας.