Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ

Αξέχαστη Εμπειρία!

Κριτική για: Grand Serai Congress & Spa
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 25 Φεβ 2024
Η πρώτη μας φορά στα Ιωάννινα, ήταν αξέχαστη! Πανέμορφη πόλη, και εκπληκτικό ξενοδοχείο. Άνετο και όμορφο δωμάτιο, τρομερό πρωινό, καλές τιμές και - το κυριότερο - άμεση εξυπηρέτηση. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση η προθυμία και η ευγένια του προσωπικού, στο να μας δώσει πληροφορίες και να μας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε. Ευχαριστούμε πολύ και σίγουρα θα ξαναέρθουμε!
Ημερομηνία διαμονής: Φεβρουάριος 2024
Συμβουλή: Δοκιμάστε σίγουρα την παραδοσιακή μπουγάτσα στον πρωινό μπουφε.
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε μόνος/-η
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 4 Μαρ 2024
Αγαπητέ Κωνσταντίνε,
Με μεγάλη χαρά θα σας περιμένουμε και πάλι στο Grand Serai Congress & Spa την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε τα Ιωάννινα.
Οι θετικές σας αναφορές τόσο για το πρωινό και το δωμάτιο όσο και για το προσωπικό μας είναι η καλύτερη επιβράβευση για εμάς.
Σας ευχαριστούμε!

Η Διεύθυνση του Ξενοδοχείου
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
315 €
Κριτικές (1.012)
1.012 αποτελέσματα
12 - 17 από 1.012 κριτικές
Η κριτική έγινε: 22 Φεβρουαρίου 2024

Είναι η πολλοστή φορά που έρχομαι στο grand serai στα Ιωάννινα!! Εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης!! Έχει παρκινγκ, τα δωμάτια σε μεταφέρουν στην εποχή του Αλη Πάσα!! Πλήρως εξοπλισμένα, καθαρά και πολύ ζεστά!! Πολύ πλούσιο πρωινό και όλα ζεστά και φρέσκα σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχα ξενοδοχεια που ο μπουφές είναι γεμάτος αλλά όλα παγωμένα!! Κυρίως εξαιρετικά ευγενικοί και εξυπηρετικοί όλοι οι υπάλληλοι!! Ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια και για επαγγελματικά ταξίδια!!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, Mobile63467149227
Ο/η Hotel Management, Άλλο του Grand Serai Congress & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2024

Αγαπητή Κατερίνα,
θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για τη διαρκή εμπιστοσύνη που δείχνετε προς το ξενοδοχείο μας καθώς και για το χρόνο σας να μοιραστείτε μαζί με εμάς και τους επισκέπτες μας το εξαιρετικά σας σχόλια.
Σας ευχαριστούμε και ανυπομονούμε για την επόμενη επίσκεψή σας.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 14 Φεβρουαρίου 2024

Εξαιρετικο ξενοδοχείο σαν τέτοιο το επισκεπτόμαστε τα τελευταία 20 χρόνια,το γνωρίσαμε στις ιδανικότερες στιγμές του ,όπως και σε κάποιες αλλες μεταβατικές .Αλλαξε χέρια όμως τώρα,και είχαμε την τωρινή εμπειρία του.Το πρωινο είναι υπεροχο,όπως και όλο το προσωπικό,πρόθυμο ενημερωμένο και εξυπηρετικότατο.Ομως το δωμάτιο που μας έδωσαν ,καθαρό ,όμορφα διακοσμημένο όπως πάντα,χρήζει επιβεβλημένης ανακαίνισης του μαρμάρινου μπάνιου του!Δεν γίνεται τα νερά της μπανιέρας να λιμνάζουν όταν κανεις χρήση του νερού ,και να περιμένεις να αδειάσουν από τις σαπουνάδες ,για να ξεπλυνεις τα πόδια σου για να εξέλθεις ,είναι και σοβαρό θέμα υγιεινής των ποδιών,το αναφέραμε 2φορες στη ρεσεψιόν,και αποτέλεσμα δεν είδαμε,όπως και στο νυπτηρα ,το έλασμα δεν ανταποκρίνεται έτσι,τα νερά μένουν στο νυπτηρα αναγκαστικά σαν να είναι βουλωμένος,και πρέπει να τον ανοίξουμε με κίνδυνο να πέσει κάποιο κοσμημα στην αποχέτευση,αφήστε που είναι αηδιαστικό να την βλέπεις πρωι πρωι .Ειμαι σίγουρη ότι το γνωρίζουν αυτό οι ιθύνοντες ,και αναγκάζουν εμάς και το ευγενέστατο προσωπικό να ερχόμαστε σε αντιδιαστολή με τα παράπονα μας!!!
Ευελπιστώ τις επόμενες φορές η φιλοξενεια να ανταποκρίνεται ουσιαστικά,σε αυτό το στολίδι που ομορφαίνει τα Γιάννενα.

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, EvrydikiP
Ο/η Hotel Management, Άλλο του Grand Serai Congress & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2024

Αγαπητή Evrydiki,

Είναι χαρά μας να ακούμε ότι απολαμβάνετε όλα αυτά τα χρόνια την εμπειρία σας στο ξενοδοχείο μας και σας ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια για το πρωινό και το προσωπικό.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με την κατάσταση του μπάνιου και του νυπτήρα. Η υγιεινή και η άνεση των επισκεπτών μας είναι απόλυτη προτεραιότητά μας και θα κάνουμε άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για να επιλύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε.

Εκφράζουμε και πάλι τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την επιλογή σας να μείνετε μαζί μας και ελπίζουμε να σας υποδεχτούμε ξανά στο ξενοδοχείό μας, προσφέροντάς σας μια ανανεωμένη εμπειρία διαμονής.

Η κριτική έγινε: 19 Ιανουαρίου 2024

Γενικά το ξενοδοχείο ανταποκρίθηκε στίς προσδοκίες μας ! Τίς καποιες μικρές παρατηρήσεις τίς προσπερνάμε γιατί δέν αξίζουν να αμαυρώσουν τήν εικόνα του ξενοδοχείου του οποίου το προσωπικό συμβάλλει σημαντικά στήν αποκόμιση καλής εντύπωσης. Εξαιρετική η διακόσμηση των χώρων και των δωματίων, υπερβολικά πλούσιο το πρωινό και η θέση του ειναι ακόμη κάποια απο τα δυνατά 'χαρτιά' του.

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2024
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, CHRISTOS V
Ο/η Hotel Management, Άλλο του Grand Serai Congress & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2024

Αγαπητέ Christos,
Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο ξενοδοχείο μας και τα πολύ καλά σας σχόλια για την εμπειρία της διαμονής σας.

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο ξενοδοχείο μας στο επόμενο ταξίδι σας στα Ιωάννινα.

Η κριτική έγινε: 27 Δεκεμβρίου 2023

Πολύ όμορφα δωμάτια και καθαρά. Το μπαρ και το λόμπυ αρχοντικό έχει όλα τα ποτά που θες. Η πισίνα σε ιδανική θερμοκρασία. Καταπληκτική πρόσβαση σε όλα τα Γιάννενα. Εξυπηρέτηση σπάνια. Συγχαρητήρια στη διεύθυνση για την διαχείριση.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, ΚΩΣΤΑΣ Μ
Ο/η Hotel Management, Άλλο του Grand Serai Congress & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2024

Αγαπητέ Κώστα,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άριστη αξιολόγηση σας και τα εξαιρετικά σας σχόλια τόσο για τα δωμάτια και το μπαρ όσο και για την εξυπηρέτηση που λάβατε.
Σας ευχαριστούμε και πάλι!

Η κριτική έγινε: 27 Δεκεμβρίου 2023

Δωμάτια με πλούσιο γούστο. Πολύ ωραίο φαγητο. Καταπληκτική εξυπηρέτηση από το προσωπικό. Σας ευχαριστούμε πραγματικά για την εκπληκτική φιλοξενία. Θα το επισκεφτούμε ξανά και ευχόμαστε να ακούσουμε την ίδια μουσική.

Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, κωνσταντινος λ

Αγαπητέ κωνσταντίνε,
Είμαστε ευγνώμονες για τα εξαιρετικά σας σχόλια τα οποία μας παρακινούν να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να παρέχουμε στους επισκέπτες μας μια άριστη εξυπηρέτηση.
Με μεγάλη χαρά θα σας υποδεχτούμε και πάλι σε ένα από τα επόμενα ταξίδια σας στη πόλη μας.