Πήγαμε πέρσι με το αγόρι μου στις πρώτες διακοπές που κάναμε μαζί, και περάσαμε πολύ ωραία. Το προσωπικό ήταν κατά κύριο λόγο πραγματικά φιλικό και εξυπηρετικό, 1-2 φορές ζητήσαμε οδηγίες για το πώς να κινηθούμε στην Κω και πάντοτε μας βοηθούσαν. Το δωμάτιο ήταν απλό (δεν ήταν αναβαθμισμένο!) αλλά ήταν μια χαρά, καθώς δεν περιμέναμε κάτι φοβερό, αν και από το μπάνιο έβγαινε μία περίεργη μυρωδιά τις πρώτες δύο μέρες, συγκεκριμένα από το ντους. Αν πάτε ως ζευγάρι σας προειδοποιώ ότι θα σας δώσουν 2 ξεχωριστά κρεβάτια! Το πρωινό δεν αξίζει τον κόπο, εμείς περνάμε πρωινό στο κρεβάτι. Πήγαμε μόνο το πρώτο πρωί και υπήρχαν μόνο δημητριακά και ψωμί, οπότε αγοράσαμε κάποια πράγματα από το σούπερμαρκετ! Η περιοχή της πισίνας ήταν υπέροχη και περάσαμε εκεί τα περισσότερα απογεύματα, ήταν πολύ καθαρή και ήσυχη και παρότι πήγαμε στα μέσα Ιουνίου (όχι σε high season), ο ήλιος έλαμπε πάντα. Η τοποθεσία ήταν εξαιρετική, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό δρόμο με τα μπαρ και τα εστιατόρια και λίγο πιο μακριά ήταν η παραλία. Δεν ήταν κάτι φοβερό, είχε βότσαλο αλλά πήραμε τα λεωφορεία προς διαφορετικούς προορισμούς στην Κω το οποίο αξίζει αναμφίβολα και το εισιτήριο είναι φθηνό, 2 ευρώ η διαδρομή! Επίσης, πρέπει να επισκεφθείτε τις θερμές πηγές, είναι εκπληκτικά εκεί! Τα λεωφορεία φεύγουν από τον κεντρικό "σταθμό των λεωφορείων" στην παραλία της χώρας της Κω, αξίζει πραγματικά! Άλλο ένα θετικό ήταν το δωρεάν WiFi, το οποίο χρειαζόμουν για...Πήγαμε πέρσι με το αγόρι μου στις πρώτες διακοπές που κάναμε μαζί, και περάσαμε πολύ ωραία. Το προσωπικό ήταν κατά κύριο λόγο πραγματικά φιλικό και εξυπηρετικό, 1-2 φορές ζητήσαμε οδηγίες για το πώς να κινηθούμε στην Κω και πάντοτε μας βοηθούσαν. Το δωμάτιο ήταν απλό (δεν ήταν αναβαθμισμένο!) αλλά ήταν μια χαρά, καθώς δεν περιμέναμε κάτι φοβερό, αν και από το μπάνιο έβγαινε μία περίεργη μυρωδιά τις πρώτες δύο μέρες, συγκεκριμένα από το ντους. Αν πάτε ως ζευγάρι σας προειδοποιώ ότι θα σας δώσουν 2 ξεχωριστά κρεβάτια! Το πρωινό δεν αξίζει τον κόπο, εμείς περνάμε πρωινό στο κρεβάτι. Πήγαμε μόνο το πρώτο πρωί και υπήρχαν μόνο δημητριακά και ψωμί, οπότε αγοράσαμε κάποια πράγματα από το σούπερμαρκετ! Η περιοχή της πισίνας ήταν υπέροχη και περάσαμε εκεί τα περισσότερα απογεύματα, ήταν πολύ καθαρή και ήσυχη και παρότι πήγαμε στα μέσα Ιουνίου (όχι σε high season), ο ήλιος έλαμπε πάντα. Η τοποθεσία ήταν εξαιρετική, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό δρόμο με τα μπαρ και τα εστιατόρια και λίγο πιο μακριά ήταν η παραλία. Δεν ήταν κάτι φοβερό, είχε βότσαλο αλλά πήραμε τα λεωφορεία προς διαφορετικούς προορισμούς στην Κω το οποίο αξίζει αναμφίβολα και το εισιτήριο είναι φθηνό, 2 ευρώ η διαδρομή! Επίσης, πρέπει να επισκεφθείτε τις θερμές πηγές, είναι εκπληκτικά εκεί! Τα λεωφορεία φεύγουν από τον κεντρικό "σταθμό των λεωφορείων" στην παραλία της χώρας της Κω, αξίζει πραγματικά! Άλλο ένα θετικό ήταν το δωρεάν WiFi, το οποίο χρειαζόμουν για να επικοινωνώ με την οικογένειά μου και τους φίλους μου στην πατρίδα μου, έπιανε σε όλα τα σημεία του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένης της πισίνας. Σε γενικές γραμμές περάσαμε πολύ όμορφα στην Κω και δεν θα διστάζαμε να επιστρέψουμε στο Imperial, αν και θα προτιμούσαμε ένα αναβαθμισμένο δωμάτιο! Έβαλα 3 αστέρια μόνο και μόνο για το δωμάτιο, αν ήταν όλα τα δωμάτια αναβαθμισμένα θα έβαζα 4!Περισσότερα
Εμφάνιση λιγότερων