Επιεικως απαράδεκτο.Κανω κάμπινγκ πολλά χρόνια, έχω δει όλων των ειδών καλά και μέτρια κάμπινγκ.Ειναι η πρώτη μου φορά που πάω σε κάμπινγκ και οι ιδιοκτήτες είναι τόσο αδιάφοροι και ακοινωνητοι.
- οι θέσεις μόνο θέσεις δεν τις λες.4 σκηνές σε μια θέση.Ειμασταν τυχεροί που ήταν άδειες οι διπλανές μας.
- Το μπαράκι του κάμπινγκ.Ναι πολύ ωραίο φαι αλλά το σέρβις απαράδεκτο. Έπρεπε να πάς μέσα και να τους παρακαλέσεις να παραγγείλεις η να πληρώσεις, ενώ φανερά άραζαν και δεν είχε κόσμο το μαγαζί. Ολοι όσοι σερβηραν αμίλητοι, λες και έκαναν τη δουλειά τους με το ζόρι. Η κοπέλα της ρεσεψιόν μίλησε μόνο την τελευταία μέρα για να ρωτήσει πότε θα μεταφερθούμε.
- Ο ιδιοκτήτης πιο αδιάφορος δεν μπορούσε να είναι.Η πόρτα της τουαλέτας είχε χαλάσει κι ο φίλος μου κλειδώθηκε το βράδυ μέσα και αναγκάστηκε να βγει από το παράθυρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει. Το είπαμε στον ιδιοκτήτη και το μόνο που είπε ήταν " το φτιάξανε". Δε ρώτησε ούτε αν είναι καλά ούτε συγγνώμη τίποτα .
Γενικά είστε τυχεροί που έχετε αυτή την παραλιαρα μπροστά και καλό φαι στο εστιατόριο. Αυτά όμως δε θα σας σώσουν για πολύ καιρό, o κόσμος θέλει επικοινωνία και ανθρωπιά για να ξανάρθει! Καλή τύχη, δεν ξαναπαταω!