Ενα υπέροχο ξενοχείο σε καταπρασινο και πολυ περιποιημενο με λουλουδια κηπο.
Η πισινα με το poolbar που προσφερει δροσερα ποτα για χαλαρωση κατω απο τις εξωτικες ομπρελες.
Διπλα ακριβως στη πισινα οργανα γυμναστικης μια προτοτυπια που δεν την εχουμε συναντησει σε αλλο παρομοιο καταλυμα.
Για τα παιδια αν και δεν μας ενδιεφερε προσωπικα υπηρχε παιδικη πισινα και παιδοτοπος με οργανα ψυχαγωγιας οπως και διαμερισματα καταλληλα για οικογενειες.
Το σπουδαιότερο που δωσαμε και ιδιαιτερη σημασια ηταν η παραδειγματικη καθαριοτητα σε ολους τους χωρους του ξενοδοχειου και η τακτικη αλλαγη σεντονιων και πετσετων αλλα και η ευγενεια των υπεύθυνων.
Μια πληρως εξοπλισμενη κουζινα στο studio μας εδινε την δυνατοτητα για προετοιμασια πρωινου αλλα και οποιουδηποτε προχειρου φαγητου αποφασιζαμε να φιταξουμε καθως υπηρχαν ολες οι ευκολιες για την παρασκευη του .
Η θαλασσα του Οτζια καταπληκτικη και σιγουρα η καλυτερη του νησιου οργανωμενη με ξαπλωστρες και ομπρελες και beach bar αλλα και ομορφες ταβερνες.
Η σχεση τιμης και περιεχομενου υπηρεσιων απολυτα ικανοποιητικη και μεσα στα πλαισια των σημερινων καιρων.
Μειναμε για μια εβδοαμαδα αλλα θα θελαμε να παμε συντομα εστω για ενα Σαββατοκυριακο
Την "ANEMOUSA" την συστηνουμε ανεπιφυλακτα σε καθε νεο ζευγαρι , οπως και εμεις.